- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Ben en cok kayinvalideme ve diger gorumceme uzuluyorum cunku diger gorumcem coj naif cok cok cok severim. Kayinvalidem elinden ne gelirse yapti benim icin arada onunlada anlasamam ama sirf ona sknirinden diger ikisinide üzdümKuzum bu kadar kasma kendini bebisin keyfini çıkar. Msj bahane olmuş çok da iyi olmuş boşver. Bi görümce olarak söylüyorum bazen gerçekten hiç cekilmez oluyorlar. Eşine de önce sen anlat madem annemle dertlsmeye ihtiyacım vardı filan diye.
İcimi rahatlattiniz resmenÇok da önemli bir şey yazmamışsınız yani o anki sinir ve yorgunlukla yazdım dersiniz eşinize söylerlerse..
Daha bir hafta önce doğum yapmışsınız bir yandan bebek durmuyor zorla bakıyorsunuz gelen giden de çok
olup yemek yemeye bile vakit bulamayınca her insan aynı şeyi söyler. Zaten şu yeni doğum yapan kadının
evine doluşmayı hiç anlamıyorum bir rahatlık verin yahu.. Kendine mi baksın bebeğine mi baksın yoksa
bir de sizinle mi uğraşsın.. Saygısızlık ve düşüncesizlik resmen.
Keske atmasaydim haklisiniz yada en azindan silseydim keskeÖncelikle çok geçmiş olsun. Bebeğinizi de güle güle büyütün.
Görümcenizin davranışları çok bunaltıcı gerçekten. Kadın kadını anlamalı. Süt yetmeme konularında anneler yeterince hassas oluyorlar.
Annenize mesaj atmanıza ne gerek vardı onu anlamadım. Tamam onun girip okuması çok ayıp.Ama siz de çok doğru birşey yapmamışsınız. Bari herşey ortaya çıktı lafınızın arkasında durup ' eşimle pek yanlız kalamıyoruz bu aralar malum bebeği görmeye gelenler oluyor k yüzden biraz rahatsız oldum ' deseniz daha iyi olurdu sanki. O suçlamış siz suçu kabullenmişsiniz
İcimi rahatlattiniz resmenbirde akrabalarini agirladim 4. Gun dusunun halimi gelmeden yarim saat once arayip geliyoruz dediler... ama en cok kv ve diger gorumceme uzuluyorm kesin onlar cok uzulmustur simdi
Esime soylerse esim kiyameti kopartir zaten daha oncede arkalarindan konusmustumAman bırak terbiyesiz kadın tlfnu karıştırmasaymış ozaman asıl senin ona çemkirmen gerekiyor tlfnunu karıştırdığı için, boşver bu sayede gelmez sende rahat rahat bebeğini büyütürsün..kendini suçlama hiç.
Esime soylerse esim kiyameti kopartir zaten daha oncede arkalarindan konusmustumbirde kv ve diger gorumceme uzuluyorum çunku onlara degildi bu lafim onlarda alinmis olcak
Tesaduf degil resmen karistirmis telefonumu kiviriyor tesaduf gordum diye... bende sirf esimin hatirina ve kv ve dige gorumcem hatirina yazdim o mji keske yazmasaydim amaBen anlamiyorum bazen hemcinslerimi.Kadin zaten her firsatta laf soylemis uzaklasmak en iyisi.Tasaduf mesaji gormus anlamis iste istenmedigini sende ses etmeseydin bir daha gelmezdi.neden gorumcene mesaj atiyorsun abla yanlis anladin diye baksana yine saydirmis.Simdi dahada yuz goz olursunuz.
Bende sizin dediginiz gibi kendi sutumden haric hic birsey vermek istemedim cunku ilk gunler iki uc damlasi bile yetiyordu geldi gitti sutun yok cocuk ac sarilik olcak bak benim doktorum mama vermisti va diye diye esimi doldurdu o da ilk cocuk stresiyle aldi geldi mamayiBakın ben bir tıp öğrencisi olarak yazacağım, bunu bilmeye yetecek derecede okudum bu okulu, bebeğe anne sütü dışında bir şey vermeyin asla ama asla. Çok yanlış. Yetmiyo gibi sözlere tıkayın kulağınızı, doktorunuz mama ver demedikçe vermeyin. Çok net olmalısınız bu konuda.
Eşinizle de geri kalan konuyu konuşun bence duygularınızı anlatın onların size yaptıklarını vs hatta ağlayın bile.. biraz öyle mağduru oynayın annenize çok daraldığınız için anlık sinirle yazdığınızı söyleyin mesajı da gösterin. Çünkü o görümce çok belli eşinize olduğu gibi anlatmaz bire bin katar anlatır anasına kadar sövmüş olursunuz mesajda. Ayrıca o ne utanmaz görümceymiş ya mesajları karıştıran. Terbiyesiz. Eşine söylemicem lafı da Allah bilir sen anlatma da abartarak kendisi anlatsın diyedir.
Bunlar alinirlar ustune esime soylerler . Tabi biraz vicdanlari varsa lohusalik bittikten sonra soylerler... o da yoksa isabet olmus mjim diyecegim....Üzülmeyin halden anlayacak insanlarsa size çok da kızmamaları gerek.
Ne işleri var yahu akrabaların daha doğum yapalı 4 gün olan kadının evinde..
Bir bekleyin kırkı çıksın gidersiniz.
Sizin bu lafınıza alınan da yine düşüncesiz ve saygısız insanlardır o yüzden yok o mu kırıldı bu mu
darıldı diye düşünmeyin. Herkes biraz karşıdakinin halinden anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?