• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daraldı patlamak üzereyim

Köyden ilçeye taşınacaksınız bildiğim kadarıyla. İlçe yerine bulunduğunuz il merkezine taşınsanız sizi oraya bağlayan birşey yok sonuçta.

aynı işi yapan 2 yıllık tıbbi sekreter benden 1500 tl fazla kazanıyo
birde lisans tamamlıyo, o bitince fark 2000 olur heralde
Aynen öyle bazen diyorum açıktan bile iki yıl sağlık yada ilahiyat falan okusaydım şansım daha fazla olurdu. Gerçi şimdi de o bölümlerde yığılma var. Mezun çok iş alanı dar olunca her bölüm sıkıntı oluyor

aynı işi yapan 2 yıllık tıbbi sekreter benden 1500 tl fazla kazanıyo
birde lisans tamamlıyo, o bitince fark 2000 olur heralde
Çok ciddi sistemsel sorun var. Bircok kişi emeğinin karşılığını alamıyorken, bazıları çok az emekle çok rahat yaşıyor. Kamu bu şekilde, özel sektör zaten berbat. Ne olacak bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ayrıca 7oo u her türlü alacaksan ne gerek var o moruğun yaninda durmaya
Aynen bende böyle düşünüyorum evde yatıp otururken bile 700 tl alıyorum am buraya gelince hem sabah 6 da kalk bütün gün burda boş boş otur ee karşılığı ne 300 - 350 tl oda zaten çarsıya inen bi insan için her türlü cebmden çıkıyo evde otursam para harcamam diyorum ama çarsıya inince öyle olmuyo
Akşama kadar uyukluyorum burada üstüne bide o adamın geleceği stresi sardı içimi
Bugün aradı 10-15 gün daha yokum dedi nasıl sevindim ama bu yanımda ki adamda iş öğretmiyo bu açıdan da üzülüyorum
Hayırlısıyla bi iş bulup da kaçsam şuradan

Köyden ilçeye taşınacaksınız bildiğim kadarıyla. İlçe yerine bulunduğunuz il merkezine taşınsanız sizi oraya bağlayan birşey yok sonuçta.

İl merkezi buradan daha berbat iş konusunda
Hem evin anlaşmasını yaptık maalesef bide bizimkiler köye yakın diye ilçeye tasındı il merkezini doğru düzgün bilmiyoruz bile arada mesafe de fazla

ben 8 ay işsiz kaldım, 1 senedir de sektörümden farklı bir yerde çalışıyorum. evde oturarak zaman geçmiyor cebine para girmiyor. 1 senedir evde kalsaydım suan yaptığım işlerimin hiçbirini yapamazdım parasızlıktan. hayat zor para araç değil maalesef amaç oldu hepimiz için.

seni az çok burdan biliyorum
borçların vardı. o yüzden çalışmak zorundasın, sıkılmasan bile.
amaaa bu adamın yanında değil. yaptıkları hiç doğru değil. günümüzde küçücük bebeği bile sevmeye çekiniyoruz. ha ben de 4,5 yaşındaki oğlumun dışardaki insanlar tarafından sevilmesine karşıyım.
kaldı ki koca genç kızsın dokunması hiç hoş değil.
ben de baba gibi birinin yanında çalıştım. hep bir kızım vardı 2 de sen oldun derdi. asla elle teması olmadı. tokalaşmak bile. zaten x amca derdim kendine. namusumuzu yolda bulmadık yani. elin adamı hiçbir suretle dokunamaz bizlere.
bence ordan çık ve harıl harıl iş ara. kasiyerlik olur, reyon görevlisi olur. ayrıca yüksekten uçmuyorsun. hayattan beklentilerimiz normal de sundukları bazen hayal kırıklığı olabiliyor

Back