İç giyim :P

O kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorum şişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Ya hiç öyle düşünmeyin bence büyük beden olanları da var ve bazen şaşırıyorum ne kadar güzel duruyor diye deneyin inanın eşiniz için süslenmiş hazırlanmış olmanız bile onu etkileyecektir

Bizim burada da soguk ama merak etmeyin üşümüyosunuz ilişkinin verdigi hararetle terletiyor bile şahsen ben çok seviyorum böyle giyinip vs sevişmeyi hem eşimi hem beni olumlu etkiliyor bu durum
Konu sahibinin dediği gibi üzerimde galmıyırr galmıyırr

Ama olur mu siz kendinizi sevin beğenin gerisi gelir.seksi şeyler giymek illa bacaklar açık olsun demek değil ki yada ışıkta yapmakda gerekmez en azından biraz kendinize güveniniz olana Kadar bacaklar için fileli çorap yada ince siyah çorap dehşet olur eğer güzel kalçalar varsa dar benim gibi kalçasızsanız da geniş mini bir etek mini olması yeterli başka türlü nasıl olduğu önemli değil üstüne seksi bir südyen yada sizde daha uygun birşey varsa saç makyaj hafif karanlık bir ortam sonra eşinizi odaya çağırın sonrası zaten karşılıklı istekler halinde devam eder ve kendinizi çok rahat bırakın sadece anın tadını çıkarın yavaş yavaş kendiniz için en güzelini bulup seversiniz vücudunuzu

Merhaba önereceğiniz bi yer varmı güvenilir olan

Yani aklınizda ilişkiye girmek varsa iliski oncesinde ic camasirlari giyer esinizin karsisina cikarsiniz o tarz fantezi camasirlari 2-3 saat oncesinden giymeye gerek yok diye düşünüyorum bazilari bu tarz şeyleri seviyor bazilari sevmiyor boyle seyleri bi standarda gore degilde keyfiniz nasil cekiyorsa oyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…