- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Fevri olmadan izlemede kalın derim.Peki siz olsaydınız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz
Baktım eşim sadece watsapta engellemiş kızı rehberde numarası kayıtlı ben Engelledim kızın numarasını sildim rehberden nasıl izlemede kalıcam belkide görmeseydim konuşmaya devam edeceklerdiFevri olmadan izlemede kalın derim.
Aldatma olmayabilir normal mi yani o şekilde tanışıp sohbet edip resim yollaması kızın normal konuşma bile olsa hoşmu sizce evli bir erkeğin başka bir bayanla sohbet edip yazışmasıBen burda garip ya da yanlış birley görmedim. Aldatma değildir bu. Sonuçta eşiniz o kadınla normal bir konuşma yapmış, mesajlar da kuşku uyandıracak birşey yok. Rahat olun :)
Aldatma olmayabilir normal mi yani o şekilde tanışıp sohbet edip resim yollaması kızın normal konuşma bile olsa hoşmu sizce evli bir erkeğin başka bir bayanla sohbet edip yazışmasıBen burda garip ya da yanlış birley görmedim. Aldatma değildir bu. Sonuçta eşiniz o kadınla normal bir konuşma yapmış, mesajlar da kuşku uyandıracak birşey yok. Rahat olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?