Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim bilerek yırttı. O an ne kadar sinir olmuştum eşimeAynen yırtılıyor aceleyle sanırım Dur sakin diye bağırıyorum ben
Yanlış anlamayın sakın Eşiniz sizi böyle görüp beğendiyse onları giydiğinizde de hoşuna gider siz hiç merak etmeyinO kadar güzel anlatmışsınız ki. Ama hiç birini kendimde hayal edemiyorum şişman olduğum için kendimi sürekli saklıyorum
Oooh ne güzel benim ev doğalgazlı olsaydı hele de çalışmasaydım giyinmezdim kırmızı bi fantezi geceliğim var onu giyerdim valla efil efil kırmızı iç çamaşır takımını da giydim mi tamam zaten çocuk da düşünüyoruz arada değişiklik yapınca hoşuna gidiyoBenim banyom odamda. Genelde yatmadan önce banyoma girip giyiniyorum zaten beni öyle görünce uykusu varsa da kaçıyor adamın
Valla ben hamilelik düşünürken haftada 3 gün giyiyordum alışmıştım sonra mevzu gerçekleşti ve kendimi saldım hamileliğimde de 1 kerecik giydim uzun zaman sonra değişiklik yapayım dedim ertesi gün acayip bir grip oldum zaten eşim baya dalga geçti dün sonları oynamışsın diye şimdi doğurmak için can atıyorum eski Halime dönmek istiyorum kocaman bir karnım varOooh ne güzel benim ev doğalgazlı olsaydı hele de çalışmasaydım giyinmezdim kırmızı bi fantezi geceliğim var onu giyerdim valla efil efil kırmızı iç çamaşır takımını da giydim mi tamam zaten çocuk da düşünüyoruz arada değişiklik yapınca hoşuna gidiyo
Her zaman yapamıyorum değişiklik yorgun oluyorum ama ilişki olmak zorunda o gün yarım saat uyuyup ilişkiye giriyorum bazen bizim sebepsiz inferlite var sorun yok ama olmuyo ben o göbeğe razıyım bakalım ayın 15 de yumurtalıkların durumuna göre aşılama yapacak ya da gün verecek umarım yapar ve tutar inşallahhamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilseydim evlenir evlenmez başlardımValla ben hamilelik düşünürken haftada 3 gün giyiyordum alışmıştım sonra mevzu gerçekleşti ve kendimi saldım hamileliğimde de 1 kerecik giydim uzun zaman sonra değişiklik yapayım dedim ertesi gün acayip bir grip oldum zaten eşim baya dalga geçti dün sonları oynamışsın diye şimdi doğurmak için can atıyorum eski Halime dönmek istiyorum kocaman bir karnım var
Keşke 65 olabilsem diyorum ben de şu anBende evlenmeden önce 53 kiloydum sigara içiyordum ve aktif çalışıyordum zayiftim evlenince sigarayı bıraktım işi bıraktım derken 65 kilo oldum benimde yanlarim ve göbeğim var malesef
Büyük beden mankenler güzeller ki maşallah büyük beden ama göbek yok mesela. Ya da bilmiyoeum o konuda bsey mi yapıyorlarsa artıkYa hiç öyle düşünmeyin bence büyük beden olanları da var ve bazen şaşırıyorum ne kadar güzel duruyor diye deneyin inanın eşiniz için süslenmiş hazırlanmış olmanız bile onu etkileyecektir
Zaten güzel olmak için giyebileceğim en iyi şey file çorap üstüne mini bi etek. Üstüne de crop tarzı bsey. Ama işte insanlar bunu zaten dışarıda da giyiniyor hani fantezi kıyafet değil. Yani işte bir sürü fantezi geceliğim var da. Onları da anca loş ışıkta giyiyorum. Ve salona eşimin yanına gidince hemen gidip yanına oturuyorum ki öyle uzaktan çok görmesin vücudumu diye. Bilmiyorum. Vücudum kötü yaniAma olur mu siz kendinizi sevin beğenin gerisi gelir.seksi şeyler giymek illa bacaklar açık olsun demek değil ki yada ışıkta yapmakda gerekmez en azından biraz kendinize güveniniz olana Kadar bacaklar için fileli çorap yada ince siyah çorap dehşet olur eğer güzel kalçalar varsa dar benim gibi kalçasızsanız da geniş mini bir etek mini olması yeterli başka türlü nasıl olduğu önemli değil üstüne seksi bir südyen yada sizde daha uygun birşey varsa saç makyaj hafif karanlık bir ortam sonra eşinizi odaya çağırın sonrası zaten karşılıklı istekler halinde devam eder ve kendinizi çok rahat bırakın sadece anın tadını çıkarın yavaş yavaş kendiniz için en güzelini bulup seversiniz vücudunuzu
Yani dıştan göründüğü gibi olmuyor ki vücut. Offf. Hem gülesim hem ağlayasım var mesela evlendiğimizin ilk zamanları bacağımdaki selülitleri görüp çok şaşırmıştı o yüzden hiç bacağımı göstermek istemşyorum mesela. Yazın şort giyiyorum ama aklım sürekli o konudaYanlış anlamayın sakın Eşiniz sizi böyle görüp beğendiyse onları giydiğinizde de hoşuna gider siz hiç merak etmeyin
Vücudunuzla barışık olmalısınız benceYani dıştan göründüğü gibi olmuyor ki vücut. Offf. Hem gülesim hem ağlayasım var mesela evlendiğimizin ilk zamanları bacağımdaki selülitleri görüp çok şaşırmıştı o yüzden hiç bacağımı göstermek istemşyorum mesela. Yazın şort giyiyorum ama aklım sürekli o konuda
Yaaaaa hayır çok kızıyorum böyle şeylere siz o adamın karısısın ve siz kendinizi ne kadar saklarsanız saklayın o adam sizi zaten biliyor ve demekki vücudunuzla bi problemi de yok hâlen sizi seviyor sizin kendinize güvenmeniz lazm kendinizi sevip barışık olmalısınız kilonuzla inan ki her yaşın her kilonun bi güzelliği vardır çok rahatsız olsanız verirsiniz Zaten. Hem sizin millet dışarda giyiyor dediği şeyi ben kaç kere giydim evet dışarda da giyiliyor ama kocalar bizde illkez görüyor bunu. Bence bu gece bi değişiklik yapın ve en beğendiğiniz seksi şeyi giyin eşinizi yanınıza çağırın biraz güvenin kendinize çorap bile giymeZaten güzel olmak için giyebileceğim en iyi şey file çorap üstüne mini bi etek. Üstüne de crop tarzı bsey. Ama işte insanlar bunu zaten dışarıda da giyiniyor hani fantezi kıyafet değil. Yani işte bir sürü fantezi geceliğim var da. Onları da anca loş ışıkta giyiyorum. Ve salona eşimin yanına gidince hemen gidip yanına oturuyorum ki öyle uzaktan çok görmesin vücudumu diye. Bilmiyorum. Vücudum kötü yani
İkinci linktekini almıştım ama arka sırt kısmı lastıkli balon gibi duruyor ama yine de güzel ama fizik şart bende kendime yakıştıramıyorumhttps://www.hepsiburada.com/vb-butik-ozel-bolgesi-acik-vucut-corabi-fantazi-ic-giyim-p-HBV00000BZDKU
Bu ikisinde gözüm var ay indirime girmiş hatta sipariş veriyim
Valla benim için o kadar zor ki. İnstagramda görüyorum hep. İncecik kızlar ne güzel. Ve daha 25 yaşındayım yani. Şimdi ince güzel olmayacaksam Ne zaman olurum bilmiyorumVücudunuzla barışık olmalısınız bence
Bilmiyorum. Şu aralar çok uzağım gerçekten. Evlendiğimde en azından göbeğim yoktu. Şimdi göbeğim çıktı ve çatlaklarım oluştu. Bazen oturup düşünüyorum gerçekten. Şöyle doğuştan güzel fizikli olmak için bi kolumu falan verirdim heraldeYaaaaa hayır çok kızıyorum böyle şeylere siz o adamın karısısın ve siz kendinizi ne kadar saklarsanız saklayın o adam sizi zaten biliyor ve demekki vücudunuzla bi problemi de yok hâlen sizi seviyor sizin kendinize güvenmeniz lazm kendinizi sevip barışık olmalısınız kilonuzla inan ki her yaşın her kilonun bi güzelliği vardır çok rahatsız olsanız verirsiniz Zaten. Hem sizin millet dışarda giyiyor dediği şeyi ben kaç kere giydim evet dışarda da giyiliyor ama kocalar bizde illkez görüyor bunu. Bence bu gece bi değişiklik yapın ve en beğendiğiniz seksi şeyi giyin eşinizi yanınıza çağırın biraz güvenin kendinize çorap bile giyme
Madem böyle bi psikoloji desin diyetisyene gidebilirsinValla benim için o kadar zor ki. İnstagramda görüyorum hep. İncecik kızlar ne güzel. Ve daha 25 yaşındayım yani. Şimdi ince güzel olmayacaksam Ne zaman olurum bilmiyorum