içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka birine yorumda parça parça göndermeye başladı demiştim orayı kaçırdınız sanırm

benim sorduğum bu değil. sorduğum çok net. icra takibi başladı ise taşınır, taşınmaz mallarına ve maaşının 1\4'üne haciz uygulanır. uygulandı mı?

yani sanırım kadın bulgar vatandaşı filan

ve evlenince de burada vatandaşlığa başvurmamış, üzerime hat alamıyorum dediğine göre -bu ilginç aslında 5 sene evli kalınca alabilirdi vatandaşlık diye biliyordum.

italyaya yerleştim dediği gidip 3 aya kadar kalabilir çünkü şengen (bizim yeşil pasaportlu biri de gidip 3 aya kadar kalabilir italyanın bi kasabasında bu yerleşmek demek değil)
ama orada çalışması vs. lazım nasıl geçinecek?
başka bir ülkeye gidip orada çalışmaktan dil öğrenmektense tr'ye kurulu düzenini bildiği yere geri gelmiş...

ha o zamanlar çocuğu yokmuş bi sürü bulgar kadının yaptığı gibi bir avrupa ülkesinde 3er çalışabilirdi ama o da başka bir macera olurdu

tamamen senaryo bu kadını tanımıyorum yazdıklarından çıkan bu.
Senaryo ne demek? Yani yalan söylüyor demek?

benim sorduğum bu değil. sorduğum çok net. icra takibi başladı ise taşınır, taşınmaz mallarına ve maaşının 1\4'üne haciz uygulanır. uygulandı mı?
Taktı mı takıyorsunuz gerçekten. Paramı göndermeye başladı neye haciz uygulandığını bilemiyorum para göndermeye başladığına göre uygulanmış demek ki sorgulamadım

Peki birşey sorucam haciz uygulandığında tüm ödememiş nafakayı toplu ödemesi mı gerekiyor?

Eski eşim kızımla ve sevgilisiyle aynı yatakta yattı,(uyudu) ama benim aynı kareye girmemden rahatsız oluyor,anladım.
eski eşinizin yüzbin milyon tane mal'lığı var, o konuda hiç şüphe yok. şiddet mesela en başta.

ama sevgili olduğunuz kişiyle yanınızda çocuğunuzla ailem filan demek çiğ davranışlar. evet, çocuklu bir kadının daha oturaklı olması genel olarak beklenen bir davranış.

hani eski eşiniz size başka başka şeylerden geldiğinde onu eleştirin tamam da bu konuda adam -kendisi çok daha fazlasını da yapsa- bu kültür içinde haklı. üstelik çocuğunuz kız. bu ülkede buralı adamdan çocuk yapıp, sonra ben ne yaptım yaaaa deyince olmuyor öyle.

İlk yazdığınız yorumda dediniz ya hanımefendi?
yarabbi ya sabır
ilk yorumumda dedim ki "ben bu kadını tanımıyorum, bildiğimden değil, yazdıklarına binaen bir senaryo yazıyorum" "sanıyorum ki böyle böyle" ki ben bulgaristan demişim siz AB vatandaşıyım dediniz (e bulgaristan da AB, 15 sene olmuştur, burada da sorun ne bilmiyorum, başka ülke deseydiniz bari)

burada nerede size yalancı dedim ya?

siz işinize geleni anlayıp
işinize gelmeyene hemen bir kulp takıyorsunuz
sonra da "Türkçe anadilim değil anlamadım" diyorsunuz

hayır efendim, ithamsa alın size itham: sizin kafa başka türlü çalışıyor!

Kızım var diye şimdi ahlaksız mı olmuş oluyorum hayatımda bir varken anlamadm? Bende hahahımı kurmak isteyebilirim konuyu çok farklı bir yere getiriyorsunuz kızım var diye hayatımı kurmicak mıyım size göre?
Size ahlaksız demedim ne haddime ayrıca. Sadece sevgiliniz ile kızınızı yan yana getirip foto paylaşmalar aile demeler bir anne olarak yakışmayan yanlış şeyler bak adamla ayrılmışssınız başka biri olunca yine tanışacak onla belki yine olmayacak bunun usulü bu şekilde olmaz. Kendi hayatınızı kurarken önceliğiniz sizin mutluluğunuz değil kızınızın menfaati olmalı, kızınız var diye mesela tercihleriniz değişmeli duygusal değil mantıksal yaklaşmalı vs. Çocuksuz yada sizin gibi kızı olan biriyle tabiki hayatınızı kurabilirsiniz doğru insan olduktan sonra güzelde olur, ki bence bu iki kategori dışında olan erkeklerle olmamalısınızda.

eski eşinizin yüzbin milyon tane mal'lığı var, o konuda hiç şüphe yok. şiddet mesela en başta.

ama sevgili olduğunuz kişiyle yanınızda çocuğunuzla ailem filan demek çiğ davranışlar. evet, çocuklu bir kadının daha oturaklı olması genel olarak beklenen bir davranış.

hani eski eşiniz size başka başka şeylerden geldiğinde onu eleştirin tamam da bu konuda adam -kendisi çok daha fazlasını da yapsa- bu kültür içinde haklı. üstelik çocuğunuz kız. bu ülkede buralı adamdan çocuk yapıp, sonra ben ne yaptım yaaaa deyince olmuyor öyle.

yarabbi ya sabır
ilk yorumumda dedim ki "ben bu kadını tanımıyorum, bildiğimden değil, yazdıklarına binaen bir senaryo yazıyorum" "sanıyorum ki böyle böyle" ki ben bulgaristan demişim siz AB vatandaşıyım dediniz (e bulgaristan da AB, 15 sene olmuştur, burada da sorun ne bilmiyorum, başka ülke deseydiniz bari)

Nasıl çalışıyor kafam? Eve türk değilim senaryo dediğiniz şey bir uydurma. Nasıl çalışıyor kafam?

Taktı mı takıyorsunuz gerçekten. Paramı göndermeye başladı neye haciz uygulandığını bilemiyorum para göndermeye başladığına göre uygulanmış demek ki sorgulamadın

bir avukatın açıklamaları ile geçmişe dönük birikmiş nafaka için icra takibi
benim size taktığım falan yok. kendinizi bu denli önemsiyor olmanız güzel bir şey ama sizin kendinizi önemsediğiniz kadar benim ya da bir başkasının sizi önemsediğini düşünmeniz maalesef psikolojik bir rahatsızlık olabiliyor.
icra "davası"nın başladığını söylediniz. kaldı ki icra takibi başlatılabilir ancak. bu takip başladığında da olabilecekler çok net.
  • İcra takibi başlatılır ve itiraz olmadığı takdirde takip dosyası kesinleştirilir.
  • Borçlu kişinin adına kayıtlı taşınır veya taşınmaz mal varsa, üzerine haciz işlemi uygulanır.
  • Borçlu kişi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında çalışıyorsa, maaşının dörtte birine haciz konulabilir.
  • Borçlu kişi emekli ise, emekli maaşına birikmiş nafaka için haciz uygulanabilir.
  • İcra takibine rağmen nafaka yükümlüsü borcunu ödemezse, nafaka alacaklısı icra ceza mahkemesine başvurarak nafaka yükümlüsünün 3 aylık hapis cezasına mahkum edilmesini talep edebilir..
ben de gerçekleşip gerçekleşmediğini soruyorum. şayet eşiniz anlattığınız adam ise bu haciz durumunda tekrar size ulaşması gerekirdi.

Size ahlaksız demedim ne haddime ayrıca. Sadece sevgiliniz ile kızınızı yan yana getirip foto paylaşmalar aile demeler bir anne olarak yakışmayan yanlış şeyler bak adamla ayrılmışssınız başka biri olunca yine tanışacak onla belki yine olmayacak bunun usulü bu şekilde olmaz. Kendi hayatınızı kurarken önceliğiniz sizin mutluluğunuz değil kızınızın menfaati olmalı, kızınız var diye mesela tercihleriniz değişmeli duygusal değil mantıksal yaklaşmalı vs. Çocuksuz yada sizin gibi kızı olan biriyle tabiki hayatınızı kurabilirsiniz doğru insan olduktan sonra güzelde olur, ki bence bu iki kategori dışında olan erkeklerle olmamalısınızda.
Zaten hayatıma aldığım adamın bir kızı vardı ve bahsettiğimiz fotoda 4 ümüz vardık. Ve aynı evde yaiamaya başlamıştık nikahımızı kıyacaktık ama olmadı. Bu 4 sene içerisinde dd tanıştırdığım ilk kişi.

bir avukatın açıklamaları ile geçmişe dönük birikmiş nafaka için icra takibi
benim size taktığım falan yok. kendinizi bu denli önemsiyor olmanız güzel bir şey ama sizin kendinizi önemsediğiniz kadar benim ya da bir başkasının sizi önemsediğini düşünmeniz maalesef psikolojik bir rahatsızlık olabiliyor.
icra "davası"nın başladığını söylediniz. kaldı ki icra takibi başlatılabilir ancak. bu takip başladığında da olabilecekler çok net.
  • İcra takibi başlatılır ve itiraz olmadığı takdirde takip dosyası kesinleştirilir.
  • Borçlu kişinin adına kayıtlı taşınır veya taşınmaz mal varsa, üzerine haciz işlemi uygulanır.
  • Borçlu kişi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında çalışıyorsa, maaşının dörtte birine haciz konulabilir.
  • Borçlu kişi emekli ise, emekli maaşına birikmiş nafaka için haciz uygulanabilir.
  • İcra takibine rağmen nafaka yükümlüsü borcunu ödemezse, nafaka alacaklısı icra ceza mahkemesine başvurarak nafaka yükümlüsünün 3 aylık hapis cezasına mahkum edilmesini talep edebilir..
ben de gerçekleşip gerçekleşmediğini soruyorum. şayet eşiniz anlattığınız adam ise bu haciz durumunda tekrar size ulaşması gerekirdi.
Ulaşamıyor zaten şuan demek ki uygulanmış siyorum bende yada ben icraya vericem dediğim için parça parça gönderiyor. Ben avukatıma bilgilerimi vekaletimi verdim sonra iletişime geçmedim parayı göndermeye başladığında

Zaten hayatıma aldığım adamın bir kızı vardı ve bahsettiğimiz fotoda 4 ümüz vardık. Ve aynı evde yaiamaya başlamıştık nikahımızı kıyacaktık ama olmadı. Bu 4 sene içerisinde dd tanıştırdığım ilk kişi.
Valla bence zor işler doğru düzgün adam olsa karısı boşamaz boşanmış erkeklerin yüzde 90ı falsodur. Eski eş konuları bence çok önemli şeyler değil ben sadece takıldığım yeri söylemek istedim. Siz eski kocayı salın çocuk için minimum muhattapta kalın çocuk 7-8 yaşına gelince zaten kendi iletişim kurar

Ulaşamıyor zaten şuan demek ki uygulanmış siyorum bende yada ben icraya vericem dediğim için parça parça gönderiyor. Ben avukatıma bilgilerimi vekaletimi verdim sonra iletişime geçmedim parayı göndermeye başladığında

üzerindeki hacizin kalkması için paranın tamamının ödenmiş olması gerekiyor.
yani Türkçesi ortada bir icra takibi falan yok, değil mi?

yarabbi ya sabır

Hayatımda olan kişiyle ciddi bir yola girmiştik. Siz ciddi bir yola girince kızınız varsa tanıştırmıyor musunuz? Aileler tanışmıştı evlenme teklifi almıştım. E normali de tanıştırmak değil mı tanıştırmadan evleneyim mı?

üzerindeki hacizin kalkması için paranın tamamının ödenmiş olması gerekiyor.
yani Türkçesi ortada bir icra takibi falan yok, değil mi?
Anladım demek ki olmamış henüz. Yarın aukatıma sorucam çok bilgi sahibi değilim birde para göndermeye başladığı için ben demek ki sonuçlandı diye düşündüm.

Valla bence zor işler doğru düzgün adam olsa karısı boşamaz boşanmış erkeklerin yüzde 90ı falsodur. Eski eş konuları bence çok önemli şeyler değil ben sadece takıldığım yeri söylemek istedim. Siz eski kocayı salın çocuk için minimum muhattapta kalın çocuk 7-8 yaşına gelince zaten kendi iletişim kurar
Bunun için büyük bir aksyon aldım zaten. Kızıma hatlı tablet aldım, hat aldırdım bana ulaşamaması için numaramı değiştirdim ve dükkanıma gelip ettiği hakaretlerden dolayı uzaklaştırma alıcam. Daha ne yapayım? Evet haklısınız kızımla tanıştırmak doğru değildi ama aileler tanışmıştı nikah kıyıcaktık en kısa zamanda,evlendikten sonra mı tanıştırsaydım?

Komiksiniz ama benim öyle bir beklentim yok.
Buradan bakınca öyle durmuyor, emin olun. Adamı sevdiğiniz de yok bence, zengin olduğu için bırakamıyorsunuz. Açtığınız tüm konular adamla alakalı, böyle giderse aklınızı kaybederseniz ben uyarayım da sizi. Normal bir kadın şiddet gördüğü adamdan canını kurtardığı için şükreder, siz arabeske bağlayıp duruyorsunuz. Hayırlısı olsun, yenisini bulana kadar konu açmaya devam edecekseniz zaten. Diğer konunuzda görüşürüz inşallah.

Buradan bakınca öyle durmuyor, emin olun. Adamı sevdiğiniz de yok bence, zengin olduğu için bırakamıyorsunuz. Açtığınız tüm konular adamla alakalı, böyle giderse aklınızı kaybederseniz ben uyarayım da sizi. Normal bir kadın şiddet gördüğü adamdan canını kurtardığı için şükreder, siz arabeske bağlayıp duruyorsunuz. Hayırlısı olsun, yenisini bulana kadar konu açmaya devam edecekseniz zaten. Diğer konunuzda görüşürüz inşallah.
İyi de evliyken de durumumuz iyiydi niye anlaşmalı boşandım o zaman? :KK70: zengin değil durumu iyi diyelim fakat bununla ilgilenen bir kadın deilim. Öyle olsaydı çok zengin madem ben niye nafakayı sadece 2000₺ olarak anlaştım? Zengin diye niye malı mülkü paylaştırmadım?

Nasıl çalışıyor kafam? Eve türk değilim senaryo dediğiniz şey bir uydurma. Nasıl çalışıyor kafam?
hanımefendi en sizi tanımadan nasıl hakkınızda "gerçek" şeyleri şöyledir böyledir diye yazabilirim? ben istihbarat ajanı filan gibi mi duruyorum oradan bakınca?

ancak tahminlerimi, buna binaen bir senaryoyu yazacam, herhalde uydurma olcak ne olacaktı? şaka mısınız ya?

ki gerçekten insan AB vatandaşı olur da neden ilk okul mezunu olarak türkiyede kalır, burada davarın birinden çocuk yapar, onu da bi türlü silemez ,inanılmaz derecede saçma. o yüzden olsa olsa bulgaristan romanya gibi bir ülkeden geliyorsa yapar diye düşünerek başladım. çünkü ilk mesajımda alıntıladığım mesajda konu oydu.

hayır yazdığım "uydurma" şeyde mantıksız, sırıtan 1 tane şey olsa gam yemiycem.
sizin aylardır yazdıklarınızdan daha iyi oturuyor :KK70:

Hayatımda olan kişiyle ciddi bir yola girmiştik. Siz ciddi bir yola girince kızınız varsa tanıştırmıyor musunuz? Aileler tanışmıştı evlenme teklifi almıştım. E normali de tanıştırmak değil mı tanıştırmadan evleneyim mı?
tanıştırın. evlenin. sonra evlendiğiniz kişiye ailem diyin. sıralama böyle.

size ne "hayatınızda kimse olmasın" dendi, tabii ki olsun neden olmasın ki... genç, bekar bir kadınsınız, elbette olacak.
ne "tanıştırmayın" dendi. sadece daha ağır oturaklı olun, kızınız var, manyak da bir eski eşiniz var, siz daha dikkatli olmak durumundasınız dendi.

size bir şey deniliyor sizi onu alıyor teeeeeeee bambaşka bir yere götürüyorsunuz. işte böyle çalışıyor kafanız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X