- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Kayinvalidemi arayim o zaman o daha anlayisli bu konularda tabi dun geceden beri doldurulmadiysa....Daha bir haftalık Doğum ne olacaktı ki ne bekliyorlar sizden anlamadım.
Diğer görümcenizi ve kv yi arayın ve psikolojinizin iyi olmadığı çok yorgun olduğunuzu ve bir anlık yanlış düşündüğünüzü söyleyin. Hiç uyumuyor bebek o ağlıyor ben ağlıyorum diyin ( genelde ilk bebekte öyle olur :) )
Sizi seven anlar özrünüzü kabul eder ve sizi rahat bırakır.
Sevmeyende istediğini düşünsün.
Direkt İletişim her zaman en iyi yoldur.
Ne anlayisiYerinde olsam ondan önce kendim söylerdim, ablan o akşam tlfnumu karıştırmış ayıp etti annemle yaZışmamı okumuş ne hakla okuyor diye. Canım bi sen değil çoğu gelinkv görümce arkasından konuşuyoruz haklarındaki düşüncelerimiZi bilmek istemiyolarsa kurcalamayacaklar ozaman herşeyi..Ha tamam msjı silerdin görmezdi ama bu senin düşüncen aklındanda silemezler ya ,bırak ne isterse düşünsün sen lohusasın insan da biraz anlayış olur..
En iyisi bu olacak galiba. Tabi esim bu konuyu uzatir da uzatir ama ben umursamazsam mecburen o da unutacak. Once ablasinin yaptiklarini gorsun ki goruyorda zaten.Hiç muhattap olma. Muhtemelen tekrar tekrar lf sokacaktır. Duymamazlıktan gel. Kocana söylerse de telefonumu karıştırmış ayıp etmiş dersin. Bunaldım yazdım çok büyütülecek birşey yok diyerek konuyu kapat. Sakın ağız dalaşına girip konunun büyümesine izin verme.
Cok tesekkur ederim... haklisiniz ben biran kendimi suclu hissettim ve bu psikolojiyle yazdim keske yazmasaydim zira kendisi beni bu duruma getirdi ki yazdigim mj da hic birsey yok.Bu kadar alttan alarak ve afedersin ama ezik gibi davranarak haklı iken haksız konuma düşersin.En büyük terbiyesizlikleri görümcen yapmış.Sen emzirirken dibine daha dogrusu odana girmesi buyuk ayıp.Telefonunu karıştırmış olması ise affedilemeyecek bişey.Ben senin yerinde olsam telefonumu karıştırdığı için büyük olay çıkarırdımki senin lafın unutulup giderdi onun yaptıgı terbiyesizliğin yanında.Cok yüz vermişsiniz demekki telefonunuzu karıştırmaya cesaret edecek kadar.
Ayrıca çok geçmiş olsun saglıcakla buyutun yavrunuzu.
Bu konuda bende iyiki gordu diyorum ama esime soylemesinden korktugum icin yazdim ama pisman oldum neyse soylerse soylesin bu donemde benim kendi aileme bile tahammulum kalmadi ki bu zamana kadar yaptiklarina sustuguma dua etsinNeden tekrar kusura bakma diye mesaj attiniz oh iste goren gordu bir daha da her seye burunlarini sokmazlar
Bende sizin gibiyim birakin whatsappi birisi foto gosterse elime almiyorum belki onceki veya sonraki fotosu kendine ozeldir diye hatun utanmadan ozelime dalmis birde kiviriyor hayir mja bakmadim ustten bildirim geldi diye yalana bakarmisiniz hangi ios telefonda benim attigim mj tekrar bana bildirim gelcek birde salak yerine koyuyor. Evet esime soylerse bunaldim yazdim asil sorun ablanin telsfonumu karistirmasi derimÖzrü kabahatinden büyük, eşim dışında hçkimsenin telefonunu almam elime, fotoymuş bilmem neymiş, birde WhatsApp mesajlsrına kadar girmek ne demek
Sizde suçlu gibi davranmaktan vazgecin lütfen.
Eşinizle de suçlu gibi değil, normal konuşun bence.
Sizin tavrınız kimseye koz vermesin. Umursamayın ve şimdi bebeğinize bakın,koklayın, sevin, gülümseyin. Onun mutlu bir anneye ihtiyacı var
Ne anlayisikendisi kv si gelecegim diyince bize gelip atip tutuyor neler soyluyor ama onlarin kendilerine yapmalarindan hoslanmayacagi her seyi bana yapiyor sonra shell neden bizi atiyor. Ya bi sor acaba neden her seyimi burnumdan getiriyorsunda ondan
Haklisiniz sirf esim mutlu olsun diye cektigim yeter dediginiz gibi birazda onlar beni idare etsinler.... mjlariniz gercekten icimi rahatlatti..Seni üzmelerine izin verme, sınırların belli olsun canım ,eşin de bi yerde karışamaz aslında herşeylerini çekmek zorunda değilsin onla evlisin diye.Onlar seni çeksin madem öyleyse gelin olan sensin.
Neden bu kadar sustunuz böyle bir görümceye karşı sizin şu anda eşiniz ve bebeğinizle başbaşa olmanız lazım kesinlikle kovalayın gitsin susmayın.Ne demek bana sormadan bebeğime mama vermek nasıl birşey.Ve sizden izinsiz nasıl telefonunuza bakabilir kesinlikle iyi niyetli değil sizin yerinizde olsam çoktan kovmuştum öyle kadını.Eşinize de anlatın rahatsızlığınızı sabretmenize de hiç gerek yok kov gitsin ya çok sinirlendim.Lohusa kadına uğraştırdıkları şeylere bak gerçekten kendinizi ve bebeğinizi düşünün nasıl emdiğine bakıyormuş valla elimde kalır o kadın ben olsam.Siz yine iyi sabretmişssiniz.Ayrıca ne özürü özür dilemesi gereken siz değilsiniz kesinlikle herşeye burnunu sokup düşüncesizlik yapan o kişi yani siz haklısınız her şekilde.Merhaba hanimlar yine cikmazdayim ve yine buradayim... Dogum yapali daha bir hafta oldu normal dogum yaptim ve cok cok zor bir dogum oldu ölümden döndüm resmen cok kan kaybettim... yani kisaca bu konuda cok hassasim hala. Esim sagolsun hep yanimda olmaya calisiyor ama hala bir yetersiz kalmisim gibi bir dusunce var uzerimde ev isi yemek gibi. Yani biraz bunalimdayim. Birde bu bunalimin uzerine gorumcem ilk gunden beri sutun az sutun yetmiyor cocuk doymuyor vs . Diye diye esimin aklina girip mama aldirdi ve uc kez mama verdik bebege. Bunun akabinde cocuk kabiz oldu falan iki uc gece uyumadik bende sinirlendim ve bir daha mama falan vermeyecegim diyerek mamayi çöpe attim cok sukur sutumde geldi. Bu sefer ben emzirirken dibime kadar girip çocuğun sutu emip emmedigini izlemeye basladi. Yani mahrem falan kalmadi o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam. Dogum sonrasi kilom kaldi haliyle ama oyke cok abartilacak kadar degilken alti aylik gibisin yok iste kizi dort yasinda babasina diyormuski shell yine hamile bunu anlatip guluyor. Zaten butun hamileligimi burnumdan getirmisti aldigim kilolarla ilgili simdi de bunlarla bunaltiyor. Her neyse bebek dogdugundan beri her gun gormeye geliyorlar bende bunaldim artik bugun aksam yemegi bile yiyemeden yine geldiler bende anneme mj attim yemek bile yemeden damladilar bu kadar olmaz valla diye sonra annemi whatsappta sessize aldim bir sey yazarsa bildirim gelmesin diye arka plandan da butun uygulamalari kaldirdim. Annem cevap yazmadi zaten. Bebek uyuyordu bugun yolladiginiz fotodan baska foto yokmu dediler esimde shellde cok guzel fotolar var gostersin dedi verdim teli fotolara bakti sonra whatsabima girmis mji okumus dediki yemek yiyin siz damladik bizde dedi. Ben sok oldum bu kadarina pes cunku ozelime kadar karistirmis. Bunlar gittiler kesin annesjne ve diger gorumceme anlatmistir onlarda cephe alicak bana. Bende mj attim abla telefonumu karistirmissin heralde o mja istinaden imada bulundun ama bende lohusayim bir anlik gafletle yazdim kusura bakma dedim. O da baya saydirmis biz sana neler yaptik sen ne yapiyorsun falan gibisinden nankormusum gibi vurgulama yapmis. Evet yaptilar iyilikleri cok oldu ama en az onlar kadar bende onlara iyiyim yardimci olmaya calisiyorum ozellikle devamli laf sokmasina ragmen bu kadina sabrediyorum hic kendini sorgulamiyor ben bu kiza ne yaptimda rahatsiz oldu diye. Esime solemicekmis ama bunlar bir sekilde duyurcaklar eminim. Esime karsi da vicdan azabi cekiyorum acaba kendisine soylesemmi diye ama soylersem olay buyur hani onlar soylerse esim bana sorarsa cok bunaltmisti beni sende sahitsin falan gibimi konussam... bana bir yol gosterin lutfen. Karisik yazdiysam kusura bakmayin lutfen resmen bunalima girdim bu olaydan sonra
Allahın işi işte iyi olmuş boşver belki biraz arayı acar. Sakın özür dileme. Eşine anlat istersen ilk senden duysun. Bu arada annenle dertleşmişsin ne var bunda. Bu arada daha bi haftalık bebegn var senin şimdi hersey im bambaska dır hormonların bambaska bebek yeni gelmiş. Boşver kimseyi düşünme lohusalığın tadını cıkarMerhaba hanimlar yine cikmazdayim ve yine buradayim... Dogum yapali daha bir hafta oldu normal dogum yaptim ve cok cok zor bir dogum oldu ölümden döndüm resmen cok kan kaybettim... yani kisaca bu konuda cok hassasim hala. Esim sagolsun hep yanimda olmaya calisiyor ama hala bir yetersiz kalmisim gibi bir dusunce var uzerimde ev isi yemek gibi. Yani biraz bunalimdayim. Birde bu bunalimin uzerine gorumcem ilk gunden beri sutun az sutun yetmiyor cocuk doymuyor vs . Diye diye esimin aklina girip mama aldirdi ve uc kez mama verdik bebege. Bunun akabinde cocuk kabiz oldu falan iki uc gece uyumadik bende sinirlendim ve bir daha mama falan vermeyecegim diyerek mamayi çöpe attim cok sukur sutumde geldi. Bu sefer ben emzirirken dibime kadar girip çocuğun sutu emip emmedigini izlemeye basladi. Yani mahrem falan kalmadi o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam. Dogum sonrasi kilom kaldi haliyle ama oyke cok abartilacak kadar degilken alti aylik gibisin yok iste kizi dort yasinda babasina diyormuski shell yine hamile bunu anlatip guluyor. Zaten butun hamileligimi burnumdan getirmisti aldigim kilolarla ilgili simdi de bunlarla bunaltiyor. Her neyse bebek dogdugundan beri her gun gormeye geliyorlar bende bunaldim artik bugun aksam yemegi bile yiyemeden yine geldiler bende anneme mj attim yemek bile yemeden damladilar bu kadar olmaz valla diye sonra annemi whatsappta sessize aldim bir sey yazarsa bildirim gelmesin diye arka plandan da butun uygulamalari kaldirdim. Annem cevap yazmadi zaten. Bebek uyuyordu bugun yolladiginiz fotodan baska foto yokmu dediler esimde shellde cok guzel fotolar var gostersin dedi verdim teli fotolara bakti sonra whatsabima girmis mji okumus dediki yemek yiyin siz damladik bizde dedi. Ben sok oldum bu kadarina pes cunku ozelime kadar karistirmis. Bunlar gittiler kesin annesjne ve diger gorumceme anlatmistir onlarda cephe alicak bana. Bende mj attim abla telefonumu karistirmissin heralde o mja istinaden imada bulundun ama bende lohusayim bir anlik gafletle yazdim kusura bakma dedim. O da baya saydirmis biz sana neler yaptik sen ne yapiyorsun falan gibisinden nankormusum gibi vurgulama yapmis. Evet yaptilar iyilikleri cok oldu ama en az onlar kadar bende onlara iyiyim yardimci olmaya calisiyorum ozellikle devamli laf sokmasina ragmen bu kadina sabrediyorum hic kendini sorgulamiyor ben bu kiza ne yaptimda rahatsiz oldu diye. Esime solemicekmis ama bunlar bir sekilde duyurcaklar eminim. Esime karsi da vicdan azabi cekiyorum acaba kendisine soylesemmi diye ama soylersem olay buyur hani onlar soylerse esim bana sorarsa cok bunaltmisti beni sende sahitsin falan gibimi konussam... bana bir yol gosterin lutfen. Karisik yazdiysam kusura bakmayin lutfen resmen bunalima girdim bu olaydan sonra
Evet keske yazmasaydin neysr olam olmus kendini ezdirme bu kadarTesaduf degil resmen karistirmis telefonumu kiviriyor tesaduf gordum diye... bende sirf esimin hatirina ve kv ve dige gorumcem hatirina yazdim o mji keske yazmasaydim ama
Birde onlara sorun simdi ben iki yuzlu nankorumdur onlara gore... benim tek uzuldugum kv ve diger gorumcemde haliyle uzulmustur onlara uzuluyorum yoksa buna zerre uzulmem cunku icten pazarlikli bir yapisi var.. acaba kv ile konussam mi anlatsam derdimi beni bunalttigini vsNeden bu kadar sustunuz böyle bir görümceye karşı sizin şu anda eşiniz ve bebeğinizle başbaşa olmanız lazım kesinlikle kovalayın gitsin susmayın.Ne demek bana sormadan bebeğime mama vermek nasıl birşey.Ve sizden izinsiz nasıl telefonunuza bakabilir kesinlikle iyi niyetli değil sizin yerinizde olsam çoktan kovmuştum öyle kadını.Eşinize de anlatın rahatsızlığınızı sabretmenize de hiç gerek yok kov gitsin ya çok sinirlendim.Lohusa kadına uğraştırdıkları şeylere bak gerçekten kendinizi ve bebeğinizi düşünün nasıl emdiğine bakıyormuş valla elimde kalır o kadın ben olsam.Siz yine iyi sabretmişssiniz.Ayrıca ne özürü özür dilemesi gereken siz değilsiniz kesinlikle herşeye burnunu sokup düşüncesizlik yapan o kişi yani siz haklısınız her şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?