- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
Bizim kv bunlari bilmiyor
Hic agzindan bu seyleri duymadim
Hasbamyok öyle değil. kendi yapamamış, bende yapacak. kaynanası ona almamış, o bana "kendi istediğini" alacak.
Hasbam
Neyse olmamis sukur diyelim, kurtulmussun
Allah gönlüne gore versin
gelinlik siparişi verilirken falan geldi mi? ayakkabını falan git nişanlınla al işte, gelinlik sıkıntısız hallolduysa onlarda sıkıntı olmaz gibi geldi bana.
Gelinlik icin konuşmaya gittiğimizde vardi.
Ama sekline falan bakmadi, gostermedim yani ben biraz acik istiyorum da
Ama parasini sorun etti. Magazada bisi demedi sonra burdan gidince yok o paraya gelinlik olur mu daha ucuza da var, oglum hangibirini odesin vs vs. Dengesiz annemi bos yere uzdu
Ben annem olsun istiyorum ayakkabı vs bakarken ama annem olunca mecbur o da olacak ya
kaç paraydı ki?
bi de anneni de götürme bence baş başa gidin. gelemez o zaman. veya annenle önceden git bak fikir edin, sonra nişanlınla git ilk defa bakıyormuş gibi yap, al.
beni de böyle çakal ettiler işte.
3400 dedi adam. Ben pazarlik ede ede 2900 e kadar düştü. Kendi ses bile etmedi. Pazarlık ben yaptım, bana düşmezken..
Iste burda düzgün ayakkabici yok ki. Istanbul'da da annemle tek basima cikamam musait olmaz.
Su cakalligi ben de öğrenicem
Bu arada cevreniz, eski sozlunuzu size yakistirmamis ki oyle demisler. Benim gibi kurtuldugunuzu dusunmusler :)
2900e gelinlik almış daha allahtan belasını mı istiyor yoksa hiç mi piyasadan haberi yok?
ayakkabıyı bilemiyorum o zaman. bi şey diyemem.
yakıştıramadıklarından değil de, ben sözden beri sürekli mutsuzmuşum. ondan.
Iste. Cahillik ayri dert.
Neyse hakkimizda hayirlisi olsun :)
Allah her seyin en hayirlisi versin
Iyi sabahlar der ve giderim cunku sarjim bitmek uzere
Yoksa konu bayagi sarmisti beni
o bohça alışverişi. benim dediğim başka. ev eşyası, gelinlik, takı falan.
Ev eşyası için annemle biz gidiyoruz haftaya, onun annesi de geliyo. Biz nişamlımla hallederdik ama o, kendi başlarına iş yapıyolar demesinler diye onları da getirtiyor işte.
3400 dedi adam. Ben pazarlik ede ede 2900 e kadar düştü. Kendi ses bile etmedi. Pazarlık ben yaptım, bana düşmezken..
Iste burda düzgün ayakkabici yok ki. Istanbul'da da annemle tek basima cikamam musait olmaz.
Su cakalligi ben de öğrenicem
Bu arada cevreniz, eski sozlunuzu size yakistirmamis ki oyle demisler. Benim gibi kurtuldugunuzu dusunmusler :)
fırsatı iyi değerlendir de gözlemle. sadece fikri sorulduğunda mı konuşacak yoksa kendi seçmeye mi çalışacak bi bak.
Ben 1,800' e diktiricem. Nişanlım telde 'annem, bizim burda gelinlikler bin tl dedi' dedi. . Ben cazgırlık yapınca da sustu.
fırsatı iyi değerlendir de gözlemle. sadece fikri sorulduğunda mı konuşacak yoksa kendi seçmeye mi çalışacak bi bak.
anası senin gelinliğinin bütün detaylarını bilmeli çünkü.
benimki bana diktireceğim mağazayı söylemişti. şükret bak.
anası senin gelinliğinin bütün detaylarını bilmeli çünkü.
benimki bana diktireceğim mağazayı söylemişti. şükret bak.
Iste. Cahillik ayri dert.
Neyse hakkimizda hayirlisi olsun :)
Allah her seyin en hayirlisi versin
Iyi sabahlar der ve giderim cunku sarjim bitmek uzere
Yoksa konu bayagi sarmisti beni
Bana ikinci söylediğin ihtimal daha kuvvettli geliyor da, hatta eminim diyebilirim. Yine de bakalım.
Valla ben de telefonunu açmıyorum. Bu ara sınavlarım da var zaten. Sonra yine arıyor anca o zaman açıyorum.
İyi kurtulmuşsun.
o zaman benimkinden daha iyi değil. keşke karıştırmasaymışsınız. zaten ikiniz ödüyorsunuz.
Merakından çatlardı. Duramazdı ki.
sakinleş falan o zaman konuş, daha mantıklı bence de. hazırlıksız yakalanma, o kötü.
Yok açmıyorum içimden de gelmiyor artık maalesef. Ama konuştuğumda da sakinim. Asla da saygısızlık etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?