Nasıl çalışıyor kafam? Eve türk değilim senaryo dediğiniz şey bir uydurma. Nasıl çalışıyor kafam?
hanımefendi en sizi tanımadan nasıl hakkınızda "gerçek" şeyleri şöyledir böyledir diye yazabilirim? ben istihbarat ajanı filan gibi mi duruyorum oradan bakınca?
ancak tahminlerimi, buna binaen bir senaryoyu yazacam, herhalde uydurma olcak ne olacaktı? şaka mısınız ya?
ki gerçekten insan AB vatandaşı olur da neden ilk okul mezunu olarak türkiyede kalır, burada davarın birinden çocuk yapar, onu da bi türlü silemez ,inanılmaz derecede saçma. o yüzden olsa olsa bulgaristan romanya gibi bir ülkeden geliyorsa yapar diye düşünerek başladım. çünkü ilk mesajımda alıntıladığım mesajda konu oydu.
hayır yazdığım "uydurma" şeyde mantıksız, sırıtan 1 tane şey olsa gam yemiycem.
sizin aylardır yazdıklarınızdan daha iyi oturuyor
Hayatımda olan kişiyle ciddi bir yola girmiştik. Siz ciddi bir yola girince kızınız varsa tanıştırmıyor musunuz? Aileler tanışmıştı evlenme teklifi almıştım. E normali de tanıştırmak değil mı tanıştırmadan evleneyim mı?
tanıştırın. evlenin. sonra evlendiğiniz kişiye ailem diyin. sıralama böyle.
size ne "hayatınızda kimse olmasın" dendi, tabii ki olsun neden olmasın ki... genç, bekar bir kadınsınız, elbette olacak.
ne "tanıştırmayın" dendi. sadece daha ağır oturaklı olun, kızınız var, manyak da bir eski eşiniz var, siz daha dikkatli olmak durumundasınız dendi.
size bir şey deniliyor sizi onu alıyor teeeeeeee bambaşka bir yere götürüyorsunuz. işte böyle çalışıyor kafanız...