Bakin asla bida o adamla bi araya gelmicem.o.konuda eminim. Sadece benimki anlatma amacli
Bak kızım ayaklarının üzerine sağlam basacaksın
Kararlı olacaksın, önce anneni babanı al karşına sağlam bir konuşma yap ; çocuklarıma yaptığınız bu muamele beni üzüyor çalışmak istiyorum de, hatta diret. Biraz damardan da gir, bu devirde geçim zor, size de kıyamıyorum falan diye, maaşımı alıp bir kısmını anneme vermek istiyorum, çocuklarım için bana bir süre destek olun de. Kartlarını açık oyna, ben bu adama giderek bir hata yaptım şimdi de bu hatadan dönmek için yardımınıza ihtiyacım var de. Annen ısrarla bakmak istemiyorsa, akrabadan, komşulardan bakacak biri mutlaka çıkar çocuklar için, insanlar para kazanmanın yoluna bakıyor çünkü. Ayrıca en gaddar aile bile bir yere kadar gaddar, bir noktadan sonra anlayacaklar seni mecburen
Çok fazla iş seçmeden bulduğun ortalama bir yerden başla çalışmaya arkası gelecektir, paranın yüzü sıcaktır, sen kazandıkça ailenin de sesi çıkmaz merak etme. Sen pasif kaldığın için eziliyorsun. Öte yandan baroya git, avukat iste, durumunu anlat, senin durumunda insanlara ücretsiz avukat için yardımcı oluyor devlet. O itin havlamasına bakma, nafakasını eşek gibi ödeyecek, hapis cezası var nafakanın. Hem çalışıp, hem nafakanı alırsan gül gibi yaşar gidersin. İki çocuk annesi bir kadınsın şimdi sızlanma zamanı değil, güçlü olacaksın, mücadele edeceksin başka yolun yok