İcimdeki herşeyi öldürdü

Empati kursun eşiniz siz ucaktayken bir bey kolunuzu tutsun tanişin whatsap ta yazisin yetmedi siz fotograflarini atsin vs. Yani sizde bunu eşinize anlatmamiş olun tesadufen gorsun.. Tepkisi ne olurdu?

Hoş degil bence gereksiz bir samimiyet var ortada. Ben olsam bir daha gorusmemesi icin iyice gozunu korkuturdum

Sana bir sey anlatayim. Esim su an ingilizce kursu alıyor. Çalıştığı kurum veriyor bu kursu. Bi program varmis yabancı insanlar birlikte konuşuyorlar hepsinin amaci ingilizce öğrenmek. Hocaları kullanabilirsiniz demiş. Bana da gosterdi bak bu sence faydası olur mu dedi.(ben de ingilizce ogretmeniyim) bende olur tabi arada ingilizce muhabbet edebilecegin insanlar olmasi cok iyi dedim. Sonra sadece erkeklere yazayım kadinlara yazip da farklı dusunmelerini istemem dedi. Ben de herkesin amaci muhabbet merhaba nasilsin diye konusmaktan ne olacak dedim. Cunku oyle bir program amac iki cift ingilizce laf etmek. Neyse benimki olmaz ben evli barkli cocuklu adamim deyip kiziverdi bana. Bunu örnek olsun diye anlattım. Normal mi dedigin icin. Normali suydu. O kadinla muhabbet eder o uçaktan ayrilca muhabbet de biterdi. Hadi numaradin verdi anladigim kadariyla görüşmeyi planlamislar yok çekim vs diye. Kizin mesajindan da anlaşılıyor. Sonrasinda elin kadınıyla görüşüp ne konuşacak? Adatacakmis da planı tutmamış.

Olanları hiç normal gormuyorum. Ki inanın ben aşırı modern hiç kuskanç olmayan biriyimdir ama bu durum benim için aldatmaya girer..
Kesinlikle oyle. Esimi vara yoga kiskanmam. Görüştüğü kadin erkek arkadaşları olabilir. İstediği zaman çıkar ben ortamda kim vardi vs didiklemem. Kadin erkek olmus duzgun insanlar olsun yeter. Ama bu olay bana bile fazla

Hangi es tabiki kadınlarla diyalog kurayim der ki? Kocaniz size karşı tabi ki böyle konuşacak. Peygamber gibi gostermisiniz de sizin duymak istediklerinizi söylemiş bilginize:))

Hangi es tabiki kadınlarla diyalog kurayim der ki? Kocaniz size karşı tabi ki böyle konuşacak. Peygamber gibi gostermisiniz de sizin duymak istediklerinizi söylemiş bilginize:))
Konusuyordur ya da konusnaz kendi bilecegi bir sey ben zaten konusma arkadasin olmasin demedim. Beni taniyor. Konuşsa neden konustun demeyecegimi de biliyor. Sağlayacağı bir sey yok yani anlayacağınız. O yuzden politik davranmaya da ihtiyacı yok. Cunku benim de isten okuldan erkek arkadaslarim var is çıkışı birlikte yenek yeriz esimi de davet ederim gelir yada gelmez. Kendi keyfince. Arkadas konusunda birbirimizi kısıtlamayız yani o an olabilir de diyebilirdi. Burdaki olay tanımadığım kadina yazmam demesi. Yojsa arkadaşlarımız zaten var. Olmasi gerek de buydu konu sahibinin ilişkisinde. Irtak bir noktası olnayan kadina numara vermek gorusmek istemek vs hafi yaptı anlatması lazımdı

Şöyle söyleyeyim seminerden sonra arkadaşlarimla( iki erkek) çay ictik o yuzden gec gelecegim yada yemek yiyecegiz sen de gelir misin dedigim cok oldu. Cunku uzun sure birlikte ayni yere gittik o arkadaşlarımla evine de geldiler esimi de tanırlar. Ortamda bazen diger arkadaşlarımız olur bazen olmaz. Yani birbirini kisitlayan iki insan degiliz. Politika ya ihtiyaci yok eşimin de benim de.

Hayır ajansı falan yok okul açtılar özel 3 ortak yok oraya gelirmiş öğrencilerle kısa bir çekim ingilizce sohbet ederlermiş öyle dedi banada

Hii Ukraynada okul yok ya, öyle birsey icad edilmemis daha oralarda. Ve Türkiyede tek kolej esinin, tüh o kiz başka ne yapacakti? Eşin çok merhametliymiş!!

Cidden bu senaryoya nasil inanirsin?? Eşin seni bal gibi aldatmiş işte. Bir kadina numarasini verip, whatsappta foto bekliyor beyefendi. Ayni şeyi sen yapsan, eşinin sana yakiştiracagi küfürleri burda yazamiyorum bile. Adam tek çelsede seni boşardi.

Tabiki karar senin, boşan yada boşanma ama bunu kendini kandirmadan yap. Eşin sana bariz yalan söylüyor. Ona göre kararini al derim.

Bu bildiğiniz flörtleşmek bunu nasıl masum gösterdi çok merak ettim bu bekar bir adam değil ki bir bayanla tanışsın mesajlaşsın felan

Çekip gidesim var içimde berbat bi duygu biriyle konuşasım bu yaptıklarını anlatasım var

Çekip gidesim var içimde berbat bi duygu biriyle konuşasım bu yaptıklarını anlatasım var
Şuan ne yapacağımıda bilmiyorum ikiz kızlarım var 30 aylık uzaklaşsam burdan aklımdan çıkmayacak evde duramayacağım ne yapıcam bilmiyorum

Ne diyim ki canım. Cok zor. Ben olsam diyorum senin yerinde ne yapardım icim daralıyor. Cok haklısın. Kocanın seni şüpheye dusurecek baksa bir davranışı oldu mu bu gune kadar?

Annenlere gidip kafani toparlayamazmisin? Cünkü açikçasi yaptiği çok iğrenç birşey. Iş ile zerre alakasi yok. Burdaki kadinlarin sakin yorumlarina inanamiyorum.

Anneme gitsem yüzümden hemen anlar benim anlatmak zorunda kalırım görümcemin yanınamı gitsem diye düşünüyorum çalışıyor istanbulda cumadan cumaya geliyor evine onunla dönerim cuma ama anlatırım ona olanları sizce anlatmamammı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…