İç giyim :P

Bilmiyorum. Şu aralar çok uzağım gerçekten. Evlendiğimde en azından göbeğim yoktu. Şimdi göbeğim çıktı ve çatlaklarım oluştu. Bazen oturup düşünüyorum gerçekten. Şöyle doğuştan güzel fizikli olmak için bi kolumu falan verirdim heralde
O zaman da kolsuzum derdiniz 😅 amannn biz kadınlar abartıyorz cidden hangimizin göbeği çatlağı yokki Allah aşkına böyle düşünmeyin çok yanlış

Oooh ne güzel benim ev doğalgazlı olsaydı hele de çalışmasaydım giyinmezdim kırmızı bi fantezi geceliğim var onu giyerdim valla efil efil kırmızı iç çamaşır takımını da giydim mi tamam zaten çocuk da düşünüyoruz arada değişiklik yapınca hoşuna gidiyo 😂
😄😄 Yap yap arada iyidir hem sende kendini iyi hissedersin hemde cinsel hayatınız sürekli canlı kalır 😄

Bilmiyorum. Şu aralar çok uzağım gerçekten. Evlendiğimde en azından göbeğim yoktu. Şimdi göbeğim çıktı ve çatlaklarım oluştu. Bazen oturup düşünüyorum gerçekten. Şöyle doğuştan güzel fizikli olmak için bi kolumu falan verirdim heralde
Öyle demeyin. Benimde çatlaklarım var ama kendimi gayet beğeniyorum yani eşimde sıkıntı yapmıyor sonuçta kendi isteğimizle olmuyor 2 tane çocuktqn sonra olcak okadar..

Meyve aromalı oluyormuş. Giyiyorsun, adam üzerindeyken yiyor işte. İnşallah sadece sütyen olarak vardır. Külotu nasıl yerler bilemiyorum. Selenizmir Selenizmir :KK70:
Benn şokk ilkkez duydum ama değişik bir şey :KK8: görümcem in alt katında 2 3 Suriyeli aile oturuyor bazen öyle seksi çamaşırlar asıyorlarmış dehşetmiş boşuna hepsinin kucağında 3 4 çocuk yok 🤣

Evet suriyeliler efsane. Hastanede çalışırken siyah kıyafetlerinin altından efsane çıkıyordu🤣🤣 sadece evde değil hastaneye gelirkende sexi giyiniyorlar işlerini biliyorlar🤣
Bu arada vucut corabı favorimizdi bizim :işsiz:

Kızlar benim şuan 4 tane fantazi geceligim var. Daha fazla alsam mı ya kararsız kalıyorum bazen alayım diyorum bazende çocuklar daha küçük zaten çok fazla oyalanamiyoruz (küçük kızım 10 aylık her an ağlayabiliyor) giydigimde hemen çıkıyor zaten 😂 yani sizce şimdi alayım mı cocuklar küçükken bişey anlamzken yoksa birazcık büyüdükleri zaman daha mı rahat olur ne dersiniz 🤔

Evet suriyeliler efsane. Hastanede çalışırken siyah kıyafetlerinin altından efsane çıkıyordu🤣🤣 sadece evde değil hastaneye gelirkende sexi giyiniyorlar işlerini biliyorlar🤣
Bu arada vucut corabı favorimizdi bizim :işsiz:
Hastaneye gelirken ki amaç ney doktoru mu baştan çıkaracak ne yapacak 🤣🤣 mizah amaçlı söylüyorum ciddiye almayınız
Vücüt çorabına bende bi ara merak sardım da almak hiç nasip olmadı 😄

Ayyy konu güzel yürüdü ama ben beceremem herhalde öyle giyinip yanına gitmeyi ya da çağırmayı hahahha içimde durur gizli o açıp bakarsa ne alaaa :KK70: of yaaa çok utaniyorum öyle hazırlanmaya falan ben :KK43:( istekli görünmek istemiyorum niyeyse ilk adım gelsin istiyorum hepp

Hastaneye gelirken ki amaç ney doktoru mu baştan çıkaracak ne yapacak 🤣🤣 mizah amaçlı söylüyorum ciddiye almayınız
Vücüt çorabına bende bi ara merak sardım da almak hiç nasip olmadı 😄
Erkekler çok seviyor öyle vucudu saran fileli şeyleri🤣 benm ki almıstı netten yaklasık 10 tane ahhaha🤣 tabii simdi giysem ağa takılmış fok balığı gibi olurum🤣

X