Yağlanıp mı? Aklimda er meydanindaki kıspetli pehlivanlar canlandi.Bunun belli bir kuralı kitabı yok ki, örneğin kendimi seksi hissetmek için yıkanıp yağlanıp hoşuma giden bir çamaşır takımı giyiyorum, biraz da parfüm, üstüne sadece salaş bir t shirt, bol gömlek, zaten kocanız işten gelip sizi öyle görünce duramıyor doğal olarak
Yağlanıp mı? Aklimda er meydanindaki kıspetli pehlivanlar canlandi.
Iki yiğit çıktı meydaneee
İlişki öncesi giyinip gidiyorum bazen eşim ister şunu giy gel der giyerim bizde de bazen çıkar bazen de çıkmaz deneyerek ve konuşarak buldum ne istedigini nelerin daha iyi etkilediğini şu sıra favorimiz mini etek ve vucut çorabı deneyin isterseniz böyle şeyler erkeklerin performansını etkiliyor gerçektenKızlar selamm yeniden. 2 aydır evliyim. İç çamaşırının ilişkiye etkisini henüz çözemedimyani güzel bi takım giycez mesela bunu hangi evrede giyiyoruz bütün gün içimizde o mu olcak? Yoksa sevişme başlangıcından önce hazırlık niyetine mi giyiniyoruz bi de eşinizin neler sevdiğini nasıl anladınız bu konuda, yani üstümde pek uzun süre kalmıyo ki giydiğim şey ne anlamı var hala anlamadım. Yeni bi şeyler alasjm geliyor ama 5 dk sonra çıkıyo sizde sistem nasıl bi kaç tüyocuk varsa alırım..
Alta düştüm diye üzülme,Iki yiğit çıktı meydaneee
Ikisi de birbirinden merdaneee
Alta geldin diye yerinme
Üste çıktın diye sevinme
Kazandın diye gerinmee
Bu meydan er meydanıdır
Yenilmek de var yenmek dee
Ben hiç bilmiyorum böyle seyler denemdim dahaİlişki öncesi giyinip gidiyorum bazen eşim ister şunu giy gel der giyerim bizde de bazen çıkar bazen de çıkmaz deneyerek ve konuşarak buldum ne istedigini nelerin daha iyi etkilediğini şu sıra favorimiz mini etek ve vucut çorabı deneyin isterseniz böyle şeyler erkeklerin performansını etkiliyor gerçekten
Bu dizeleri ilk defa adam akıllı okuyup anladimIki yiğit çıktı meydaneee
Ikisi de birbirinden merdaneee
Alta geldin diye yerinme
Üste çıktın diye sevinme
Kazandın diye gerinmee
Bu meydan er meydanıdır
Yenilmek de var yenmek dee
O kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorumİlişki esnasındada üzerinde kalabilecek tarzda fantazi çamaşırlar seçebilirsiniz.Nette oldukça fazla seçenek var
Eşiniz gelmeden duşunuzu alıp,hafif kokulu bir losyonla kremlenip koyu renk fantazi çamaşırınızı giyinip üzerine açık renk dekolteli salaş bir tişört ve açık renk bir pantolon yada tayt iş görür.yada renkler tam tersi olabilir maksat dikkat çekmek
Bu arada doğaçlama takılın sexi olun kafi..gerisi gelir
Yo lütfen öyle düşünmeyin .Sonuçta o sizin eşiniz.Sizi öyle görmüş beğenmiş evlenmiş..O kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorumşişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Bence kiloya bu kadar takılmayın benimde öyle vücudum yok kilom var ama saklamadan sevişiyorumO kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorumşişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Cazgır manilerinden de övgü almadım dememBu dizeleri ilk defa adam akıllı okuyup anladim
Sağolasın
Öyle ama evlendikten sonra biraz kilo aldım. Bi de ne kadar zayıf olsam da (ne kadar zayıf derken de yakın dönemde en düşük 63 gördüm) bacaklarımda selülit var. Mini bseyler giymek istiyorum. Oturunca bacaklarımı yastıkla örtüyorum.Yo lütfen öyle düşünmeyin .Sonuçta o sizin eşiniz.Sizi öyle görmüş beğenmiş evlenmiş..
Bir erkek için önemli olan kadının temiz ve bakımlı olması.ayrıca kilolu hanımlar içinde çeşitli alternatifler var.illa 90 60 90 olmaya gerek yok
76 oldum. Evlenirken 3 sene önce 63 tüm. Evlendikten sonra çok aldım. Bi de 63 kiloyken de bacaklarımda selülit oluyor. Kilodan bağımsız. Hiç öyle sergilemelik vücudum yokBence kiloya bu kadar takılmayın benimde öyle vücudum yok kilom var ama saklamadan sevişiyorum
Kaç kilosunuz ki?
Ben bikac bsey aldım bosa almışımKızlar selamm yeniden. 2 aydır evliyim. İç çamaşırının ilişkiye etkisini henüz çözemedimyani güzel bi takım giycez mesela bunu hangi evrede giyiyoruz bütün gün içimizde o mu olcak? Yoksa sevişme başlangıcından önce hazırlık niyetine mi giyiniyoruz bi de eşinizin neler sevdiğini nasıl anladınız bu konuda, yani üstümde pek uzun süre kalmıyo ki giydiğim şey ne anlamı var hala anlamadım. Yeni bi şeyler alasjm geliyor ama 5 dk sonra çıkıyo sizde sistem nasıl bi kaç tüyocuk varsa alırım..
Bende evlenmeden önce 53 kiloydum sigara içiyordum ve aktif çalışıyordum zayiftim evlenince sigarayı bıraktım işi bıraktım derken 65 kilo oldum benimde yanlarim ve göbeğim var malesef76 oldum. Evlenirken 3 sene önce 63 tüm. Evlendikten sonra çok aldım. Bi de 63 kiloyken de bacaklarımda selülit oluyor. Kilodan bağımsız. Hiç öyle sergilemelik vücudum yok
Bizim burada da soguk ama merak etmeyin üşümüyosunuz ilişkinin verdigi hararetle terletiyor bile şahsen ben çok seviyorum böyle giyinip vs sevişmeyi hem eşimi hem beni olumlu etkiliyor bu durumBen hiç bilmiyorum böyle seyler denemdim dahayaza düşünebilirim şuan havalar soğudu