- 24 Ekim 2016
- 23
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Cicek kurt
Bakin asla bida o adamla bi araya gelmicem.o.konuda eminim. Sadece benimki anlatma amacli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne biçim laf ya kadın hatalar yapmış ama öyle denir mi zaten çok zor durumda.Beter ol diyesim geldi kusura bakma
Ya ben şimdi kendimi o kadının yerine koydum da o çocukların hali ne bileyim. Böyle adamlar baba olmamalı ya. Kendi onla bunla keyfine bakıyor. Karısı çocukları perişan halde. Çok üzüldüm gerçektenVallahi kalbim sıkıştı bu nasıl bir hayat?
Kazandığını biraz biriktirmeye çalış. Sonra da o beş para etmez ailene tekmeyi bas, git çocuklarınla kendine bir aile kur. Zaten çalışıyormuşsun. En kötü ev bunların ağız kokusunu çekmekten iyidir. Yazık yavrucaklara, sevilmediklerini illa hissediyorlardır.
Allah aşkına da hala şu adamı seviyorum deme. Şeytana şeytanlık dersi verir, öyle bir adam. Allahın gazabı üstüne yağsın.
Hayatımda hiç kimseye böyle beddua etmedim, düşün artık tanımadığım halde adam ne kadar iğrenç ki bu kadar dellendim.