İç giyim :P

Zeynoo35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
60
60
Kızlar selamm yeniden. 2 aydır evliyim. İç çamaşırının ilişkiye etkisini henüz çözemedim yani güzel bi takım giycez mesela bunu hangi evrede giyiyoruz bütün gün içimizde o mu olcak? Yoksa sevişme başlangıcından önce hazırlık niyetine mi giyiniyoruz bi de eşinizin neler sevdiğini nasıl anladınız bu konuda, yani üstümde pek uzun süre kalmıyo ki giydiğim şey ne anlamı var hala anlamadım. Yeni bi şeyler alasjm geliyor ama 5 dk sonra çıkıyo sizde sistem nasıl bi kaç tüyocuk varsa alırım..

Bunun belli bir kuralı kitabı yok ki, örneğin kendimi seksi hissetmek için yıkanıp yağlanıp hoşuma giden bir çamaşır takımı giyiyorum, biraz da parfüm, üstüne sadece salaş bir t shirt, bol gömlek, zaten kocanız işten gelip sizi öyle görünce duramıyor doğal olarak

Yağlanıp mı? Aklimda er meydanindaki kıspetli pehlivanlar canlandi.

İlişki esnasındada üzerinde kalabilecek tarzda fantazi çamaşırlar seçebilirsiniz.Nette oldukça fazla seçenek var
Eşiniz gelmeden duşunuzu alıp,hafif kokulu bir losyonla kremlenip koyu renk fantazi çamaşırınızı giyinip üzerine açık renk dekolteli salaş bir tişört ve açık renk bir pantolon yada tayt iş görür.yada renkler tam tersi olabilir maksat dikkat çekmek
Bu arada doğaçlama takılın sexi olun kafi..gerisi gelir

İlişki öncesi giyinip gidiyorum bazen eşim ister şunu giy gel der giyerim bizde de bazen çıkar bazen de çıkmaz deneyerek ve konuşarak buldum ne istedigini nelerin daha iyi etkilediğini şu sıra favorimiz mini etek ve vucut çorabı deneyin isterseniz böyle şeyler erkeklerin performansını etkiliyor gerçekten

Iki yiğit çıktı meydaneee

Ikisi de birbirinden merdaneee

Alta geldin diye yerinme

Üste çıktın diye sevinme

Kazandın diye gerinmee

Bu meydan er meydanıdır

Yenilmek de var yenmek dee

Alta düştüm diye üzülme,

Üste çıktım diye sevinme,

Alta düşersen apış,

Üste çıkarsan paça kazıktan yapış

Zengin babayı hayırsız evlat batırır,

Fakir kocayı süslü avrat batırır,

Haylaz çiftçiyi kuru inat batırır.

Pehlivan sende hazırlanmamışsan

Rakibin seni sırt aşağı yatırır.

Söğüt dalından odun olmaz

Her kızdan kadın olmaz

Her ananın doğurduğundan

Pehlivan olmaz.

Ben hiç bilmiyorum böyle seyler denemdim daha yaza düşünebilirim şuan havalar soğudu

O kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorum şişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum

O kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorum şişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Yo lütfen öyle düşünmeyin .Sonuçta o sizin eşiniz.Sizi öyle görmüş beğenmiş evlenmiş..
Bir erkek için önemli olan kadının temiz ve bakımlı olması.ayrıca kilolu hanımlar içinde çeşitli alternatifler var.illa 90 60 90 olmaya gerek yok

Bence kiloya bu kadar takılmayın benimde öyle vücudum yok kilom var ama saklamadan sevişiyorum
Kaç kilosunuz ki?

Benim banyom odamda. Genelde yatmadan önce banyoma girip giyiniyorum zaten beni öyle görünce uykusu varsa da kaçıyor adamın

Öyle ama evlendikten sonra biraz kilo aldım. Bi de ne kadar zayıf olsam da (ne kadar zayıf derken de yakın dönemde en düşük 63 gördüm) bacaklarımda selülit var. Mini bseyler giymek istiyorum. Oturunca bacaklarımı yastıkla örtüyorum.

Ben bikac bsey aldım bosa almışım
Ya yırtıyor ya zaten üstümde durmuyor iki dakika da çıkıyor
E ben ne anladım boşa giden paralar

76 oldum. Evlenirken 3 sene önce 63 tüm. Evlendikten sonra çok aldım. Bi de 63 kiloyken de bacaklarımda selülit oluyor. Kilodan bağımsız. Hiç öyle sergilemelik vücudum yok
Bende evlenmeden önce 53 kiloydum sigara içiyordum ve aktif çalışıyordum zayiftim evlenince sigarayı bıraktım işi bıraktım derken 65 kilo oldum benimde yanlarim ve göbeğim var malesef

Ben hiç bilmiyorum böyle seyler denemdim daha yaza düşünebilirim şuan havalar soğudu
Bizim burada da soguk ama merak etmeyin üşümüyosunuz ilişkinin verdigi hararetle terletiyor bile şahsen ben çok seviyorum böyle giyinip vs sevişmeyi hem eşimi hem beni olumlu etkiliyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…