• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibretlik bir evlilik...

babanın evinde sığıntı gibisin başına kakıyolar diye kocaya dönüyosun. kocnaın yanı güllük gülistanlık sanki. koca dayağı versus baba dayağı yanında koca dayağını seçen kızlar işte. aman valla kendi düşen, spiralle hamile kalan (!) ağlamaz.

bi gun gene fena dovdu babami aradm dayanamıyorum dedim oda 18 saatlik yoldan kalkti geldi babasigil ikna etti 15 dk ileride ilce de ev tutalim ayrilmasinlar dedi

Aferim. Allah babanın da hayırlısını versin.

beni evden cikarmaz komsularla bile gorusturmezdi

Baba evinden yaşadığınız herhangi bir şey şundan iyidir bence.

Korktum şikayetçi olmadim
Aferim.
Devamını da okumadım yani ne denir bilmiyorum. Aileniz sizi dövüyor mu? Evden çıkarmıyor mu? Orda yaşadığınız şimdi yaşadığınızdan daha ne kadar kötü olabilir. En azından bir çocuğunuzu gül gibi geçindirirdiniz. Tüm sevginizi ilginizi verirdiniz. Şimdi iki tane çocuğu mutsuzluğa mahkum ettiniz.

Ben mecbur kaldım barıştım diye bi şey yok.Büyük oğlunuz okul çağına gelmiş küçüğü olmasa bi şekilde işe girer hayatına devam ederdin ama yok kocayla barışıp cocuk yapmak daha kolay tabi.Dövme var aldatma var hala seviyorum nikahımı vermem falan diyorsunuz bi halt gibi bence eziyet edilmekten zevk alıyorsunuz siz.
Size hiç üzülmedim açıkçası allah çocuklarınıza yardım etsin bu hikayedeki tek suçsuz olan ve en büyük sıkıntıyı çeken onlar

Yoo o konu kesin asla.donmicem.sadece icimden geleni söylüyorum ama pismanligini gormeden ölmek istemiyorum

Yasamadan konusmak cok.kolay 23 yasindayim inanin kendimi sizden daha cok yargılıyorm ama.gecmise geri donulmuyo eger mumkun.olsaya inanin bunu en cok ben.isterdim

Benim de bu bosanmalar da dikkattimi ceken ve etrafimda da gordugum.buyuk olan cocuk sevilmiyor.ama kucuk olana daha bi fazla sevgi gosteriliyor.

Vallahi kalbim sıkıştı bu nasıl bir hayat?

Kazandığını biraz biriktirmeye çalış. Sonra da o beş para etmez ailene tekmeyi bas, git çocuklarınla kendine bir aile kur. Zaten çalışıyormuşsun. En kötü ev bunların ağız kokusunu çekmekten iyidir. Yazık yavrucaklara, sevilmediklerini illa hissediyorlardır.

Allah aşkına da hala şu adamı seviyorum deme. Şeytana şeytanlık dersi verir, öyle bir adam. Allahın gazabı üstüne yağsın.

Hayatımda hiç kimseye böyle beddua etmedim, düşün artık tanımadığım halde adam ne kadar iğrenç ki bu kadar dellendim.

Son düzenleme:
Hem beter ol diyosun hem kusura bakma.
Ayrica nasil boyle bisey soyluyosunuz su durumdaki bi kadina.
Diyorum canım bi mahsuru mu var.bu benim fikrim kimseyi bağlamaz.evet biz kadınlar bazı şeylere katlanıyoruz ama sevgili bayanın ki kendi aranmış gibi olmuş ki kendi ailesi bile öle söylerken benim demem gayet normal.inan bana o bayan o adamdan kurtulmak istese illaki çözüm bulurdu.söylemesi kolay diyor yorumunda , ikinci çocuğu niye yaptın bu adam diye sorarlar...kesin korunurken olmuştur emin olun...nyse insan ne yapıosa kendine yapar.kusura bakma dedim çünkü acizliğine içim acıdı.

Senin bi suçun yok. Bu toplum hasta.
Dul kadın çalışmaz diyen, dayak yiyen kızını eşiyle ayrı eve çıkarttıran, kendi öz çocuğuna fazlalık gibi davranan, seni döven, aldatan tüm bu insanlar hasta. Akabinde sen de hastasın. Aldattığında onu affetmem, ilk şiddet gördüğünde çekip gitmemen en büyük hataların... Hala seviyorum kısmına girmiyorum bile ...

Ufff adam sevismek istemis gel evlenelim demis. Hevesini alinca da cekip gitmen icin turlu eziyet etmis. Gene ayni yorumu yapacam soyle gogsumuzu gere gere sevisebilsek daha mutlu bi toplum olcaz yeminle.
Baba evi el evinden daha iyidir her zaman. Ama yapmissin artik o hatayi sabilere de yazik. Asgari ucret olsun nolcak ki. Babaniz size tanidik yaninda is bulsun. Ashari ucretin birazini annenize bakim parasi verin.Kucuk okula baslayinca da kendi evinize cikarsiniz. Ama bu aile sizi bosanir bosanmaz baskasina yamamaya kasar bence. Sirf dul oturmayin diye.

Qkimsenin bana hakli yada haksiz demesi icjn yazmadim.sadece ic dokmek.benimkisi.ayrica evet korunurken oldu hemde.spiralle yalan soylememi gerktirwn bisey yokki ayrica cok da aldırmak.istedim.hastaneye gittim.es imzasi.istediler

Niye İstanbul'da açmak zorundasın ki davayı? Hiç öyle bir şey duymadım.

Tazminat davası aç muhakkak. Darp raporlarını, elinde ne kadar kanıt varsa dök mahkemeye.

Nafakayı da it gibi verecek. Ben vermem demekle olmuyor o işler.

ya arkadaşım hayatın çok çok zormuş.
ama biliyor musun kimsenin hayatı kolay değil. eşi iyi oluyor, hastalığı çıkıyor. kardeşi kötü oluyor, anası babası kötü oluyor, borç içinde boğuluyor falan filan. yani dert bitmez.
zaten bir kez gidip 2. çocuğuda yapıp gelmişsin bari başka hatalar yapma. ne güzel az çok bir iş de yapıyormuş. birazcık büyüt çocukları. belki ilerleyen zamanlarda aileninde fikri değişir de bir işe falan girersin bir ev kurarsın belki bir eşin de olur. tabi hemen balıklama atlayıp evlenme lütfen. ailen çünkü yarın öbürgün bu fikirlede gelebilir. şu an için amacın o adamı boşamak ve yeniden çocuk sahibi olmamak olsun.

bir de polis mi bu adam, doğru mu anladım?? nafaka illa ki alırsın yani başka çaresi yok. isterse tonla avukat tutsun sonuç olarak işin gücün yok ve 2 çocuk da ondan. en azından işine yarar. bak lütfen boşan o adamdan. sana bişey olsa çoluk çocuğun ortada kalır yetimhanelerde büyür.

Back