- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
- Konu Sahibi lovetolove
işin aslı nedir biliyormusunuz canımı yakacak diye korkuyorum kötü söz eder diye susuyorum bir kere laf ettim bana yeter artık ne olacaksa olsun uğraşamıyorum seninle dedi özür diledi ama ne fayda az önce aradı bana çok soğuksun dedi eevt dedim neden dedi sen hep hevesimi gönlümü kırıyorsun evleniyoruz senden neşe beklıyorum oysa sen herşeye laf ediyorsun ben artık kaldıramıyorum dedim sonra benim kafam bozuldu içmeye gidiyorum dedi bende nasıl istiyorsan öyle yap dedim en çok üzüldüğüm şey nedir biliyrmusunuz nişan takılanana kadar bana deli gibi aşk veren adam resmen döndü o mutlu günlerimizi çok arıyorum hep stresten dedim laf etmedim işten güçten dedim ama artık ben kötü oluyorum 5-6 gün önce reglim bitmişti yine oldum dr gıttım stresten dedi vücüdumda benek benek birşeyler çıktı kimseye birşeyde anlatamıyorum biz demiştik diyecekler diye çok mutsuzum oysa iyi biridir yani söz dinler dikkate alır benim fikirlerimi ama söz konusu ailesi olunca resmen kaplan kesiliyorbana en ufacık birşeye laf ediyor ama yiğeni birşey alacak olsun babası vermez bu verir babası ders çalıştırmaz o çalıştırır bende bak ne güzel bizimde çoğumuzu sen çalıştırırsın diyorum çünkü çok zeki bir erkek oda yok efendim sen çalıştır işim olmaz diyor ama yiğenine seve seve yapıyor
nasıl ben tanıyamadım bilmiyorum
Nişan takılınca 90 derece döndüyse evlenince 180 derece döner emin ol.
Iyi düşün,evlenince boşanmak çok daha zor...