içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ofis dediğin müşteri temsilciliği mı oluyor? :KK70:
Evet bir teknoloji firmasında çalıştım 2012 de girdim işe. 2014 de evlendim sonra 2020 de tekrar girdim. Ben farklı birşey mı söyledim?

arkadaşlar, yeni bir teoriniz daha oldu
hepinize hayırlı olsun.

Tüm ülke vatandaşları için prosedür aynı! Evlilik yoluyla tc vatandaşlığına evlendikten sonra 3 yıl geçince başvurup tc olabiliyorsun! Sen neden bu hakkını kullanmayıp 5 yıl sonunda başvurdun ? Resmi evliliğin mi yoktu yoksa ?
Bu arada jameya sana kötü haberim var. Evlilik üzerinden aile ikameti alan yabancı uyruklu kadınlar tc vatandaşı olana kadar 3 yıl boyunca kızlık soyadlarına alıyorlar!!! oturma iznin senin kızlık soyadına olmalıydı tc vatandaşlığı alana kadar!!! Sen nasıl olur da eski eşin soyadını kullanmaya devam ettim dedin burada ?? Tüm resmi evraklarda sen zaten kızlık soyadınlaydın ki ! Tc amadan türk kocanın soyadını alamıyorsun ! Aile cüzdanı dışı hiç bir yerde!!!
Çok eksik ve yanlış biliyorsunuz herşeyi :) keşke bilmediğin birşey konusunda bu derece iddialaşmasan benimle. Resmi nikahım tabiki vardı ve dediğim gibi 5 seneydi!!!

Saldirgan falan değilim. Sanirim ifsa oldugunuz icin saldirganlasmaya baslayan sizsiniz. Ben bambaska bir konudan bahsediyorum. Tedirginliginizin sebebi nedir?
Panda sakin ol arıtılmış temiz soğuk su iç😂

Eklentiler

• IMG_1249.jpeg
    IMG_1249.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 66
Niye insanlar tehdit ediliyor, utandırılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Yalan söylediği, dalga geçildiği düşünülen birinin konusuna yazmazsın ya da bir iki yazar bırakırsın. Olmadı şikayet edersin. Kimlik araştırmaya ne gerek var, ortada bir tehdit, tehlike varsa zaten site yöneticileri yapar bunu. Neden rumuz ile yazılıyor o zaman. Ben kadınlara yakıştıramıyorum bu tavrı. Sürekli bir dalga geçme, küçümseme halleri. Üzücü

3 yıl yazıyor işte görmediniz mi 5 yıl değil
Haberin yıl tarihi nedir? Ben şuan evli değilim benim evli olduğum süreçte 5 yıldı! O zaman çalışma izni ile de 5 değil 3 yıl olarak kazanmalıyım haklıysanız dimi? Benim danıimanım 5 yıl diyor siz ısrarla 3 yıl diyorsunuz bende size diyorum ki avrupa birliği vatandaşların bazıları 5 yılda alıyor.

Niye insanlar tehdit ediliyor, utandırılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Yalan söylediği, dalga geçildiği düşünülen birinin konusuna yazmazsın ya da bir iki yazar bırakırsın. Olmadı şikayet edersin. Kimlik araştırmaya ne gerek var, ortada bir tehdit, tehlike varsa zaten site yöneticileri yapar bunu. Neden rumuz ile yazılıyor o zaman. Ben kadınlara yakıştıramıyorum bu tavrı. Sürekli bir dalga geçme, küçümseme halleri. Üzücü
Çünkü kendilerinin işleri güçleri besbelli ki yok. Israrla benim yaşadığım hayatı öyle değil böyle yok o hesabını buldum. Ya bu kadar işsizlik oranı yüksekken ülkede milletin böyle boş işlerle uğraşması inanılmaz üzücü. Hele birde bunlar kadınken. Bence daha üretken olmalıyız ya biz üretkeniz böyle saçma sapan şeylerle uğraşmamalıyız. Bide kadın kadının düşmanı olmamalı geçekten.

Haberin yıl tarihi nedir? Ben şuan evli değilim benim evli olduğum süreçte 5 yıldı! O zaman çalışma izni ile de 5 değil 3 yıl olarak kazanmalıyım haklıysanız dimi? Benim danıimanım 5 yıl diyor siz ısrarla 3 yıl diyorsunuz bende size diyorum ki avrupa birliği vatandaşların bazıları 5 yılda alıyor.
Kanun birtek sana gelince değişmiş o zaman . Sen hangi tarihler arasında evliydin resmi olarak? Sana hangi yıldan hangi yıla kadar kurallar neydi yabancılar şubesinden bilgi paylaşayım. Veya sen kendin bak

Hanımefendi siz anlamıyorsunuz galiba 5 yılda alan yok

aaaay 3 ya da 5 fark etmiyor. Türk vatandaşlığı edinmenin tek yolu evlilik bağı değildir.
5 yıl ülkede ikamet ederek de elbette vatandaşlığa başvurulabiliyor.
buyrun Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü
Ben araştırırım demiştim ve asla kaynak göstermeden konuşmam.

şimdi bu bağlamda soruyorum: siz zaten evlenene kadar beş yıldan fazla geçmişti. vatandaşlığa neden geçmediniz şayet söyledikleriniz doğru ise?

Tehdit edilmiyor kanuna dayalı bilgi veriyorsun boş boş konuşma siz bilmiyorsunuz ben biliyorum diye hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor.

Kanun birtek sana gelince değişmiş o zaman . Sen hangi tarihler arasında evliydin resmi olarak? Sana hangi yıldan hangi yıla kadar kurallar neydi yabancılar şubesinden bilgi paylaşayım. Veya sen kendin bak
2014 ile 2020 arasında. Hayır onu da geçtim benim annem de 5 yılı geçti 6 ıncı senesinde anca vatandaşlık alabildi ama siz daha iyi biliyorsunuz süreci haklısınız.

Tüm ülke vatandaşları için prosedür aynı! Evlilik yoluyla tc vatandaşlığına evlendikten sonra 3 yıl geçince başvurup tc olabiliyorsun! Sen neden bu hakkını kullanmayıp 5 yıl sonunda başvurdun ? Resmi evliliğin mi yoktu yoksa ?
Bu arada jameya sana kötü haberim var. Evlilik üzerinden aile ikameti alan yabancı uyruklu kadınlar tc vatandaşı olana kadar 3 yıl boyunca kızlık soyadlarına alıyorlar!!! oturma iznin senin kızlık soyadına olmalıydı tc vatandaşlığı alana kadar!!! Sen nasıl olur da eski eşin soyadını kullanmaya devam ettim dedin burada ?? Tüm resmi evraklarda sen zaten kızlık soyadınlaydın ki ! Tc amadan türk kocanın soyadını alamıyorsun ! Aile cüzdanı dışı hiç bir yerde!!!
Jameya Jameya canım sen tc vatandaşı kazanamadığın halde nasıl eşinin soyadına geçtin?Oturma iznin bile kızlık soyadınaydı. Buna ne dersin?

Tehdit edilmiyor kanuna dayalı bilgi veriyorsun boş boş konuşma siz bilmiyorsunuz ben biliyorum diye hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor.
İnanın tüm mesajları okumadım, ama gördüğüm, kim olduğunu biliyorum açıklarım türevinde mesajlar görünce şaşırıyorum. Siz bilmiyorsunuz diyen birine ikinci mesajı yazmaya tenezzül etmem. Konu sahibinin gerçek kimliği kimi ilgilendirir ki. Geçmişte de böyle ifşalar ve zor durumda bırakılan kullanıcılar hatırlıyorum. Aptal yerine konulduğumu hissedersem ortamdan uzaklaşırım. Gerek yok fazlasına.

Jameya Jameya canım sen tc vatandaşı kazanamadığın halde nasıl eşinin soyadına geçtin?Oturma iznin bile kızlık soyadınaydı. Buna ne dersin?

Belki evli degildir
Konusunda sadece cocuk icin nafaka aldigini soylemisti.
Baba cocugu nufusa aldiysa nafaka odemekle yükümlü ama cocugun annesine nafaka odeme yükümlülüğü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X