- 11 Şubat 2025
- 12
- 6
- 1
- 20
- Konu Sahibi enginar seviyorum
merhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum