hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

bak diyorum ya biz öyle yetiştirilmişizki, o gece ille kan gelecek, ve caarrttt diye zarın yırtıldığını hissedeceğiz kaydirigubbakcemile3
aman allahım o gecenin tadını bilem alamadım, bi insan acı çekerse ağlar değilmi, ama ben o acıyı bırak takmayı ya kan gelmezse diye ağladım...
bende inancım gereği karşıyım evlilik dışı ilişkilere ama asla kınamıyorum ve böbürlenmiyorum, dünya hali bu kimse kınadığı şeyi yaşamadan can veremez..
erkeklere çok kızıyorum, ne yaani sen yat kalk sonra iki damla kan ara ve BEN ANLARIM DİKİLMİŞ ZARI diye ahkam kes..
allahu teala namuslarınızı iffetlerinizi koruyun diye hem erkeğe hem kadını emretmiştir, sen erkeksin senin için önemli değil dememiştir..
ama saksağan beyinliler, maziideki ilişkilerini bir anda unutup namus abidesi kesiliyorlar..
neyse konuyubölmek istemesemde böldüm, arkadaşdan gelişmeleri bekliyorum...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bak diyorum ya biz öyle yetiştirilmişizki, o gece ille kan gelecek, ve caarrttt diye zarın yırtıldığını hissedeceğiz kaydirigubbakcemile3
aman allahım o gecenin tadını bilem alamadım, bi insan acı çekerse ağlar değilmi, ama ben o acıyı bırak takmayı ya kan gelmezse diye ağladım...
bende inancım gereği karşıyım evlilik dışı ilişkilere ama asla kınamıyorum ve böbürlenmiyorum, dünya hali bu kimse kınadığı şeyi yaşamadan can veremez..
erkeklere çok kızıyorum, ne yaani sen yat kalk sonra iki damla kan ara ve BEN ANLARIM DİKİLMİŞ ZARI diye ahkam kes..
allahu teala namuslarınızı iffetlerinizi koruyun diye hem erkeğe hem kadını emretmiştir, sen erkeksin senin için önemli değil dememiştir..
ama saksağan beyinliler, maziideki ilişkilerini bir anda unutup namus abidesi kesiliyorlar..
neyse konuyubölmek istemesemde böldüm, arkadaşdan gelişmeleri bekliyorum...
Eski evliğiğinden kalma çocuğunu eski kocasına bırakıp, kukusununu diktiren ve "bakire" olarak evlenen hemcinslerimiz dahi var. Yani herif için kızlık zarı hayati önem taşırken, sezaryenden kalma, karnın ortasındaki dikey ve belirgin ameliyat izinin hiçbir önemi yok.
Memleketin hali bu; herkez namus timsali diye geçiniyor.

Bir de daha ikinci buluşmada lafı evirip çevirip. "bakiremisin?" demeye getirmiyorlarmı acayıp sinir oluyorum. Evlilikten söz edildiğinde bekar erkeklerin akıllarına ilk gelen şey ne hikmetse bakirelik oluyor. Hepsinin aynı olmadığına eminim. Bununla birlikte benim çıktığım bütün erkekler böyle.

Son düzenleme:
Eski evliğiğinden kalma çocuğunu eski kocasına bırakıp, kukusununu diktiren ve "bakire" olarak evlenen hemcinslerimiz dahi var. Yani herif için kızlık zarı hayati önem taşırken, sezaryenden kalma, karnın ortasındaki dikey ve belirgin ameliyat izinin hiçbir önemi yok.

Bir de daha ikinci buluşmada lafı evirip çevirip. "bakiremisin?" demeye getirmiyorlarmı acayıp sinir oluyorum. Evlilikten söz edildiğinde bekar erkeklerin akıllarına ilk gelen şey ne hikmetse bakirelik oluyor. Hepsinin aynı olmadığına eminim. Bununla birlikte benim çıktığım bütün erkekler böyle.

allah iyiliğini vermesin KUKUSUNU amma güldüm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:lepi: olumunekankayizsmile Vay anasını
sezeryanlı bakire ha :1shok:

yapay kızlık zarı diye bişey çıkmış kendiniz takıyorsunuz. ona bir bakın google dan

yapay kızlık zarı diye bişey çıkmış kendiniz takıyorsunuz. ona bir bakın google dan

evet bu cok uygun fıyatlı bırsey
surıyede satılıyor
maras antep ve urfadakı aktarlardada bulunabılıyor

cok ınce bır naylon ıcınde yapay kan seklınde

canım ben de bu naylonu duydum ama riskli olabilir gibi geliyor ..
Allah muhafaza naylon bi anda düşerse vbe açığa çıkarsa ne yapacaksın
Allah yardımcın olsun , benim bir arkadaşım aylar önce Bakırköyde bir doktorda bu işlemi yaptırdı ancak henüz evlenmediği için ne oldu , ne olacak bilemiyorum.. Bir gün öncesinden yapılabiliyormuş benimde bildiğim ama aylar öncesinden yapılan daha garanti gibi geliyor . Bir gün öncesinde yapılanda dikişlerin düşmesi ya da görünmesi gibi bir ihtimal de var .. bence sen sen ol , bir değil bir kaç doktorla görüş , aklına en yatkın gelen kişiye bu işlemi yaptır .. ama eşine bunu söylemeye kalkma, ileride yüzüne vurur , ailene bahseder , hiç istemediğin züntüler yaşarsın .. zaten şuan bu kadar mutsuzsun ..
Sakın canını sıkma, Allah yanında olsun, işallah başka hatalar yapmazısn , zaten belli ki pişman olmuşsun .. umarım mutluluk seninlee olur .. bol şanslar ..
( bu arada işlemi yaptırdıktan sonra bizi habersiz bırakma:) )

canım arkadasının bakırkoyde bu operasyonu gecirdigii yazmıssın lutfen bize operasyon oncesi ve sonrası yasadıgı asamalardan agrının olup olmadıgından vs.bahseder misin senin icin bi sakıncası yoksa tabi simdiden tesekkur ederim

operasyon öncesinde ne yaşadı bilmiyorum canım ama randevu ile gitti doktora, lokal anestezi mi genel anestezi mi olacak sanırım ona sen karar veriyorsun. Telefonda durumunu anlatırsan o sana daha çok yardımcı olacaktır mutlaka .. bu işlem iki teknik ile yapılıyormuş biri kalıcı olan ( ki evlenmeden 6 ay önce yapılması gerekiyor) biride geçici olan (evlenmeden bir gün önce yapılıyor) .. bizim aklımıza kalıcı yöntem daha çok yattı , diger yöntemi doktorda tavsiye etmemiş , ilk gece iplerin düşme olasılığı var .. ama kalıcı yöntemde böyle bir problem yok , sadece evlenmeden önce son bir kez kontrole gidiyorsun bir problem varmı yokmu diye. Ameliyat sonrasında bir hafta kadar antibiyotik ve benzeri bir ilaç alıyorsun, yine 1 hafta kadar bir solusyon kullanıyorsun mikrop kapmasını önlemek için . arkadaşım sanırım bunlar dışında extra birşey yapmadı .zaten doktor sana nedenini niçinini ayrıntılı anlatır heralde.
bunun dışında ameliyat ücreti 1500 tl .
ameliyat olduğun dışardan kesinlikle anlaşılmıyor.
başka aklıma gelen birşey yok . senin aklına takıldıkça yine rahatlıkla sorabilirsin. allah yardımcın olsunn..

Bende arastırma yapıyorum bu konuda yanlız evlilik oncesi dusunuyorum..malesef Bende kandırıldım bu konuda...ilk erkek arkadasimdi...:eek:klava:seni gayet anlayabiliyorum...evlilik oncesi kimse boyle bisi yasamasın....Ben Dr dan ogrendim hymenimde zedelenme oldugunu..izmir de bir yerde fleep yapalım dedi Dr ama o da sagolsun para icin yapti..arastirdim guvenli bir yer de olacagım ileride...

sisli med diyorum...guvenilir bir yere benziyor...

Toplum baskısı ve iğrenç düşnce kalıpları yznden bayanlarımız neler yaşıor. Erkek yaprsa kahraman ,bayan yaprsa suçlu. Allah yardımcın olsn cnm

Böyle bir operasyonun gercekten guvenilir bir doktor tarafından yapılması gerekli.Bnim kendi capımda yaptıgım arastırmalar doğrultusunda yaptırılabilecek iki yer old.dusunuyorum.zaten bu konuyu acmamdaki sebep basarıyla bu operasyonu gecirmis olanlardan tavsiye almaktı.dediğim gibi bu konuda şişli med veya dr.harun ozkan diyebiliyorum.destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum.bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum.

canım yardımların icin sonsuz tesekkur ederim.Aylin karanlık ile ilgili daha oncede internetten okumustum birkac forum.onada mail attım cevap bekliyorum.

bi arkdasim istanbulda AHMET ERK isimli bi doktora yaptirdi. 1000 tl. ye
cok da memnun kaldi tavsiye ederim bagcilar da..

Canım Ahmet Erk i arastırdım ama iletisim kurabilecegim bir bilgiye rastlayamadm netten.Bir sakıncası yoksa bu konuda yardımcı olman mumkun mu arkadasından isteyebilir misin iletisim bilgilerini...

X