- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
Ya hiç öyle düşünmeyin bence büyük beden olanları da var ve bazen şaşırıyorum ne kadar güzel duruyor diye deneyin inanın eşiniz için süslenmiş hazırlanmış olmanız bile onu etkileyecektirO kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorumşişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Konu sahibinin dediği gibi üzerimde galmıyırr galmıyırrBizim burada da soguk ama merak etmeyin üşümüyosunuz ilişkinin verdigi hararetle terletiyor bile şahsen ben çok seviyorum böyle giyinip vs sevişmeyi hem eşimi hem beni olumlu etkiliyor bu durum
Konu sahibinin dediği gibi üzerimde galmıyırr galmıyırr
Ama biraz vücut çoraplarına baktım çok seksi duruyorYorum yok sizin koca çıplak seviyor herhalde
Ya direk çıplakta çıkmıyorum karşısına ayollYorum yok sizin koca çıplak seviyor herhalde
Ayyy bayılıyorum sorma arada açıp begenirim eşime atarım şu sıra almak istedigim bi model var onun için fırsat kolluyorumAma biraz vücut çoraplarına baktım çok seksi duruyor
Link isteriz askoAyyy bayılıyorum sorma arada açıp begenirim eşime atarım şu sıra almak istedigim bi model var onun için fırsat kolluyorum
Link isteriz asko
Ama olur mu siz kendinizi sevin beğenin gerisi gelir.seksi şeyler giymek illa bacaklar açık olsun demek değil ki yada ışıkta yapmakda gerekmez en azından biraz kendinize güveniniz olana Kadar bacaklar için fileli çorap yada ince siyah çorap dehşet olur eğer güzel kalçalar varsa dar benim gibi kalçasızsanız da geniş mini bir etek mini olması yeterli başka türlü nasıl olduğu önemli değil üstüne seksi bir südyen yada sizde daha uygun birşey varsa saç makyaj hafif karanlık bir ortam sonra eşinizi odaya çağırın sonrası zaten karşılıklı istekler halinde devam eder ve kendinizi çok rahat bırakın sadece anın tadını çıkarın yavaş yavaş kendiniz için en güzelini bulup seversiniz vücudunuzuÖyle ama evlendikten sonra biraz kilo aldım. Bi de ne kadar zayıf olsam da (ne kadar zayıf derken de yakın dönemde en düşük 63 gördüm) bacaklarımda selülit var. Mini bseyler giymek istiyorum. Oturunca bacaklarımı yastıkla örtüyorum.
Offfffffffff igrencsin yaaaaaa direk senin mesaj geldiiiiiIki yiğit çıktı meydaneee
Ikisi de birbirinden merdaneee
Alta geldin diye yerinme
Üste çıktın diye sevinme
Kazandın diye gerinmee
Bu meydan er meydanıdır
Yenilmek de var yenmek dee
Öyle yağ değil, kuru yağlar, Nars Nuxe gibi teni güzel gösteriyor, parfüm sıkınca kalıcı da oluyorYağlanıp mı? Aklimda er meydanindaki kıspetli pehlivanlar canlandi.
Bende vücut çorabının siparişini verdim. Buna benzer vardı eşim maalesef yırttıhttps://www.hepsiburada.com/vb-butik-ozel-bolgesi-acik-vucut-corabi-fantazi-ic-giyim-p-HBV00000BZDKU
Bu ikisinde gözüm var ay indirime girmiş hatta sipariş veriyim
Yırttıgı gibi yenisini almasını söyleBende vücut çorabının siparişini verdim. Buna benzer vardı eşim maalesef yırttı
Merhaba önereceğiniz bi yer varmı güvenilir olanİlişki esnasındada üzerinde kalabilecek tarzda fantazi çamaşırlar seçebilirsiniz.Nette oldukça fazla seçenek var
Eşiniz gelmeden duşunuzu alıp,hafif kokulu bir losyonla kremlenip koyu renk fantazi çamaşırınızı giyinip üzerine açık renk dekolteli salaş bir tişört ve açık renk bir pantolon yada tayt iş görür.yada renkler tam tersi olabilir maksat dikkat çekmek
Bu arada doğaçlama takılın sexi olun kafi..gerisi gelir
Çok indirim 81 den 79 a inmişhttps://www.hepsiburada.com/vb-butik-ozel-bolgesi-acik-vucut-corabi-fantazi-ic-giyim-p-HBV00000BZDKU
Bu ikisinde gözüm var ay indirime girmiş hatta sipariş veriyim
Kırmızı olan 80 di fiyatı 46 ya inmiş onu diyorum kız yoksa vücut çorabı aynı duruyor fiyat gögüs detaylı şeyleri seviyorum güzel duruyorÇok indirim 81 den 79 a inmişbende ikisine bakmıştım o kırmızı da fenaymis
Ne ben ona bakmadimKırmızı olan 80 di fiyatı 46 ya inmiş onu diyorum kız yoksa vücut çorabı aynı duruyor fiyat gögüs detaylı şeyleri seviyorum güzel duruyor
Anladım kuru yağ olduğunu. Ilk duyunca komik geldi kulağımaÖyle yağ değil, kuru yağlar, Nars Nuxe gibi teni güzel gösteriyor, parfüm sıkınca kalıcı da oluyor
Aynen yırtılıyor aceleyle sanırımBende vücut çorabının siparişini verdim. Buna benzer vardı eşim maalesef yırttı