Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim ne yaftasindan bahsediyorsun kadinlarin profili ni actim gordum orasinin burasinin resmini cekip koyan tipler'o biçim kadınlara' mı mesaj atmış ? ne biçim kadınlara mesaj atmış mesela ?? hemen bir kadınlara yafta.. hemen.. eşinizin kanı bozuk, tek suçlu o. siz bir adama sevişelim mi yazsaydınız neler olurdu ? affetmeyin şu pislikleri..
2 kere bosanmadan donduk danisman falansen kendinde suç arama bence. hani konunda değil de yorumlarda kendimi saldım salmadım muhabbeti var. adam sapık! bu çok kötü birşey. yani birine aşık olup , aşk yaşayıp aldatsa gene bu kadar mide bulandırmazdı. bir hissi varmış derdik. hani bu da iğrençte. diğeri çok fazla mide bulandırıcı.
Ben de ne bu adama ne sevgisine ne de bu kisiyle omur gecirmeye inanc kalmadi. Saclarim agarmaya basladi simdiden ..Vur diyeni değil dur diyeni dinle. Ayrılıklar kolay ya sonrası? Hayat değiştiriyorsun savaşmadan noktalama. Baktın uçurumdasın yeni bi köprü görüverirsin bu köprüyü de yıkarsın. Ama önce onarmaya çalış. Baktın dökülüyo inancın tamamen bitti del geç keşkee deme. Hiç bir şey senden sağlığından önemli değil.
Unv mezunuyumkesinlikle ama kesinlikle böyle bir şeyi içine atma. çok zor ve hazmedilmesi cok zor bir durum . aşağılayıcı yani.
bence konus, böyle böyle birşey gördüm de , ve bunu beni çok üzdü ayrılmak istedigini belirt. erkekler maalsef böyle yapacak bişey yok. heves... ben de evliyim benm de böyle bir şey yaşamayacagım elbette belli değil. güven olmaz. güvenmiş gibi yapacaksın ama asla güvenmeyeceksin.
dedigim gibi yap boşanmak en iyisi. bir daha yapmayacagı ne malum?
bir kaç öneri verecegim ancak üniversite mezunu musun?
ailen hayatta mı?
bilmiyorum yazar isen belki biraz da olsa alternatifler düşünebiliriz cnm![]()
Kardesim ne yaftasindan bahsediyorsun kadinlarin profili ni actim gordum orasinin burasinin resmini cekip koyan tipler
Rast gelmemis olabilirsin ama igrenilcek durumda
Esimin seref yoksunu oldugu ortada delil toplayip bosanirim muhtemelen ama bi cok arkadasin dedigi gibi bilmezden gelip uzaktan izleyerek ve biraz da kendime guc toplayip...
Vur diyeni değil dur diyeni dinle. Ayrılıklar kolay ya sonrası? Hayat değiştiriyorsun savaşmadan noktalama. Baktın uçurumdasın yeni bi köprü görüverirsin bu köprüyü de yıkarsın. Ama önce onarmaya çalış. Baktın dökülüyo inancın tamamen bitti del geç keşkee deme. Hiç bir şey senden sağlığından önemli değil.
He arkadaşı yazmış yersen! Ya bu erkekler arkadaşım yazdı yalanından ne zaman bıkacak biz bıktık çünkü.Kizlar olan oldu sonunda
Baska bisey icin tartisma cikti o arada o msjlarin da hesabi ortaya dokuldu
Yapmadim diyor arkadasa vermistim teli o yazmis diyo
Ya boyle bisey olabilir mi ya
Evlendik evleneli senden baskasiyla olmadim diye yemin billah ediyo
Odami ayirdim karin degilim bundan sonra uygun bizamanda bosancam dedim
Yeter ya
Velevki bu dedigi dogru gercekten hic aldatmadi diyelim
Arkadadlariyla gec saate gezmeleri Yalanlar i ilgisizligi ..
Kafayi yemek uzereyim ..
Buarada rezil oldum millete bursuru bagirdim
Duyulmustur eminim
Ya insan arkadaşının adı üzerinden neden böyle şeyler yazsın? eşine inanmak istiyorsun anlıyorum ama böyle bir şey mümkün değil. amaç nedir yani.. zaten eşiniz yalan söylemeye alışıkmışBana arkadasim tel vercek ben de yemiycem icmiycem gidip sapik sapik msj atcam hem de arkadasin face den
Cidden komik yaa
Gunahima giriyosun dedi yuregime bir ates dusurdu ama iftira atmis olmak adina vicdanim rahatsiz oldu yani
Ya kizlar boyle bisey olabilir mi
Ben yapsam durdurmaz silerdim diyo
Oncekileri sildin ozaman diyorum gunahimi alma d iyo ya
Hadi oyle kabul ettim diyelim
Yalanlari da bosanma nedenidir degil mi
Aranizda bu konulari bilen ya da avukat arkadas var mi
Yillatdir surekli yalanlar yakaliyorum gec kaldigi zaman hep bi yalan kiviriyo
Cidden yaşlandım tirlatmak uzereyim
Rabbim yardim et
Bir yanim inanmak istiyor evet cunku gercekten cok gurur kirici ... Hepsi bi kabus olsun istiyo insanYa insan arkadaşının adı üzerinden neden böyle şeyler yazsın? eşine inanmak istiyorsun anlıyorum ama böyle bir şey mümkün değil. amaç nedir yani.. zaten eşiniz yalan söylemeye alışıkmış
neresinin resimlerini atmışlar mesela?
giyimleri size uymuyor diye o biçim diye yaftalama hakkını size kim veriyor?
zaten kocana da cevap vermemişler bi ton adam vardır peşlerinde ama bu kafadan sıyrıl.
bu kadın erkeklere gel bu akşam sevişelim diye mesaj atsa kocası aman hemen boşanmayayım onarmaya çalışayım der miydi?
adam evli olduğunu unutup sağa sola mesaj atıyor sen hala onarma peşindesin evliliğini onarmaya niyeti olan bu haltları yemez.
Bence bir an önce kabullenin. erkeklerin genel yalanı "arkadaşım yazmış" kaç konu okuduk böyle.Bir yanim inanmak istiyor evet cunku gercekten cok gurur kirici ... Hepsi bi kabus olsun istiyo insan
Cocugumun babasi hayat arkadasim dedigim insan bukadar serefsiz olmasin istiyorum
Bosansak da sebep bu olmasin istiyorum
Cidden cok zormus hep uzulurdum bu tur olaylara ama yuregim agriyor kac gundur ates dustugu yeri yakiyormus...
Mesajlarımı iyi okuyun bir cevaba girecekseniz. Hassas konular bunlar. İki kişinin ne yaşadığını en iyi o iki kişi bilir. Aldatılma var zaten ortada. Beyin olarak aldatılmış zaten kızcağız. Belgele dedik dimi çıktılarını alacak mesajların mahkemeye delil olarak sunacak. Ama ama ama.. Onarmaya değecek bişey varsa neden hemen boşanmayı seçsin??? Tepkisel değil mantıksal değerlendirelim lütfen. Ben biçareye sordum cevabımı aldım (.) En doğru kararı kendisi verecek. Önemli olan ilerde keşke bi şans daha verseydim pişmanlığına girmemesi. Sağlıcakla.
cok zor o adam sapık iyiki söylememıssın zaten düzelmez bu tip sapıklar süreklı yapar.düzelmez canım onlar maymun ıstahlı kadınları seks objesı gören pislikler.tavsıyem anlasmalı bosanma teklıf et mal paylasımı flan sende issizmissin ailede zaten destek vermez,otur oturdugun yerde dıye sustururlar.ama bugun yarın sen hep mutsuz olacaksın.ben 14 sene cektım ailem zoruyla işssizdim ve 3 kızım ama basardım.o pisligi bosadım kızlarımla harıka bır hayat sürüyorum nafaka ödemiyor süreklı mahkemedeyım.insallah sevgin ona karsı bıter daha bir saglam karar verirsinCok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki
Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler
Sevgi denen bisey kalmadi zatencok zor o adam sapık iyiki söylememıssın zaten düzelmez bu tip sapıklar süreklı yapar.düzelmez canım onlar maymun ıstahlı kadınları seks objesı gören pislikler.tavsıyem anlasmalı bosanma teklıf et mal paylasımı flan sende issizmissin ailede zaten destek vermez,otur oturdugun yerde dıye sustururlar.ama bugun yarın sen hep mutsuz olacaksın.ben 14 sene cektım ailem zoruyla işssizdim ve 3 kızım ama basardım.o pisligi bosadım kızlarımla harıka bır hayat sürüyorum nafaka ödemiyor süreklı mahkemedeyım.insallah sevgin ona karsı bıter daha bir saglam karar verirsin