İç bacaklar

Tamamdir :) haftaya cumartesi dönüyorum pazar gunu kilomu yazarım. Ben de ekstra hareketler de yapıyorum mekik makas vs. Boy 1.56 :)

:KK57:sonuçlara ben de şok oldum Gecen yil 55ti. Şu anda üst bacakta en kalın yer 59 cm :oha: dizin tam üzeri (ölçülüyor mu bilmiyorum) 39.5 cm, baldırda en kalın yer 36.5 cm.
Benim mezura firarda olduğu için ip yöntemi kullandım. Üst bacak 49 baldır 34 çıktı :halay:zannetmiyorum bu kadar ince olucağını. Bu arada benim topicede beklerim herkes oraya ölçülerini yazarsa çok daha net olur burda yorumlar arasında kaynamasın

Günaydınn herkesee :KK54:@papatyagibisin70. hoşgeldin aramızaa çok sevindim :) Feministka Feministka burası hepimizin ortak konusu hatta bu kadar sahiplenip konuyla ilgilenmen çok sevindiriyor :KK16: katılan ve katılmak isteyen herkes kilosunu veya rahatsız olduğu bölgenin ölçelerini yazsın yorumlarda , ben pazartesi hepsini toplayip düzenli bi sekilde yazıcam. Herkesi bekliyoruzz :KK28:@kakkumi topicine davet ettiğin icin teşekkürlrr :))

image.jpg

Böyle bir programda yapabiliriz bölük pörçük olmasındansa. Buna etkili diğer birkaç hareketide ekleyip aynı burdaki gibi arttıra arttıra yapalım

Başka topikte bir arkadas 3 gün yapıp bir gün dinlenince, dinlenme gününde kaslar oluşuyor yazmış. Öyle mi acaba

Benim mezura firarda olduğu için ip yöntemi kullandım. Üst bacak 49 baldır 34 çıktı :halay:zannetmiyorum bu kadar ince olucağını. Bu arada benim topicede beklerim herkes oraya ölçülerini yazarsa çok daha net olur burda yorumlar arasında kaynamasın

Hadi ya bi ben miyim 59 :KK70:tamam canım sana da uğrariz :)) ben de bi iple olceyim bakim :KK45:

Hadi ya bi ben miyim 59 :KK70:tamam canım sana da uğrariz :)) ben de bi iple olceyim bakim :KK45:
46 kiloya 49 cm bıngıl bıngıl ama :) zaten asıl derdim al bacaklar ama üstde incelse fena olmaz :) bekliyorum ölçülerini

Kesinlikle kasların 3 günde bir dinlendirilmesi gerekiyor yoksa kaslar erir daha beter olur. Ama bunlar Ağırlık çalışması ya da yoğun bir şey değil o yüzden zannetmiyorum bir sorun olucağını.

insallah :)

neler yapacagiz karar verildi mi

Ilk sayfadaki hareketleri yapacagim ben ve ayrica (yarim) mekik, pilates bandı ile kol vs egzersizleri, squat challenge da yapmayı düşünüyorum.

Ilk gun herkes neler yaptığını yazar olmadı ona göre sekillenir.

Kusura bakmayın evde değildim katilamadim pek :/ şuan herkes hemen hemen ölçülerini söyleyebilir mi malum yarın pazartesii :KK33:

Bence herkes kendi rahatsız olduğu bölgelerin fotoğrafını çeksin burda paylaşalım demiyorum ama sonuçta kendimiz fark edip o farkı burada paylaşmakta yeterli.
Kurallar

*Sabah ve akşamm üstü olarak hareketlerimizi bölelim en az 15 dk spora ayıralım yani gün boyunca en az toplam 30 dk oluyor.

*Pazartesi-Salı-Çarşamba aynı şekilde devam edip perşembe günü dinlenerek veya daha hafif egzersizlerle yetinerek vücudumuzu dinlendirelim biraz

*Mesela gün içinde çok fazla abarttığımız yemekler olunca kendimizi cezalandıralım örneğin 300 adet ip atlamak gibi

*Günde kesin 2 litre su içmeye özen gösterelim

*Saat 20.00 dan sonra sadece su içelim

( eklemek istediğiniz veya düzeltmek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz tabi bu yoruma cevap olarak yazarsanız daha iyi olur dağınık dağınık olmaması için :super:)

SİZE UYAR MI BU LİSTE ?:KK28:

Bence herkes kendi rahatsız olduğu bölgelerin fotoğrafını çeksin burda paylaşalım demiyorum ama sonuçta kendimiz fark edip o farkı burada paylaşmakta yeterli.
Kurallar

*Sabah ve akşamm üstü olarak hareketlerimizi bölelim en az 15 dk spora ayıralım yani gün boyunca en az toplam 30 dk oluyor.

*Pazartesi-Salı-Çarşamba aynı şekilde devam edip perşembe günü dinlenerek veya daha hafif egzersizlerle yetinerek vücudumuzu dinlendirelim biraz

*Mesela gün içinde çok fazla abarttığımız yemekler olunca kendimizi cezalandıralım örneğin 300 adet ip atlamak gibi

*Günde kesin 2 litre su içmeye özen gösterelim

*Saat 20.00 dan sonra sadece su içelim

( eklemek istediğiniz veya düzeltmek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz tabi bu yoruma cevap olarak yazarsanız daha iyi olur dağınık dağınık olmaması için :super:)

SİZE UYAR MI BU LİSTE ?:KK28:

Tamamdir :KK49:

paradise1 paradise1 Ben fotomu çektim ve tombik bacaklardan hatıra kalır inş :) kurallar süper bence birkaç ekleme yapmak istiyorum sizlere uyarsa.

Bu tür bölgesel hareketlerde tuz alımını kısıtlıyorlar bizde yemeklerde azaltalım yağı tuzu ve tuzlu kurabiye vs gibi şeyleri hiç yemeyelim.
Şekeri haftada bir çok canımız çekerse küçük porsiyonda yiyip kendşmizi cezalandıralım sonra (ben sıfır şekerim uzun zamandır ve tadı silindi artık).
Çok atladığımız bir konu aynı şekilde hamurişi yemelim.
Hareketleri setler halinde yapalım örneğin 15 dakika boyunca her hareketten 10ar tane gibi ve gitgide arttıralım. Paylaştığım şeyi örnek alabilir bu konuda.

Benim kendime ek olarak yapıcağım şeyler günlük bir saat yürüyüş diğer popo ve bel hareketleri. Günlük 45 dklık bşr çalışma olur bana yürüyüş harici. Birde erken yatıp erken kalkıcam.

X