Ibretlik bir evlilik...

Gecmisi birakip artik saglam adimlarla ileriye bakmalisiniz. Kimsenin moralinizi bozmasina izin vermeyin. Siz bundan sonra tek basina ayakta duran 2 cocuk annesisiniz. Ailenizle anlasmazliklarin olmasi gayet normal, onlarda böyle birseyi ilkkez yasiyorlar. Sizin gibi onlarda yaptiklari dogru veya yanlis sonradan ögrencek. Bu süre icinde cocuklariniz icin neler yapabilirsiniz ona bakin. Yurtdisinda yasadigim icin türkiyedeki imkanlari bilmiyorum, yardim kuruluslari vesaire heryere basvurun. Annenize ricada bulunun, herseyi düzene sokana kadar cocugunuza bakmasi icin, düzenli maasli bir is buldugunuzda cocuga bakici ayarlicaginizi büyük olanida krese gönderceginizi söyleyin. Her imkani degerlendirin ama en basta güclü durun, hatalarinizdan dolayi basiniz egilmesin, o cocuklar caresiz bi anne görmeyi haketmiyor. Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin, iki yavrunuzun hürmetine güzel günlere erersiniz insallah

Bu gunlerde gececek biliyorum yorulmuyorm tek derdim.cocuklarim o hicbir zaman o adam birakmadim caresizde ilsam onlarsiz adim atmadim

Sonuç : erken yaşta , olgunlasmadan evlenmiyoruz.

Sen eşinle nasıl tanıştın be internetten mi ben egeliyim o doğulu demişsin yaşıt bile değilsin okumamışsın kaçmışsın hayatına macera mı arıyorsun yani
Bir de habire beni bir gün gene fena dövdü diyip durmuşsun daral geldi be dayağa alışmışsın galiba...
Edit:Çok uzun ya ikidir denedim bitiremedim saçma sapan kadınlık gururu mu yapıyorsun da ben boşamam yalnız diyorsun böyle adama 19'unda kaçmadan önce bir düşünecektin saçma sapan hayatlar ya yeminlen sinirlerim bozuluyor cahil misiniz nesiniz?

Hem ölümüne dayak ye hem defalarca aldatil hem boşanma bide üstüne adamı hala sev büyük konuşmak istemyrm ama kendi ailemin eziyetini tercih ederim ne sabır varms sende

Ya ben şimdi kendimi o kadının yerine koydum da o çocukların hali ne bileyim. Böyle adamlar baba olmamalı ya. Kendi onla bunla keyfine bakıyor. Karısı çocukları perişan halde. Çok üzüldüm gerçekten

Bisey diyemiyorum elbet herkesin bi hikayesi ve bu hikayeler icin bi fikri vee yorumuda kimseye bisey soylemeye mecalim yok

Bu nasıl koca hadi onu s.. et bu nasıl baba hadi onu da geç bu nasıl anne yahu ne demek cocuklarina bakamam doğru sana bakmayan çocuklarına mi bakacak allah hayırli bir kapı açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…