Biraz kişilik meselesi. Ben artık arsızlaşmıştımAyyy konu güzel yürüdü ama ben beceremem herhalde öyle giyinip yanına gitmeyi ya da çağırmayı hahahha içimde durur gizli o açıp bakarsa ne alaaaof yaaa çok utaniyorum öyle hazırlanmaya falan ben ( istekli görünmek istemiyorum niyeyse ilk adım gelsin istiyorum hepp
10 tane miErkekler çok seviyor öyle vucudu saran fileli şeyleribenm ki almıstı netten yaklasık 10 tane ahhaha tabii simdi giysem ağa takılmış fok balığı gibi olurum
Hamilelikte hiçbiri girmiyor bacağmdan yukarıya10 tane miolsun elinde bol bol var nasılsa giy mutlu ol mutlu et
Kendim evde 1-2 hareket etsem o bile yeter de çok hareketsizim işteMadem böyle bi psikoloji desin diyetisyene gidebilirsin
Neyse. Uğraşacağım bu konuda. Zor bsey değil de işteO zaman da kolsuzum derdinizamannn biz kadınlar abartıyorz cidden hangimizin göbeği çatlağı yokki Allah aşkına böyle düşünmeyin çok yanlış
Ah canım benim. Hiç çocukla böyleyim ben bi deÖyle demeyin. Benimde çatlaklarım var ama kendimi gayet beğeniyorum yani eşimde sıkıntı yapmıyor sonuçta kendi isteğimizle olmuyor 2 tane çocuktqn sonra olcak okadar..
Benim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorumEvet suriyeliler efsane. Hastanede çalışırken siyah kıyafetlerinin altından efsane çıkıyordusadece evde değil hastaneye gelirkende sexi giyiniyorlar işlerini biliyorlar
Bu arada vucut corabı favorimizdi bizim
Bunu değiştirmek sizin elinizde siz istemedikten sonra hiç bi şey değişmez malesef en azından bi hobi nakış kursuna gitseniz o bile iyi gelir size hamile kalmayı düşünüyorsanız hareket etmeniz lazım hamilelikte yürüyüş öneriyorlarKendim evde 1-2 hareket etsem o bile yeter de çok hareketsizim işte
Zaten tipleri giyecek gibi görünmüyor. İçlerinden bir efsane çıkıyorBenim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorum
T
Zaten tipleri giyecek gibi görünmüyor. İçlerinden bir efsane çıkıyordışardan baksan yok canım dersin. Ben en yoksulunun bile giydiğini gördüm valla.
Geçen halam eskilerini vermek içiin kapısına gitmiş, kapıyı bambaska bi kadın açtı diyor. O derece
Evet düşünüyorum ama olmuyor 2 senedirBunu değiştirmek sizin elinizde siz istemedikten sonra hiç bi şey değişmez malesef en azından bi hobi nakış kursuna gitseniz o bile iyi gelir size hamile kalmayı düşünüyorsanız hareket etmeniz lazım hamilelikte yürüyüş öneriyorlar
Hiç böyle düşünmeyin o sizin eşiniz sonuçta istekli olsanız ve bunu belli etseniz ne olacak inanın erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor kimin gitmez ki arzulandıgını bilmek iki taraf için de baştan çıkarıcı bişeyAyyy konu güzel yürüdü ama ben beceremem herhalde öyle giyinip yanına gitmeyi ya da çağırmayı hahahha içimde durur gizli o açıp bakarsa ne alaaaof yaaa çok utaniyorum öyle hazırlanmaya falan ben ( istekli görünmek istemiyorum niyeyse ilk adım gelsin istiyorum hepp
Tatlım erkekler çok hoşlanır seksi yeni alınmış iç giyimdenKızlar selamm yeniden. 2 aydır evliyim. İç çamaşırının ilişkiye etkisini henüz çözemedimyani güzel bi takım giycez mesela bunu hangi evrede giyiyoruz bütün gün içimizde o mu olcak? Yoksa sevişme başlangıcından önce hazırlık niyetine mi giyiniyoruz bi de eşinizin neler sevdiğini nasıl anladınız bu konuda, yani üstümde pek uzun süre kalmıyo ki giydiğim şey ne anlamı var hala anlamadım. Yeni bi şeyler alasjm geliyor ama 5 dk sonra çıkıyo sizde sistem nasıl bi kaç tüyocuk varsa alırım..
Aynen öyle yeterki adam görsünTatlım erkekler çok hoşlanır seksi yeni alınmış iç giyimdeno gün seks mi yapcaksınız hooop giy içine adam görünce şevke gelsin
Yaşam tarzını degiştirmen yeterli beslenirken biraz dikkat etsen gün içinde de hareket edince kilo falan kalmıyor ben 18 yaşımda abur cubur tüketmekten 80 kilo olmuştum 66 ya kadar düştüm sonra ama hareketsiz yaşamda kilo vermek çok zorAh canım benim. Hiç çocukla böyleyim ben bi de
Ben ilk aydan olacak zannediyordum düşünmeye başlayıp korunmalı bırakınca 6. Ayda oldu şurda açtığım konuların haddi hesabı yok inanın onlar geleceği zamanı kendiler biliyor bizde de herhangi bir problem yoktu darısı başınıza inşallah artık vakit daraldıkça hemen doğsun istemeye başladıkHer zaman yapamıyorum değişiklik yorgun oluyorum ama ilişki olmak zorunda o gün yarım saat uyuyup ilişkiye giriyorum bazen bizim sebepsiz inferlite var sorun yok ama olmuyo ben o göbeğe razıyım bakalım ayın 15 de yumurtalıkların durumuna göre aşılama yapacak ya da gün verecek umarım yapar ve tutar inşallahhamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilseydim evlenir evlenmez başlardım
Üstünde değişik bişi gördüklernde seni parçalıolarAynen öyle yeterki adam görsün
Simdi mesela benimki coktan TV karşısında uyumus oluyo yatağa geçiyoruz o sırada onun aklında bi tek uyku var yaniDün sordu ya bırisi gecelik üstümüzde mi kalacak ne zaman giyecegiz falan dedi ya yatamadan önce hazırlan çık adamın karşısına herşey bianda gerceklesecek işte yeterki adam görsün üstünde