İç giyim :P

Biraz kişilik meselesi. Ben artık arsızlaşmıştım arada yapmak gerekiyor bence şaşırtmak lazım erkekleri

10 tane mi olsun elinde bol bol var nasılsa giy mutlu ol mutlu et
Hamilelikte hiçbiri girmiyor bacağmdan yukarıya benmkide gebelikten sonra asla yanasmıyor korkuyor. Artık lohusalık bittikten sonra nasipse

Evet suriyeliler efsane. Hastanede çalışırken siyah kıyafetlerinin altından efsane çıkıyordu sadece evde değil hastaneye gelirkende sexi giyiniyorlar işlerini biliyorlar
Bu arada vucut corabı favorimizdi bizim
Benim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorum

Kendim evde 1-2 hareket etsem o bile yeter de çok hareketsizim işte
Bunu değiştirmek sizin elinizde siz istemedikten sonra hiç bi şey değişmez malesef en azından bi hobi nakış kursuna gitseniz o bile iyi gelir size hamile kalmayı düşünüyorsanız hareket etmeniz lazım hamilelikte yürüyüş öneriyorlar

T
Benim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorum
Zaten tipleri giyecek gibi görünmüyor. İçlerinden bir efsane çıkıyor dışardan baksan yok canım dersin. Ben en yoksulunun bile giydiğini gördüm valla.
Geçen halam eskilerini vermek içiin kapısına gitmiş, kapıyı bambaska bi kadın açtı diyor. O derece

Dışı başka içi baska

Evet düşünüyorum ama olmuyor 2 senedir bunun için yürürüm ama yani

Hiç böyle düşünmeyin o sizin eşiniz sonuçta istekli olsanız ve bunu belli etseniz ne olacak inanın erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor kimin gitmez ki arzulandıgını bilmek iki taraf için de baştan çıkarıcı bişey

Tatlım erkekler çok hoşlanır seksi yeni alınmış iç giyimden o gün seks mi yapcaksınız hooop giy içine adam görünce şevke gelsin

Ah canım benim. Hiç çocukla böyleyim ben bi de
Yaşam tarzını degiştirmen yeterli beslenirken biraz dikkat etsen gün içinde de hareket edince kilo falan kalmıyor ben 18 yaşımda abur cubur tüketmekten 80 kilo olmuştum 66 ya kadar düştüm sonra ama hareketsiz yaşamda kilo vermek çok zor

Ben ilk aydan olacak zannediyordum düşünmeye başlayıp korunmalı bırakınca 6. Ayda oldu şurda açtığım konuların haddi hesabı yok inanın onlar geleceği zamanı kendiler biliyor bizde de herhangi bir problem yoktu darısı başınıza inşallah artık vakit daraldıkça hemen doğsun istemeye başladık

Dün sordu ya bırisi gecelik üstümüzde mi kalacak ne zaman giyecegiz falan dedi ya yatamadan önce hazırlan çık adamın karşısına herşey bianda gerceklesecek işte yeterki adam görsün üstünde

Dün sordu ya bırisi gecelik üstümüzde mi kalacak ne zaman giyecegiz falan dedi ya yatamadan önce hazırlan çık adamın karşısına herşey bianda gerceklesecek işte yeterki adam görsün üstünde
Simdi mesela benimki coktan TV karşısında uyumus oluyo yatağa geçiyoruz o sırada onun aklında bi tek uyku var yani ben giyinip kendi kendime gelin güvey olmayı istemiyorum ya o an canı istemezse bi de anaaa çok şevkim kırılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…