İç giyim :P

Ya illaki o giydigin an adam hemen üstüne uçacak değil kimisi bişey giymesede atlar kimisi napsan bı icrat olmaz o konu tartışmaya açık

Öyle de keşke sizin gibi 6. Ayda gelseydi 1.5 yıl oldu benim aşılama olcam ama inşallah Allah tan tek isteğim umarım tutar bu süreçte neler yaptınız peki geçen ay kendi çatladı femera ile aöa tutmadı

Benim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorum
Bizim alt katta Suriyeliler vardı abla gerçekten fakirdi, dışarda da gayet kapalıydı ama kapısını bı çalsan açtığında aynı böyle kalırdın kızının kınası oldu gittik kadınların giyinisini bi görsen bu dışardaki Suriyeliler bunlar mı dersin

Valla ben hiç bakımlı görmedim

Şunu da söyleyeyim tamam sığınmacı olarak geldi kucumsemiyorum ama ben öyle bakımlı daha görmedim o yüzden diyorum

Öyle de keşke sizin gibi 6. Ayda gelseydi 1.5 yıl oldu benim aşılama olcam ama inşallah Allah tan tek isteğim umarım tutar bu süreçte neler yaptınız peki geçen ay kendi çatladı femera ile aöa tutmadı
Öncelikle bu süreçte en büyük hatam stres yapmak oldu her ay yaptık tuttu mu diye ilişkinin olduğu günden başlıyordum belirti saymaya her ay hüsran hüsran kaldığım ay önce ben ağır bir grip oldum sonrasında eşime bulaştırdım o da grip oldu 1 ayda taş çatlasa 5 defa birliktelik olmuştur artık çatlama yumurtlama günlerimi ezberlediğim için çatlamadan 3-4 gün sonra 1 defa denk geldi olmaz zaten hastaydik eşim çokta ilaç kullandı birde ben o ay karnımı çektirdim asla inanmam böyle şeylere annemin ısrarı ile gittim ama gerçek olabilirmiş sonrasında üstüne bi daha hasta oldum migrenim tuttu hastaneye gittim 2 serum aldım film çekildim halbuki hamileliğin başındaymışım ve yapılmaması gerekirmiş bilmiyordum ki bu hastalıktan 1 hafta sonra yok mümkün değil olduysa bile sağlıklı olamaz o kadar serum aldım dedim ama olmuş tutunmuş

Farklı bi hikayeymiş hayırlısı olsun darısı bana artık geçen ay kendisi çatladı benim ultrasonda da gördük ama tutmadı malesef bakalım aşılama tutar belki nasip ama benim pek umudum kalmadı artık

Çok haklısınız. Çok işim varmış gibi bi de gittim robot süpürge aldım spora başlayacağım ama kesin ya. Olmuyor böyle

Umut her zaman vardıııırrr sakın öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…