Hava da buz gibi oldu iyice sıkı sıkı giyiniyorumÜstünde değişik bişi gördüklernde seni parçalıolar
Ya illaki o giydigin an adam hemen üstüne uçacak değil kimisi bişey giymesede atlar kimisi napsan bı icrat olmaz o konu tartışmaya açıkSimdi mesela benimki coktan TV karşısında uyumus oluyo yatağa geçiyoruz o sırada onun aklında bi tek uyku var yaniben giyinip kendi kendime gelin güvey olmayı istemiyorum ya o an canı istemezse bi de anaaa çok şevkim kırılırr
O zaman siz bilirsiniz diyecek bi şeyim yok başka herkes kendi tercihini Yaşar sonuçtaEvet düşünüyorum ama olmuyor 2 senedirbunun için yürürüm ama yani
Öyle de keşke sizin gibi 6. Ayda gelseydi 1.5 yıl oldu benimBen ilk aydan olacak zannediyordum düşünmeye başlayıp korunmalı bırakınca 6. Ayda oldu şurda açtığım konuların haddi hesabı yok inanın onlar geleceği zamanı kendiler biliyor bizde de herhangi bir problem yoktu darısı başınıza inşallah artık vakit daraldıkça hemen doğsun istemeye başladık
Olsun hani seni seven her halinle sever deriz ya işte bizde kendimizi her halimizle sevelimAh canım benim. Hiç çocukla böyleyim ben bi de
Bizim alt katta Suriyeliler vardı abla gerçekten fakirdi, dışarda da gayet kapalıydı ama kapısını bı çalsan açtığındaBenim burda gördüğüm Suriyeliler de baya bı yoksul olanlar galiba hiç öyle çamaşır giyecek tip değiller bazen üzülüyorum bazen sevmiyorum
Valla ben hiç bakımlı görmedimBizim alt katta Suriyeliler vardı abla gerçekten fakirdi, dışarda da gayet kapalıydı ama kapısını bı çalsan açtığındaaynı böyle kalırdın kızının kınası oldu gittik kadınların giyinisini bi görsen bu dışardaki Suriyeliler bunlar mı dersin
Ahaaaa gazozcu geldiiiYorumlara koptumgazozunuz da alın yanınza iyi oluyor
Öncelikle bu süreçte en büyük hatam stres yapmak oldu her ay yaptık tuttu mu diye ilişkinin olduğu günden başlıyordum belirti saymaya her ay hüsran hüsran kaldığım ay önce ben ağır bir grip oldum sonrasında eşime bulaştırdım o da grip oldu 1 ayda taş çatlasa 5 defa birliktelik olmuştur artık çatlama yumurtlama günlerimi ezberlediğim için çatlamadan 3-4 gün sonra 1 defa denk geldi olmaz zaten hastaydik eşim çokta ilaç kullandı birde ben o ay karnımı çektirdim asla inanmam böyle şeylere annemin ısrarı ile gittim ama gerçek olabilirmiş sonrasında üstüne bi daha hasta oldum migrenim tuttu hastaneye gittim 2 serum aldım film çekildim halbuki hamileliğin başındaymışım ve yapılmaması gerekirmiş bilmiyordum ki bu hastalıktan 1 hafta sonra yok mümkün değil olduysa bile sağlıklı olamaz o kadar serum aldım dedim ama olmuş tutunmuşÖyle de keşke sizin gibi 6. Ayda gelseydi 1.5 yıl oldu benimaşılama olcam ama inşallah Allah tan tek isteğim umarım tutar bu süreçte neler yaptınız peki geçen ay kendi çatladı femera ile aöa tutmadı
Bacıımmm iyiymişssin herifin iştahı kaçarHava da buz gibi oldu iyice sıkı sıkı giyiniyorum
Farklı bi hikayeymiş hayırlısı olsun darısı bana artık geçen ay kendisi çatladı benim ultrasonda da gördük ama tutmadı malesef bakalım aşılama tutar belki nasip ama benim pek umudum kalmadı artıkÖncelikle bu süreçte en büyük hatam stres yapmak oldu her ay yaptık tuttu mu diye ilişkinin olduğu günden başlıyordum belirti saymaya her ay hüsran hüsran kaldığım ay önce ben ağır bir grip oldum sonrasında eşime bulaştırdım o da grip oldu 1 ayda taş çatlasa 5 defa birliktelik olmuştur artık çatlama yumurtlama günlerimi ezberlediğim için çatlamadan 3-4 gün sonra 1 defa denk geldi olmaz zaten hastaydik eşim çokta ilaç kullandı birde ben o ay karnımı çektirdim asla inanmam böyle şeylere annemin ısrarı ile gittim ama gerçek olabilirmiş sonrasında üstüne bi daha hasta oldum migrenim tuttu hastaneye gittim 2 serum aldım film çekildim halbuki hamileliğin başındaymışım ve yapılmaması gerekirmiş bilmiyordum ki bu hastalıktan 1 hafta sonra yok mümkün değil olduysa bile sağlıklı olamaz o kadar serum aldım dedim ama olmuş tutunmuş
Çok haklısınız. Çok işim varmış gibi bi de gittim robot süpürge aldımYaşam tarzını degiştirmen yeterli beslenirken biraz dikkat etsen gün içinde de hareket edince kilo falan kalmıyor ben 18 yaşımda abur cubur tüketmekten 80 kilo olmuştum 66 ya kadar düştüm sonra ama hareketsiz yaşamda kilo vermek çok zor
Gebelik düşünüyorum ama o olmuyor. Hani onu diyorum. Ama yürüyüş olabilir. Aslında evimde bisiklet var. Onu da kullanabilirim. Boş boş duruyor resmenO zaman siz bilirsiniz diyecek bi şeyim yok başka herkes kendi tercihini Yaşar sonuçta
KeşkeOlsun hani seni seven her halinle sever deriz ya işte bizde kendimizi her halimizle sevelim
Gazoz iç rahatla dimi abla püf noktası buAhaaaa gazozcu geldiii
Tamam o zaman başarılar şanaGebelik düşünüyorum ama o olmuyor. Hani onu diyorum. Ama yürüyüş olabilir. Aslında evimde bisiklet var. Onu da kullanabilirim. Boş boş duruyor resmen
Olmuyor deyip stres yapmayın benim 8.ayda tuttuGebelik düşünüyorum ama o olmuyor. Hani onu diyorum. Ama yürüyüş olabilir. Aslında evimde bisiklet var. Onu da kullanabilirim. Boş boş duruyor resmen
Umut her zaman vardıııırrr sakın öyle düşünmeFarklı bi hikayeymiş hayırlısı olsun darısı bana artık geçen ay kendisi çatladı benim ultrasonda da gördük ama tutmadı malesef bakalım aşılama tutar belki nasip ama benim pek umudum kalmadı artık
Benim de ilki 9 ay sonra olmuştu. Ama kimyasal gebelik oldu o. Ondan sonra 2 sene geçti hala yokOlmuyor deyip stres yapmayın benim 8.ayda tuttu