• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcimdeki herşeyi öldürdü

Belki ağzından laf alırım diye baktım ama günde bir kere zor yazdı bende dedim ona ben evliyim çocuklarım var bi daha beni arama msjda atma numaramı sil diye cevap vermedi
O sirada keske kocanin telefonu sende olsaydi belki ona mesaj atmistir. Kocandan sildin numarasini ama watsapta engellenenler listesinde numarasi gorunuyo tekrar kaydedebilir ordan

Affetmemi istiyosan sartlarimi yerine getir deyip her şeyi anlatmasini isteyip kiza bir daha gorusmek istemiyorum yazsin affetmek istemiyosaniz da affetmeyin hala kendini savunuyor demek hem suclu hem guclu
Herşeyi anlat desem tüm gerçekliğiyle anlatacakmı acaba oda var yine aynı şekilde anlatacak gerćek olup olmadığınıda bilmiyorum

O sirada keske kocanin telefonu sende olsaydi belki ona mesaj atmistir. Kocandan sildin numarasini ama watsapta engellenenler listesinde numarasi gorunuyo tekrar kaydedebilir ordan
Yok rehberden sildim ayarlardanda numarayı engelledim kız atamazdı msj nede arayabilirdi ben turkcelden eşimin telefon dökümanını istesem acaba verirler mi konuşmuşlarmı telefonla yada msjlaşmışlarmı

Yok rehberden sildim ayarlardanda numarayı engelledim kız atamazdı msj nede arayabilirdi ben turkcelden eşimin telefon dökümanını istesem acaba verirler mi konuşmuşlarmı telefonla yada msjlaşmışlarmı
Canim bende turkcelim şöyle oluyor

Esinin telefonundan sifre yazip 2222ye gonderiyosun
Turkcel hesabim uygulamasini kendi telefonuna indir. oradan o gelen şifre ve kocanin numarasiyla giris yapiyosun fatura detaya girip ordan numaralara bakiyosun kimle konusmus mesajlasmis

Son düzenleme:
222 yazmisim 2222 olacakti

1-Hesabim uygulamasini indir
2-şifre yazip 2222 gonder
3-hesabima telefon numarasi ve sifreyle giris yap
4- hesabimdan fatura detayini bulup incele

Suan ne yapiyorsunuz evinize geldnizi mi esiniz nasil bir yol izliuor suan barisma kendini anlatma girisimleri var mi pismanlik varmi hic bi adim atma durumu ?
Biraz onceki arkadas dogru demis onun anlttigi adimlar ile ogrenebilirsin ama bu kesin bi sonuc vermez konusma olmamis olsa bile esinizi ak cikarmiyor ne yazikki u uzucu bi durum.ben kizin pek tekin oldgunuda dusunmuyorum ayrica manken oyuncu ayagina eskort olabilir belki esinizede o niyetle yaklasmistir.fotograf atip istemek degisik.profili ayrica bi degisik

222 yazmisim 2222 olacakti

1-Hesabim uygulamasini indir
2-şifre yazip 2222 gonder
3-hesabima telefon numarasi ve sifreyle giris yap
4- hesabimdan fatura detayini bulup incele
Fatura analizi var ordada 5 tane numarayı gösteriyor en çok aranan başka yok

Suan ne yapiyorsunuz evinize geldnizi mi esiniz nasil bir yol izliuor suan barisma kendini anlatma girisimleri var mi pismanlik varmi hic bi adim atma durumu ?
Biraz onceki arkadas dogru demis onun anlttigi adimlar ile ogrenebilirsin ama bu kesin bi sonuc vermez konusma olmamis olsa bile esinizi ak cikarmiyor ne yazikki u uzucu bi durum.ben kizin pek tekin oldgunuda dusunmuyorum ayrica manken oyuncu ayagina eskort olabilir belki esinizede o niyetle yaklasmistir.fotograf atip istemek degisik.profili ayrica bi degisik
Eve geldim eşim daha gelmedi ne zaman gelir bilmiyorum konuşmakta istemiyorum onunla hiç içim acıyor tek onu biliyorum

Fatura analizi var ordada 5 tane numarayı gösteriyor en çok aranan başka yok
Faturalar kismina gelin orda ay ay faturalar var orada bi yerde fatura detay yaziyor orada simdiye kadar konustugu tuuum numaralar mesajlar her sey cikiyor hatta saat kacta internetini acmis mobil veri kullanmis hepsi yaziyor

Sana bir sey anlatayim. Esim su an ingilizce kursu alıyor. Çalıştığı kurum veriyor bu kursu. Bi program varmis yabancı insanlar birlikte konuşuyorlar hepsinin amaci ingilizce öğrenmek. Hocaları kullanabilirsiniz demiş. Bana da gosterdi bak bu sence faydası olur mu dedi.(ben de ingilizce ogretmeniyim) bende olur tabi arada ingilizce muhabbet edebilecegin insanlar olmasi cok iyi dedim. Sonra sadece erkeklere yazayım kadinlara yazip da farklı dusunmelerini istemem dedi. Ben de herkesin amaci muhabbet merhaba nasilsin diye konusmaktan ne olacak dedim. Cunku oyle bir program amac iki cift ingilizce laf etmek. Neyse benimki olmaz ben evli barkli cocuklu adamim deyip kiziverdi bana. Bunu örnek olsun diye anlattım. Normal mi dedigin icin. Normali suydu. O kadinla muhabbet eder o uçaktan ayrilca muhabbet de biterdi. Hadi numaradin verdi anladigim kadariyla görüşmeyi planlamislar yok çekim vs diye. Kizin mesajindan da anlaşılıyor. Sonrasinda elin kadınıyla görüşüp ne konuşacak? Adatacakmis da planı tutmamış.

Ya kusura bakmayın konu disi ama bende ing ogrenmeye calisiyorum suanda pre deyim.
Hergun kelime ezberlemeye çalışıyorum ama ne kadar yeterli bilmiyorum. Bahsettiginiz program nedir? Ucretlimi ? Rica etsem yazabilir misiniz?

Vermezler.

Merhaba kızlar bende size birşey danışmak istiyorum eşim arkadaşıyla hayvan işi için ukraynaya gitmişti 2 kere 2.sinde,dönüşte arkadaşıyla ayrı yerlere ayrı koltuklara oturmuşlar, yani benimkinin yanına yabancı bir kız oturmuş ve uçak kalkarken birden kocamın kolunu sıkmış kocamda hostesi çağırmış,yükseklik korkusu varmış kızın sonra sohbet etmişler ordan burdan kız oyuncumuymuş neymiş resimlerini göstermiş, izmire burun ameliyatı olmaya gidiyormuş benim eşimde kolejde kurucu müdür kız artık işinimi sordu bilmiyorum eşimde söylemiş,çekim için okula falan geliriz demiş kız, telefon numarasını falan almış vermişler birbirine ben bu olayı 1.2 hafta sonra öğreniyorum şu şekilde eşimin gizlice telefonuna baktım watsapta yabancı bi kızla yabancı dilde bi dialog geçmiş. Kız diyor ki ingilizce olarak ben çevirdim, üzgünüm izmir iyi değil demek istemiyorum izmir soğuk olduğu için eğlenemedim. Sana bir fotoğraf yolluyorum demiş ve yollamış 4 tane falan hep kendi var fotoğrafların içinde, eşimde teşekkürler bekliyorum doğal hoş fotoğraflar yazmış,ingilizce olarak ben tabi hemen fotoğrafını çektim , moralim acayip bozuldu sordu falan neyim olduğunu birşey yok dedim.gel kahve içmeye ćıkalım dedi. çıktık bende konuyu açtım . bana yanlış düşünüyorsun diyor ben seni aldatmadımki böyle tepki veriyorsun diyor, illaki yataktamı yakalamak gerekiyor kim isterki eşinin ne olursa olsun başka bir bayanla sohbet etmesini kim bunu normal karşılar soruyorum size yani yukarıda anlattığımı yani ućakta olanları ben watsapta msjı gördükten sonra anlatıyor nasıl tanıştıklarını yani baştan birşey anlatmadı bana
Bu erkekler böyle üste çıkmaya çalısıyo. Aynı seyi sen yapsan kıyamet kopar. Msajlasmakta yeri gelir aldatma sayılır. Ona gösterdiği ilgiyi sana göstersin elin kızına karısına ne numara veriyo

Esiniz hayvan isi icin gidiyor. Kizin isiyle alakadi yom gibi. Ne isi icin birbirlerinin telefonunu aldilar ki? Ne alaja? Bu bana hic inandirici gelmedi. Arkadasiyla ayni koltukta oturmamari da tuhaf. Bence Ukrayna'ya o is icin gitmediler. Bu esinizin hikayesi. Siz de inanmak istediginiz icin inandiniz.

Back