- 3 Haziran 2019
- 422
- 104
- 103
Merhabalar çok içim sıkılıyor hamileyim haftalardır evden dışarı çıkmıyorum sürekli eşim ailesini çağırıyor bize onlara yemek yapıyorum sırt ağrılarım bel ağrılarım bacak kramplarım mide yanmalarim var çok rahatsızım e tabi haliyle hamilelik duygusallığı da var karnımın büyümesi vücudumun bozulmasi kıyafetlerimin olmaması her şeye çok üzülüyorum eşimin de sürekli ailesine bağlılığı onları benim sağlığımdan dahi önde tutması çok yordu artık beni günlerdir bi hava alayım diye dışarı çıkacağımı söylüyorum beraber çıkalım diyor yaşadığım şehirde ki güzel yerlerden bahsediyor oralara gideriz diye tamam diyorum biz tam hadi hazırlanalım çıkalım derken babası arıyor bi işi olduğunu söylüyor eşim beni koyup gidiyor babasina yemin ederim günlerdir böyle oluyor bugün yine aynısı oldu çıkalım biraz dolaşalım diyorum tamam diyor babası arıyor yine ben kalıyorum kendim çıkayım bi dolaşayim diyorum surat yapıyor sert konuşuyor çok daraldım şimdi bile bunları ağlayarak yazıyorum napiyim ben bi içimi rahatlatin anlatacak kimsem yoktu buraya yazdım önerileriniz nedir bana