İçim daraldı patlamak üzereyim

Lisanstan atanma da puan almak da daha zor. Bu sene önlisanstan gir bence en azından tek ders bırak. Tek ders sınavıyla halledersin. 70 puan üstü alınca açıktan alımlara başvurursun en azından. Şu anki aklım olsa iki yıllık bir bölüm okurdum. 5 yılımı ziyan etmezdim...

Dede şefkati ne alaka ya terbiyesiz adam. Saf bir kiza benzemiyorsun yaklasirsa bir daha sert yap.
Valla iş konusunda bir şey diyemiycem şu an ekonomi kötü durumda. Daha da kötüye gidecek gibi.
Dimi ya çok da normal değil öyle saçımı okşaması arada eliyle yanağımı seviyo gbi yapıyo hemen kasılıyorum kendimi geri çekiyorum siz napıyosunuz diye bağırsam şimdi acaba adam kötü niyetim yok yanlş anladın diyecek diye korkuyorum, nasıl gidiyo diye soranlar oluyo gitmiyo yani gitmiyo
Daha önce yanında çalştığım mali müşavirlik bürosunda ki ablalar iyidir orası dediler öyel başladım şimdi soruyolar bi yanım söylemek istiyo adam böyle böyle yapıyo diye diğer yanımda dillenmesin mevzu bana inanmazlar diye korkuyo çnkü adam tanınmış herkes çok iyidir orası falan diyo

Zamanla olacak işler kısacası ve maalesef benim oyle bi zamanım yok

Her baktığım ilanda da lisans mezunu baraj 70 yazısını görünce lisansa tamamlamak istedim yani iki ucu şeyli değnek dedikleri bu olsa gerek
Bide açıköğretime her sınav başı 300 tl yatırmaktan bıktım

Nasıl güzel destek oluyorsunuz tesekkür ederim iş arıyorum hergün ilanlara bakıyorum
Bulur bulmaz çıkcam buradan zaten inşallah gelmez diğer adam da o zamana kadar

Zaren iflas eden şirkette o pozisyonda çalışıyordum öyle bi pozisyon bulsam 2 dk durmam ama yok maalesef şuan için
Doğru diyosunuz geçen asansöre bindik ikimiz aklım çıktı beni öpecek falan diye çantamda birşey arıyomuş gibi yaptm inene kadar

Okurken kendimi gördüm sizde
O kadar sıkıntı çekmişsiniz ama pes etmemişsiniz
Hakkınızda da güzel yerleri nasip etmiş Allah size
Şuanda acaba bnde öyle olur muyum diye düşünüyorum acaba bigün bnde sizin gibi başka birisine umut ışığı olur muyum pes etme bak bn sıkıntı çektim ama zamanla yoluna girdi der miyim ?
Öyle bi duruma geldim ki sanki herkesi kıskanıyorum bide insanların okudun da ne oldun gibi gereksiz yorumları var tabi ve malesef ailem de bu insanlarla aynı yorumları yapıyo çoğu zaman
1 ay işsizdim sabah erken kalktığım günlere inat yorulduğum günlere inat dinlenmem gerekirken ben kendimi yedim stresten
İnşallah Allah bana güzel bi kapı açar
Tekrar tekrar tesekkür ederim

Beni kahreden şey de lisans mezunlarından keşke önlisans mezunu olsaydım cümlesi zaten
Bende siz gibi düşünmüyo değilim aslında ama bazı yerlerde de kpssP3 puanı 70 olmalı yazısını görünce keşke lisans mezunu olsaydm diyorum of offf

Bu şekilde kazandığın parayı yiyeceğine af edersinizde bok yemek daha evladır!

Ben mali müşavir olacağım derken akrabalar komşular hep derdiki, benim bir tanıdığım mali müşavir var asgari ücret alıyor, komşu diyordu ki benim bir tanıdığım var asgari alıyor. Ben de aynen şöyle dedim, " eğer o kadar emek vermiş belgeyi almış asgari ücreti kabul ediyorlarsa, telefon numaralarını alabilir miyim, ben ilerde ofis açınca böyle ucuza çalışanları değerlendirebilirim :) " tabi insanlar şok.

Hiçbir zaman insanları dinleme hedefini koy önüne bak. Ben öyle yaptım, şimdi o insanlar beni konuşuyor "aa kıza bak bu yaşta ev aldı araba aldı " diye. Eğer kendini geliştirirsen iş çok. Ama ne yazık ki ilk yıllar her meslekte biraz fedakarlık gerekiyor.

Valla benim şimdiki aklım olsa 5 sene üniversite okuyacağıma 2 yıllık okurdum, alanım sağlık ama 2 yıllık tıbbi sekreterlik okuyorum ki ünvan değişikliğine gireyim sağlıkçı kadrosuna geçeyim, sende gir önlisanstan atanınca bitirirsin lisansı intibakın yapılır

Hersey boş . Dediğim gibi KPSS ye çslış iyice atan Kurtul . Sonrasında tamamlarsın atanınca

Bence şimdilik birilerine söyleme de ama sana yaklasirsa kendini geri çek. Bak mesela şöyle düşün senin baban elin kızının yanağını okşar mi oksamaz yani bu şefkat falan değil. Ama hemen çık diyemiycem. Özel sektörde iş bulmak çok zor biliyorum.

Ülke öyle bi hale geldi ki eğitim seviyesinin öenmi kalmadı artık neredeyse
Sizin içinde hayırlısı olur inşallah
Bende biraz daha düşüneyim bu durumu en iyisi

bağırmana gerek yok ama yanağını çek. rahatsız oluyorum de.

Aynen ben babama asla yakıştıramam mesela yapmaz da zaten
Bazen de bu adam sadece bana mı yapıyo bunları diye dşünüyorum kendimde hata arıyorum
Yoksa diğer kızlarada mı yaptı ama o kadar kişi çalışmış yanında nasıl durmuşlar eğer böyle yaptıysa ?
Aklımda deli sorular
Eski işyerindekiler sordukalrında ağızlarına laf vermiyim diye çok güzel çok memnunum falan diyorum şimdi iş bulmadan ayrılırsam hepsi kelebek orda yapamadı memnundu demek ki çıkarttılar diyecekler falan diye dşünüyorum
Başka biryer bulur bulmaz çıkcam buardaan maddi manevi katkısı yok bana

bağırmana gerek yok ama yanağını çek. rahatsız oluyorum de.
Kendimden tiksiniyorum o adam böyle yaptıkça
Bidaha yapmaya kalkışırsa asla fırsat vermicem zaten ilk başlarda ne olduğunu bile anlayamadım ki çocuk da değilim koskacaman kızım ama yakıştıramadım sanırım adama

Katiliyorum. Sağlık sektöründeki iki yıllıklar çok şanslı. Daha 20-21 yaşında para kazanmaya başlıyorlar. Ben de küçüklere tavsiye ediyorum.

başımıza ne geliyosa yakıştıramamaktan geliyo zaten ama yakıştırmak lazım. kimseye güvenmeyeceksin. kim gdip başkasının saçını başını okşayabilir ki? hiç kimse. dikkat et kendine. sınırını çiz.

Şöyle birşey var ama eger mayis gibi lisanstan mezun olursan önlisanstan ataman olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…