Merhaba kızlar bende size birşey danışmak istiyorum eşim arkadaşıyla hayvan işi için ukraynaya gitmişti 2 kere 2.sinde,dönüşte arkadaşıyla ayrı yerlere ayrı koltuklara oturmuşlar, yani benimkinin yanına yabancı bir kız oturmuş ve uçak kalkarken birden kocamın kolunu sıkmış kocamda hostesi çağırmış,yükseklik korkusu varmış kızın sonra sohbet etmişler ordan burdan kız oyuncumuymuş neymiş resimlerini göstermiş, izmire burun ameliyatı olmaya gidiyormuş benim eşimde kolejde kurucu müdür kız artık işinimi sordu bilmiyorum eşimde söylemiş,çekim için okula falan geliriz demiş kız, telefon numarasını falan almış vermişler birbirine ben bu olayı 1.2 hafta sonra öğreniyorum şu şekilde eşimin gizlice telefonuna baktım watsapta yabancı bi kızla yabancı dilde bi dialog geçmiş. Kız diyor ki ingilizce olarak ben çevirdim, üzgünüm izmir iyi değil demek istemiyorum izmir soğuk olduğu için eğlenemedim. Sana bir fotoğraf yolluyorum demiş ve yollamış 4 tane falan hep kendi var fotoğrafların içinde, eşimde teşekkürler bekliyorum doğal hoş fotoğraflar yazmış,ingilizce olarak ben tabi hemen fotoğrafını çektim , moralim acayip bozuldu sordu falan neyim olduğunu birşey yok dedim.gel kahve içmeye ćıkalım dedi. çıktık bende konuyu açtım . bana yanlış düşünüyorsun diyor ben seni aldatmadımki böyle tepki veriyorsun diyor, illaki yataktamı yakalamak gerekiyor kim isterki eşinin ne olursa olsun başka bir bayanla sohbet etmesini kim bunu normal karşılar soruyorum size yani yukarıda anlattığımı yani ućakta olanları ben watsapta msjı gördükten sonra anlatıyor nasıl tanıştıklarını yani baştan birşey anlatmadı bana