O zaman da kolsuzum derdinizBilmiyorum. Şu aralar çok uzağım gerçekten. Evlendiğimde en azından göbeğim yoktu. Şimdi göbeğim çıktı ve çatlaklarım oluştu. Bazen oturup düşünüyorum gerçekten. Şöyle doğuştan güzel fizikli olmak için bi kolumu falan verirdim heralde
Oooh ne güzel benim ev doğalgazlı olsaydı hele de çalışmasaydım giyinmezdim kırmızı bi fantezi geceliğim var onu giyerdim valla efil efil kırmızı iç çamaşır takımını da giydim mi tamam zaten çocuk da düşünüyoruz arada değişiklik yapınca hoşuna gidiyo
Öyle demeyin. Benimde çatlaklarım var ama kendimi gayet beğeniyorum yani eşimde sıkıntı yapmıyor sonuçta kendi isteğimizle olmuyor 2 tane çocuktqn sonra olcak okadar..Bilmiyorum. Şu aralar çok uzağım gerçekten. Evlendiğimde en azından göbeğim yoktu. Şimdi göbeğim çıktı ve çatlaklarım oluştu. Bazen oturup düşünüyorum gerçekten. Şöyle doğuştan güzel fizikli olmak için bi kolumu falan verirdim heralde
O nasıl birşeymis kiYenilebilir sütyen varmış, Suriyeli kadınların favorisi. İç çamaşırı mağazalarına girince direkt onu soruyorlarmış. Ama onun da üzerinizde uzun kalacağını sanmıyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursahsjsjjsjsjs
O neyy öyleYenilebilir sütyen varmış, Suriyeli kadınların favorisi. İç çamaşırı mağazalarına girince direkt onu soruyorlarmış. Ama onun da üzerinizde uzun kalacağını sanmıyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursahsjsjjsjsjs
Meyve aromalı oluyormuş. Giyiyorsun, adam üzerindeyken yiyor işte. İnşallah sadece sütyen olarak vardır. Külotu nasıl yerler bilemiyorum.O neyy öyle
Sütyeni yerken memeyi de yerseMeyve aromalı oluyormuş. Giyiyorsun, adam üzerindeyken yiyor işte. İnşallah sadece sütyen olarak vardır. Külotu nasıl yerler bilemiyorum.Selenizmir
Amaç o değil mi zaten şahsen ben öyle anladımSütyeni yerken memeyi de yerse
Şahsen ben hiç bişey anlamadımAmaç o değil mi zaten şahsen ben öyle anladım
Trendyoldan alıyorum ben sıkıntı yaşamadım hiç.Gizlilik ve paketleme gayet özenliMerhaba önereceğiniz bi yer varmı güvenilir olan
Benn şokk ilkkez duydum ama değişik bir şeyMeyve aromalı oluyormuş. Giyiyorsun, adam üzerindeyken yiyor işte. İnşallah sadece sütyen olarak vardır. Külotu nasıl yerler bilemiyorum.Selenizmir
Ben intadan söyledim yarın elime ulaşırmış umarım sıkıntı yaşamamTrendyoldan alıyorum ben sıkıntı yaşamadım hiç.Gizlilik ve paketleme gayet özenli
Her çeşit model gecelik ve çamaşırın var ama ilk defa duydum bunuMeyve aromalı oluyormuş. Giyiyorsun, adam üzerindeyken yiyor işte. İnşallah sadece sütyen olarak vardır. Külotu nasıl yerler bilemiyorum.Selenizmir
Hastaneye gelirken ki amaç ney doktoru mu baştan çıkaracak ne yapacakEvet suriyeliler efsane. Hastanede çalışırken siyah kıyafetlerinin altından efsane çıkıyordusadece evde değil hastaneye gelirkende sexi giyiniyorlar işlerini biliyorlar
Bu arada vucut corabı favorimizdi bizim
Erkekler çok seviyor öyle vucudu saran fileli şeyleriHastaneye gelirken ki amaç ney doktoru mu baştan çıkaracak ne yapacakmizah amaçlı söylüyorum ciddiye almayınız
Vücüt çorabına bende bi ara merak sardım da almak hiç nasip olmadı