içime atıyorum yine benmi abartıyorum :(

lovetolove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
60
1
46
İstanbul
kızlar merhaba yine bir sorun ile çıktım karşınıza ama bu sorunumu ne nişanlıma ne başkalarına belli ettim burada yazmaktan başka çerem yok lütfen bana biraz fikir verin :(
evlilik hazırlıkları ile boğuşuyoruz şuan nasipse eylül sonu nikahım ekimdede düğünümüz var sorunlarıma gelince nişanlımın maddi durumu kötüleşti yani bazı yatırımlar yattı oda tutmadı şimdi elinde avucunda maaşından başka birşey kalmadı tüm birikimi gitti şuan bir maaş ile eşyaları almaya çalışıyor istanbuldada düğün olacaktı ben iptal ettim çok masraf oluyor diye nikah olsun diye babamda o zaman aile arası yemek yensin dışarıda dedi bende tamam deidm nişanlıma söyledim çok kızdı ne anlamı kaldı diye söylenip durdu eşyalar için keza hep laf ediyor ucuz alalım vs diyue bende tek diye bir şey demiyorum 2 tane abisi var ama hiç destek olmuyorlar buna ki bu daha evvel abileri evlensin diye çalışmış durmuş evlendırmış abilerini şimdi sıra bunda kimse birşey yapmıyor hatta bana abisi bilezik takmıştı onu bile geri alacakmış düğünde takılacak bileziklerde geri alınacakmış abisininmiş ben neye uğradığımı şaşırdım sırf zor duruma düştü diye ses etmedim nikah herşeyi hep içime atıyorum onu seviyorum diye ama bu sevgimi sanırım suistimal ediyor çünkü abisinin çocuklarını hep gezdiriyor bazı ihtiyaçlarını karşılıyor araba aldılar abisi ile servis isi yapacakmış ki abisi sadece 4000 tl verdi nişanlım 8000 tl lakin kazandıklarına ortak ediyor ama gidere ortak etmiyor diyorum biz evleneceğiz verme ona o zaten çalışıyor sen kendi işine bak diyor çok zoruma gidiyor sürekli abim geldi 40 yaşına evi yok ona iş ev olanağı sağlamam lazım diyip duruyor 2 tane kızı var diyor ama bizi hiç düşünmüyor öyle zoruma gidiyor ki hep içime atıyorum zaten bunalımda diye üzerine gitmiyorum lakin içime atmaktan hasta oldum hep ağlıyorum bu ara bugunde nikah işlemleri için tahlile gitti söylenip söylenip durdu yok neymiş kaç saattir bekliyormus vs bende evleniyoruz biraz güzel tarafından bak hevesimi kaçırma dedim sendede ne heves varmıs dakıka sanıye kacıyor dedi ben ağlattı ne yalan söyleyeyim uğruna herşeyi yapıp onca insanı karşıma aldığım erkeği tanımaz oldumki çok dırdırcı birisi değilim çok korkarım sevdiğim insan bana amma sorunsun şöyle böyle birisin der diye o yüzden çoğu şeyi içime atarım soğudum son bu olanlardan sonra abisine ve yiğenlerine olan düşkünlüğü beni korkutuyor ya ben onu tanımadım yada gizledi şimdi evleniyoruz diye ortaya çıktı gerçek yüzü ben mi abartıyorum kızlar içime atacağım durumlar yokmu ne olur bana bişeyler söyleyin

şu yaşıma geldim en iyi anladığım şey gerçekten erkeklere güven olmuyor hiç bir zaman can olmuyor yar olsada canımsın desede icraate gelince o şekilde olmuyor kendime öyle kızıyorum ki tatlı sözlerine inandığım için

cnmmm sen onu düşünüyorsun onun umraunda değilsiniz gibi bir şekilde senin alttan alacağını anlamış bence bekle hayır bu şekilde istiyorum ben ozaman bekleyelim de ama içinde hiçbir şey kalmasın yok olsa anlarım ama nişanlın ailesine çok düşnkün çok kafanı vurarsın bekle uzat nişanlılığı :34::34:

eğer bu pahalı olur derse etrafa saçacağına kendine yuva yapmaya harca bu olacak de

şu yaşıma geldim en iyi anladığım şey gerçekten erkeklere güven olmuyor hiç bir zaman can olmuyor yar olsada canımsın desede icraate gelince o şekilde olmuyor kendime öyle kızıyorum ki tatlı sözlerine inandığım için

nişanlısın sen evli değilsin
memnun değilsen ayrıl

sana ben söyleyeyim (herkes de teyit eder)
erkek nişanlıyken daha iyidir, evlendikten sonra nikahın rehavetiyle salar
sana şey demiş ya "sen işine bak"
bunu nişanlıyken diyosa,
evlenince sen seyreyle gümbürtüyü
sizin maaşın yarısı eşinin abisine gider
hazır ol bunlara

canım yanlış analama ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba.... evlenince daha çok üzülürsün bence sen tekrar düşün... ileride daha büyük pişmanlıklar yaşama!!!

Nişanlın ailesini ön planda tutup kendi kuracağı aileyi düşünmüyor.Balık baştan kokar,sen isteklerini diret.Daha evlenmeden böyle davranıyorsa evlendiğinizde dahada rahat olur,sen karşı çıkarsanda bilerek evlendin ben hep böyleydim der,çıkar işin içinden.Tavrını belli et,alttan alma.

kesinlikle abartmıyosun canım tabıkı senın en dogal hakkın guzel esyalar almak guzel bır dugun yapmak
sen elınden gelen fedakarlıgı gostermıssın
bıraksında abısı dusunsun kendı kızlarını
oda artık ıkınız ıcın bıseyler yapsın
nıkah ıslemlerınde bıle dırdır etmesınde hatalı ne guzel mutlu olmanız lazım
ben o gunlerı hatırladımda o kadar zorluk cıkardılar ıkımzıde agzımızı acıp tek kelıme etmedık cunku en tatlı heyecandı
bence haklı oldugun herseyı soyle yaptırmaktada karalı ol
demekkı onları dusundugune ve onlara harcama yapabıldıgıne gore parası var senınde ısteklerını karsılayabılır

işin aslı nedir biliyormusunuz canımı yakacak diye korkuyorum kötü söz eder diye susuyorum bir kere laf ettim bana yeter artık ne olacaksa olsun uğraşamıyorum seninle dedi özür diledi ama ne fayda az önce aradı bana çok soğuksun dedi eevt dedim neden dedi sen hep hevesimi gönlümü kırıyorsun evleniyoruz senden neşe beklıyorum oysa sen herşeye laf ediyorsun ben artık kaldıramıyorum dedim sonra benim kafam bozuldu içmeye gidiyorum dedi bende nasıl istiyorsan öyle yap dedim en çok üzüldüğüm şey nedir biliyrmusunuz nişan takılanana kadar bana deli gibi aşk veren adam resmen döndü o mutlu günlerimizi çok arıyorum hep stresten dedim laf etmedim işten güçten dedim ama artık ben kötü oluyorum 5-6 gün önce reglim bitmişti yine oldum dr gıttım stresten dedi vücüdumda benek benek birşeyler çıktı kimseye birşeyde anlatamıyorum biz demiştik diyecekler diye çok mutsuzum oysa iyi biridir yani söz dinler dikkate alır benim fikirlerimi ama söz konusu ailesi olunca resmen kaplan kesiliyor :( bana en ufacık birşeye laf ediyor ama yiğeni birşey alacak olsun babası vermez bu verir babası ders çalıştırmaz o çalıştırır bende bak ne güzel bizimde çoğumuzu sen çalıştırırsın diyorum çünkü çok zeki bir erkek oda yok efendim sen çalıştır işim olmaz diyor ama yiğenine seve seve yapıyor :( nasıl ben tanıyamadım bilmiyorum

ona sadece bak bu davranışların bize bana zarar veriyor duygusallığımı alıyor diyorum birden pat diye soğuyacağım dedim bana ne yaparsan yap elinden geleni ardına koyma umurumda bile değil dedi daha ne yapayım ki ben

işin aslı nedir biliyormusunuz canımı yakacak diye korkuyorum kötü söz eder diye susuyorum bir kere laf ettim bana yeter artık ne olacaksa olsun uğraşamıyorum seninle dedi özür diledi ama ne fayda az önce aradı bana çok soğuksun dedi eevt dedim neden dedi sen hep hevesimi gönlümü kırıyorsun evleniyoruz senden neşe beklıyorum oysa sen herşeye laf ediyorsun ben artık kaldıramıyorum dedim sonra benim kafam bozuldu içmeye gidiyorum dedi bende nasıl istiyorsan öyle yap dedim en çok üzüldüğüm şey nedir biliyrmusunuz nişan takılanana kadar bana deli gibi aşk veren adam resmen döndü o mutlu günlerimizi çok arıyorum hep stresten dedim laf etmedim işten güçten dedim ama artık ben kötü oluyorum 5-6 gün önce reglim bitmişti yine oldum dr gıttım stresten dedi vücüdumda benek benek birşeyler çıktı kimseye birşeyde anlatamıyorum biz demiştik diyecekler diye çok mutsuzum oysa iyi biridir yani söz dinler dikkate alır benim fikirlerimi ama söz konusu ailesi olunca resmen kaplan kesiliyor :( bana en ufacık birşeye laf ediyor ama yiğeni birşey alacak olsun babası vermez bu verir babası ders çalıştırmaz o çalıştırır bende bak ne güzel bizimde çoğumuzu sen çalıştırırsın diyorum çünkü çok zeki bir erkek oda yok efendim sen çalıştır işim olmaz diyor ama yiğenine seve seve yapıyor :( nasıl ben tanıyamadım bilmiyorum

sana şunu diyeyim,
kızım olsan,
asla bu adamla evlenmene izin vermezdim
aileye aşırı düşkün bir erkeğin ileride başına ne işler açacağını tahmin bile edemezsin

sen şimdi beni dinleyecek değilsin
gidip evleneceksin
belli zaten munis bi tipsin
kendini ezdiriyosun

ama evlenince
bişeler yaşadıkça
sana yazılan bu satırları hatırlayacak
kk dakiler söylemişti diyeceksin

ona sadece bak bu davranışların bize bana zarar veriyor duygusallığımı alıyor diyorum birden pat diye soğuyacağım dedim bana ne yaparsan yap elinden geleni ardına koyma umurumda bile değil dedi daha ne yapayım ki ben

sana nişanlıyken dahi umrumda değilsin diyen adamın peşinde ne işin var anlamıyorum

biz, nişanlıyken bizi prensesler gibi hissettiren beyaz atlı presnlerle evlendik de
evlenince atın nalına döndüler
sen evlenmeden bunları yaşıyosun
hala da evleneceksin
allah kolaylık versin kardeşim

cnm bence sen boşa kürek çekiyorsun... bu iş bitmiş okeye dönüyorsun ve hep sen üzülüyorsun.... başkaları ne der diye düşünüp bence geleceğini karartma şimdiden bu kadar strese sokan adam seni evlenince nolur düşünmek bile istemiyorum...

tatlım darılma gucunme de YOL YAKIN KEN AYRIL ! sevıosun anlıorum ölucek kadr anlıorum bılezıkdır altındır paradır hıc bsıey ıstemıosun tek evlenmek onuda bılıorum evlendıkten 3 ay sonra buraya su yazıyı yazıcaksın ARKDŞLAR HIC ILGILENMIO HEP ABISI IS GUC ESKISI KDR ILGILENMIO BILE NAPAYIM NE EDEYIM BILMIORUM bnları yazmaktansa 1 yıl acı ceker unutursun aglarsın olmek ıstersın ama bır iş bır çevren oldumu salakmısım dersın dedıklerım mantıklı yonunden dusun :40:

ee sen onun umrunda degılsen oda senın umrunda olmasın:19:

işte keşke bunu yapabilsem sorun kalmayacak ben hep heşeyin son raddesine kadar sabretmiş sonunda bittim artık diyince çekilen birisiyim olayların hep iyi yönünden bakarım ama anneme ne kadar kızsamda bana nankörlük yapıyor diye başta bana demişti kızım bak bu adam çok yere bakıyor dikkat et diye ki hiç istemedi hala istemiyor sevmiyor nişanlımı anne sen haklıymışsın demek öyle ağırıma gider ki :(

işte keşke bunu yapabilsem sorun kalmayacak ben hep heşeyin son raddesine kadar sabretmiş sonunda bittim artık diyince çekilen birisiyim olayların hep iyi yönünden bakarım ama anneme ne kadar kızsamda bana nankörlük yapıyor diye başta bana demişti kızım bak bu adam çok yere bakıyor dikkat et diye ki hiç istemedi hala istemiyor sevmiyor nişanlımı anne sen haklıymışsın demek öyle ağırıma gider ki :(

büyükler zaten birşey diyorsa emin ol o doğru çıkıyor... baba ocağına kucağında bir çocukla geri dönmek seni daha çok utandırmayacaksa annen haklı çıkmasın diye git evlen o zaman ne diyelim....

Arkadaşım aynı durum bende var bi kaynım varki evlerden uzak.. çalışmaz , çalışmaz benim saf eşim ona para verir yada onun borcunu öder.olan benim sinirlerime oldu 8 aydır. kimse düşünmüyor kimseyi. bu kadar da düşkünse benden sana tavsiye aklın varsa yol yakınken dön ! :57:

canım sen sevgın ıcın bıseylerı goremıyosun ama annemız babamız oyle degıl
demekkı hıssetmıskı bıseyler sana soylemıs
anne sözü dinlemek lazım
zaten sabırda bırakmamıs sende
ılerıde cok daha buyuk seyler yasamaktansa sımmdı duzeltmeye bak baktın olmuyor demek kı hayırlısı boyleymıs der yoluna bakarsın

Back