İcimdeki herşeyi öldürdü

Bence evlilik kurumu erkekler için uygun değil. Söz veriyorlar, sözlerinde durmuyorlar. Başka bir şey düşünmek lazım. Afrikada ki ilkel kabilelerde bile daha akılcı yöntemler var. Mesela bunlardan birinde, erkeğin eve girmesi yasak olup, işini veranda da görüyor ve naş naş! Kadında cinsel ve üreme ihtiyacını karşılıyor. Heriflere! daha fazla bir anlam yüklemiyorlar. Erkekler ne anlar aşktan, sadakatdan! evlilik kurumunun ciddi ciddi gözden geçirilmesi gerekiyor. Ev kuruyoruz, binbir hefesle ama vimizin havasını kirletiyorlar.

Tamam insanız uçakta otobüste yanyana oturduğumız insanlarla muhabbbet edebilriiz sınırlı düzeyde ama telefonları karşılıklı vermek ne demek demek ki ikisi de sonradan görüşmek istiyor bu da aldatmaya meyletmektir yabancı kız anlamaz adam evli mi değil mi diye takmaz ya da ama eşinizin kendini geri çekmesi gerekirdi eşiniz de yanaşmış bi de resimlere güzel diyo bi de yeni doğum yapmışsınız bu erkekler neden böyle...güven kalmadı artık

Baktım eşim sadece watsapta engellemiş kızı rehberde numarası kayıtlı ben Engelledim kızın numarasını sildim rehberden nasıl izlemede kalıcam belkide görmeseydim konuşmaya devam edeceklerdi
Muhtemelen öyle ben eşim ile bir bayanın konuşmasını engelleyemedim .
Eşinizde varsa ne yapsanız boş .
Madem engellemiş çaktırmadan ara ara bakın derim WhatsApp ve arama kayıtlarına.

bence flortlesmisler boşanma konusu olabilecek büyük bir mevzu

Aldatma olmayabilir normal mi yani o şekilde tanışıp sohbet edip resim yollaması kızın normal konuşma bile olsa hoşmu sizce evli bir erkeğin başka bir bayanla sohbet edip yazışması

Kız kendi kendine fotoğraf yollamış eşiniz ondan istememiş. Ve çıplak fotoğraf mi atmış ? Eşiniz ona fotoğraf göndermiş mi karşılık olarak ?

Sohbetlerinde aykırı konuşmalar yok yazdığınız kadarıyla. Gayet normal.

Evli bir erkek derken kastınız ne anlamıyorum açıkcası. Evli olunca kadınlar kadınlarla erkekler erkeklerle mi konuşmalı.
Biriyle tanışmak arkadaşlık kurmak vs evlenince yanlış oluyor da bekarken normal mi geliyor ? Yani sevgiliyken yapabilirde evliyken yapamaz neden ? Kiminle konuşup konuşmadığına karışamazsınız sonuçta adam orda biriyle aşk yaşamıyor.

Üstelik konuşmayı silmemiş bile. Hiç umursamamış. Kuruntu yapmayın.

Ayrıcada eşim yazmış bekliyorum doğal hoş fotoğraflar diye ingilizce olarak

Kocanin telefonundan watsaptan mesaj at kıza gorusmek istemiyorum sadece ucakta tanistigim bi insansin numarami sil vs vs bayagi soyle mavi tik olsun bekle 1saat sonra tekrar engellersin. Kocanin da burnundan getir sinir oldum sen yapsan boyle sakin mi olacak? Suanda ne alemde?

Eşim öyle söyledi ama gerçekten uçaktamı tanıştılar ya oda yalansa aklımda binbir soru var

Eşim öyle söyledi ama gerçekten uçaktamı tanıştılar ya oda yalansa aklımda binbir soru var
Evet orada tanismis olabilirler ve yine Ukrayna'ya gitme durumu var mi? Orada bulusabilirler. Esinle konusmalisin oturup o kıza beraber mesaj yazin seni ikna etsin

Resmen flortlesme bence :/

Sen yapsan kabul eder miydi tek soru...

ZElipek ne yaptiniz gelisme var mi
Çantamı hazırladım geldim görümceme birşey söylemedim görümcede telefonumu kapadım aramış anneme falan gitmiş yanlış yaptığımı yanlışa düştüğümü benide yanlışa düşürme diye msj atmış oturup konuşalım falan diye msj atmış birşeyler yazmış bende ne yapıcağımı bilmiyorum

Oncelikle kizla yaninizda konusup-görüşmek istemiyorum diyecek- sonra sizi ikna etmesi lazim konusacaksaniz once bunu yaptirin bence ukraynaya tekrar giderse gorusebilirler cunku. Bi arkadas yazmis kiz zaten iliski arıyorum diye ilan vermis yani esiniz cok hatali siz yapsaniz ne yapardi biir bir yuzune vurun

Hani uçakta tanişmişti? Hani sadece iş içindi? Al işte seni kandirdiginin ispati. Kim bilir daha hangi konularda yalan söyledi.

Ben olsam boşanirdim açikçasi. Sen ne yapmayi düşünüyorsun?

Ama o kız değil ordaki sarışın daha yaşı büyük bu küçük ve sarışın değil bidaha hiç bir yere gidemez öyle söyleyeyim dışarıya beni çiğnemesi lazım bilmiyorum nasıl davranıcam eşime onuda bilmiyorum nasıl unuturum affedermiyim oda belli değil yani bana ne yapsa ikna olurum onuda bilmiyorum paramparça olduktan sonra

Ben kizin instagram hesabina dun bakmistim az once de baktim 1takipcisi azalmis esiniz olabilir mi belkide instagramdan da konusuyodular onu da bi kontrol edin derim guven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…