• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcimdeki herşeyi öldürdü

"İzmir'de eğlenemedim" cümlesi şüpheli geldi doğrusu. Öyle ya da böyle bu işin içinde hiçte masumiyet yok bence. Aynı şeyi siz yapsaydınız cıngar çıkmaz mıydı, çıkardı kesin.

Aldatma olmasa da yaptığı hoş değil. Empati yapmasını söyleyin aynı şeyi siz yapınca afferin mı diyecekmiş yoksa aynı tepkiyi mı verecekmiş?

Olanları hiç normal gormuyorum. Ki inanın ben aşırı modern hiç kuskanç olmayan biriyimdir ama bu durum benim için aldatmaya girer..

Peki siz olsaydınız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz

artik iletisim kurmak cok kolay insanlarla burada sorun yok ama buraz fazlA rahat kizin zaten niyeti belli

Fevri olmadan izlemede kalın derim.
Baktım eşim sadece watsapta engellemiş kızı rehberde numarası kayıtlı ben Engelledim kızın numarasını sildim rehberden nasıl izlemede kalıcam belkide görmeseydim konuşmaya devam edeceklerdi

Ben burda garip ya da yanlış birley görmedim. Aldatma değildir bu. Sonuçta eşiniz o kadınla normal bir konuşma yapmış, mesajlar da kuşku uyandıracak birşey yok. Rahat olun :)

Benide rahatsız ederdi bu durum,
Muhabbeti kesmelerini sagla.

Burada kız eşinize iş atmış gibi görünüyor
4 fotoğraf yollamasına rağmen bir abazan gibi davranmamış

Ama hiç gerek yok böyle kadınlarla muhatap olup evdeki eşi üzmeye

Siz üzülmekte haklısınız yerinizde kim olsa çok üzülür ve aklında acabalar kalır

Umarım herşey yoluna girer eski mutlu günlerinize dönersiniz

Ben burda garip ya da yanlış birley görmedim. Aldatma değildir bu. Sonuçta eşiniz o kadınla normal bir konuşma yapmış, mesajlar da kuşku uyandıracak birşey yok. Rahat olun :)
Aldatma olmayabilir normal mi yani o şekilde tanışıp sohbet edip resim yollaması kızın normal konuşma bile olsa hoşmu sizce evli bir erkeğin başka bir bayanla sohbet edip yazışması

Aldatma olmayabilir normal mi yani o şekilde tanışıp sohbet edip resim yollaması kızın normal konuşma bile olsa hoşmu sizce evli bir erkeğin başka bir bayanla sohbet edip yazışması

Kızın profil fotoğrafı da bu

Eklentiler

• Screenshot_20171108-010408.png
    Screenshot_20171108-010408.png
    135,9 KB · Görüntüleme: 271
he yani siz de ucakta karsilastiginiz elin adamina numaranizi verip sohbet etseniz foto arsa size konussaniz sorun etmeyecek esiniz oyle mi?

Kiz quzelmis bu arada kiza ingilizce gazar koparirdim bagi yerinde olsam esime de boyle yaklasamazdm

Telefonunu silip engelleyecek ve uzun müddet gözünüz üzerinde olacak kız güzel ve belli ki istiyor erkekler böylesine pek dayanamaz

Arama motoruna kızın adını soyadını yazdım bi arkadaşlık sitesinde kaydı var eğer oysa tabi gerçek bir ilişki arıyorum yazmış ingilazca :D

Back