İç giyim :P

Nasip ya Allah herkese nasip etsin
İnşallah. Geçen ay doktora gittim de. Prolaktin değerim yüksekmiş. Yumurtlama bile olmuyormuş doğru düzgün. Bu ay ilaç kullandım. Bu şekilde olup da ilaç kullananlar ya o ay ya da bi sonraki ay hamile kalıyorlarmış hep. Bakayım. Bat 3 gün sonra. Çok heyecanlıyım bu ay ovulasyon testi yaptım. Gelecek ay da yaparım olmazsa. Yine de gebelik oluşmazsa yapacak bseyim yok. Benden bu kadar

Hayırlısı ya sıkma canını yumurtlama dönemi ni iyi değerlendir Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Üzerinizde 5 dk kalıyorsa iyiymiş yine. Ben oldum olası severim seksi şeyleri. Çeyiz için özel bisey almama gerek yoktu zaten bekarken giyiyordum. Ben daha çok kendim için giyiyorum. Dışarı çıkarken nasıl özeniyorsam iç çamaşırlarımın uyumlu olmasına da dikkat ederim. Eşim çoğunlukla görmüyor bile. Rahat edebiliyorsanız günlük giyin

Hanımlar bu seksi gecelikleri sadece bir şeyler olacağı zaman giymek bize has bir tutum, her mevsime uygun seksi pijama ve gecelikler var, ihtiyaç oldukça alacaklarınızı bunlardan seçip sürekli de giyebilirsiniz. Benim bütün gecelik ve pijamalarım öyledir. Sadece yatıya bir yere gideceksem giymek için ayırılmış normal pijamalarım vardır. Hep giyin bunları neden özel zaman kolluyorsunuz ki. Evde küçük çocuk varsa tül olmaz saten olur neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…