içime atıyorum yine benmi abartıyorum :(

Evlendikten sonra anne sen haklıydın demen en kötüsü değil mi???

Ne olursa olsun çok iyi düşün.Şimdiden böyle yapan inan sonra takma bile.

Ne demek ya kendi çocuğuna sen bakarsın demek.Yeğeni kendi çocuğundan değerlimi???

Hem altınlarını nasıl geri alacaklar.Daha şimdiden konuşulmuş bunlar...

Eşin ezmez sadece seni,aileside ezer emin ol...

Artıları eksileri iyi düşün.Evlenip ayrılmak en kötüsü.Ama nişanlılık öyle değil...

kimseye ayrıl demek istemem. bi ilişkiyi bitirmek de kolay değildir. ama ii düşün. o sorunlar evlenince bitmek yerine katlanıyor. benim eşim bana bebek bakar gibi bakardı evlenmeden.. yememi içmemi üşümeme varana kadar düşünürdü. nişanlılık sürecinde de öyleydi. hatta zaman zaman ailesine sert çıktı benim için. ama evlendikten sonra üstelik çok geçmeden. bir hafta içinde falan değişti. çok sevmediği yengesi bile benden daha kıymetli oldu. ve çoğu arkadaşımın da söylediği bu: eşim evlenince ailesine daha çok düştü.

ailesi kıymetli olsun tabi o önemli değil de karısına da aynı şekilde davranmazsa evlilik çok yıpratıyor.

nişanlı iken ayrılmak zor gelir insana. hazırlıklar falan olmuştur çünkü. ama evlenince ayrılmak çok daha zor. bunu unutma. iyi düşün derim. en azından hassasiyetlerini söyle. ona göre davransın o da. susmak da çözüm değil.

tatlım bu el iyisi erkeklerle nedir bizim çektiğimiz ben 11 yıllık evliyim hala uğraşıyorum aman diyim sen sen ol millet ne der diye düşünme

bence evlenme derim

önce senin geleceğini düşünsün abisi kırk yaşına geldiyse zamanında adam gibi çalışsaymış hayatındaki hiçbirşeyden vazgeçme bence, şimdi nişanlısın ilerde o kadar çok pişmanlık yaşarsınki her günün sana zulüm gelir sen neden kendi hayatından ilklerinden fedakarlık ediyorsunki karşındaki mısır prensi falanmı bu kadarmı vazgeçilmez sanıyor kendini bence çok iyi düşün evlenmeden önce

ailesine aşırı düşkün erkekten hayır gelmez canım senin nişanlın en baştan kendini belli etmiş hatta şimdiden sana işine bak diyorsa evlenince neler der sen düşün.seni üzmek istemem ama bu adamla evlenme evlenirsen çok yıpranırsın.bunun bir model aşağısı bende var senin nişanlın daha beter görünüyor en azından bana kocam hiç sen işine bak demedi çeken bilir sözümü dikkate al canım

başını okudum bıraktım,düğün arefesinde neyin yatırımını yapıyor acaba? siz onu düşünüyorsunuz o ise kim bilir neleri düşünüyor

hanuz nisanlisin... nisan insanlarin birbirini tanima surecidir bir nevi... demekki tanimaya basladin o da gercek tuzunu gostermeye basladi..nkarat senin akil senin kalp senin.. bir onceye bak bir simdiye bir de gelecege.. ben olsam bu kadar bulanik ve ne olacagi belli olmayan bir gelecege evet demezdim.

evlenip bosanmaktansa, nisanlanip ayrilmak en mantiklisi. ve unutma ki hersey sevgi degildir.

canım çok üzüldm ya bence bu ciddi bi sorun ve sen mutsuz olursun, şöyle söyliyim önceliği sen olmalısın siz olmalısınız, seni rahat ettrmek size güzel bi gelecek hazrlamak olmalı, abisi değil, tamam abisinin çocukları varmış ama ilerde sizinde olucak dmi, önce kendni kurtarsn, belliki aileye çok düşkün ewlenince sıkıntı yaşıcağın belli, vazgeç demyorum kesnlikle ama iyi düşün

sana bişey diyimmi yol yakınken vazgeç bu yaşadıklarını arkadaşım yaşıyo tek bi farkla o evli ve çocuğu var ama çok pişman ve geri dönüşü yok ama sen daha nişanlısın iyi düşün canım sana söz falan verirsede kanma o sözler lafta kalıyo sadece

bence fazla rahatlık vermişsiniz siz ona, sizi çantada keklik görüyor sanırım, üzgünüm ama bu adamdan hayır gelmez, iyi düşünün derim
nişanlıyken böyle konuşan evlenince en küçük sorunda işte kapı der

İnsanların haklı olması sizin bu adam tarafından üzülmenizden, ezilmemden onlarca kat daha iyi..

Hatanın neresinden dönseniz kardır..

Herşeyi içinize atıyorsunuz, hastalanıyorsunuz.

İçinizde atmayıp söyledikleriniz içinde sizi hiçe sayıp kavga çıkarıyor.

Yakınımda bir yerde olsaydınız sizi bir yere kapatırdım sırf bu adamla evlenmeyin diye.

Size anlattıklarınız evlendikten sonra sizi üzecek, sözlerinize size değer vermeyecek bir insan profili çiziyor.

Canınızı yakmak istemiyorum sözlerimle, nişan atmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum fakat inanın evlendikten sonra mutsuz olmanın karşılığı, ödenecek hiçbir bedelin içinde yok.

Toparlayın kendinizi..

Madem umrunda değilsiniz, KAFASI KIZDI diye içmeye gidiyorsa, tüm sıkıntılarınıza rağmen sizi, kuracağınız yuvanızı değil çevresini düşünüyorsa,
bu dengeyi kuramıyorsa ve herşeyden çok size değer verdiğini gösteren hiçbirşey yapmıyorsa, öok değişmişse ev-len-me-yin o adamla.

Ayrılık kelimesini kolay kolay söylemem.
Uzaktan konuşmanın kolaylığınıda bilirim; bu sizin durumunuz anlattıklarınız ölçüsünde bu kelimeyi kullandırtıyor ısrarla..

Vücudumda benekler çıktı yazmışsın kurdesen dokuyorsundur

Sen neden susup ta aman üzülmesin kırılmasın diyorsun anlamadım konuşurken hakaret etmeyeceksin, küfür etmeyeceksin ki

Sadece çözüm bulmaya çalışıyorsun

Alınacak darılacak diye düşünme ve korkularını rahatsız oldugun konuları açık açık söyle

İma etme direk söyle malum erkekler imalı sözleri anlama özürlüler de

gitmesin ağırınada gücünede gitmesin Annen Haklıysa haklıdır bukadar basit.Dönceğin yer yine onun yanınkeyken neden yapıyorsun bunu kendine
hem gururun kime tatlım annen o sonuçta napacak yani herzamanki gibi kollarını açacak Hem bak ne dicem bırak bu adamı ya dımdızlak kalsın ortada görsün
ne abisi nede yeğeni nede birbaşkası yardımcı olacak ama bırakmadan önce al şu kredi kartını harca sonuna kadar yada ne bilim borca sok sonrada ortada bırak bak canım yandı ya resmen
Gaz vermekte haddime değil ama böyle adama bu yakışır bence
Ama asude arkadasımın dediği gibi sen evleneceksin sonrada yıllarca bugünlerini düşünüp nefretle dolacaksın ailesi mi seni hiçbirşeye saymayacak

Ben en kucuk kardes simartilir gerek ilgiden dolayi gerek deneyimden dolayi onun dugunu hepsinden daha guzel olur diye biliyordum.

Senin nisanlin yillar yili abimler evlenecek calisayim abimin evi yok calisayim diye abilik rolunu ustlenmis digerlerinden isine gelmis.

Yuva kurmak kolay degil elbette bazen puruzler cikiyor ama sanki senin durumunda biraz daha farkli yani destek yerine kostek var bol bol.

Bence acik acik konus evlendikden sonra cok gec kalmis olursun sana acimadan canini yakar hic dusunmez lafin nereye gittgini.

Sen biliyordun ezelden beri abilerime yigenlerime hep maddi manevi yardimda bulundugumu der cikar.

Bana benim paramin hesabini soramazsin der. Hatta sana nisanda takip sonrada geri alip ayni bilerzigi dugunde takmayi dusundugu bilerzigi bile verdikleri gibi almasinida bilirler.

Simdiden sartlarini koy. Hatta bir kagida onemsedigin istedigin maddeleri yaz ve imza attir evlendikden sonra cikarir gosterirsin gerektiginde!

Ay ayip olur uygun olmaz cok karismaym kotu ben olurum gibilerine dusundugumuz icin hep kaybeden kiz tarafi oluyor.

Her kim acik acik konusursa hep kazancli olur.

Benim tavsiyelerim bunlar, yinede sen bilirsin.

Hakkinda hayirlisi olsun.

dertsiz başına dertmi arıyosun daha şimdiden böyle vala evlendikden sonra butipler maaşlarını olduğu gibi ailelerine aktarıyor icrada kapına dayanıyor haberin olsun gözümlede gördüm yani evliliğin verdiği bistres vardır belki ama bu kadarda olmaz konuyu en kısa zamanda ailenle paylaş onlarda senin göremediğin şeyleri görür ona göre karar verirsiniz ailende saklama bu olanları sonra pişman olursun

Ya darılma arkadaşım ama bunca alttan alma da neyin nesi. Evli bile değilken ne zorunluluğun var bu muameleyi çekmeye. Bunu kendine reva görüyorsan diyecek sözüm yok. Aşk falan filan da deme hiç. Onlar evlenince zaten puf diye uçacak elinden. Geriye tatlı dil kalacak, e sizde o da yok. Ne anladım ben bu işten.

Ya darılma arkadaşım ama bunca alttan alma da neyin nesi. Evli bile değilken ne zorunluluğun var bu muameleyi çekmeye. Bunu kendine reva görüyorsan diyecek sözüm yok. Aşk falan filan da deme hiç. Onlar evlenince zaten puf diye uçacak elinden. Geriye tatlı dil kalacak, e sizde o da yok. Ne anladım ben bu işten.

Canım yol yakınken dön,nişanlın hiç nazınla oynamıyor.Daha şimdiden böyleyse sen bu adamdan sevgi,ilgi,şefkat falan göremezsin hiçbir zaman.Bende aileme inat sözlenmiştim bir zamanlar.Ama hatamı anlayıp 1 ay sonra sözü attım.Özellikle annem ben demiştim diye çok dedi ama çok huzurluydum.Aradan seneler geçti,şimdi evliyim,Rabbim daim etsin ve nazarlardan korusun,çok mutluyum.Belki sende ilerde başkasıyla mutlu olacaksın ama bu adam seni mutlu edemez.

Nişanlılık tanımak,evlilik hazırlığı yapmak içindir ...Nişanlın ileriye dönelik hiç iyi işaretler vermiyor ...

Yol yakınken vazgeç kardeşim,bu adam ilerde çok üzer seni çok...

Aman lütfen başkalarının laflarını düşünme ne derlerse desinler.Ayrıca evlenince düzelir diye de düşünme. Herkesin dediği gibi yol yakınken dönmelisin.Sanırım nişanlın evliliğe hazır değil,kafası karışık.

Bir de ailesini belirgin şekilde senin üstünde tutuyorsa kesinlikle bırak derim,çünkü o senin gerçek anlamda "eşin" olamayacak,çünkü seni "ailesi" olarak görmeyecek.Ailesi ayrı sen ayrı olacaksın.Gerçekçi olmaya çalış.Forumlarda bu konuda sıkıntı yaşayan çok kadın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…