hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

kızlar gidemedim doktorun cenazesi varmış sabah tam evden çıkacakken asistanı aradı :KK43:(( haftaya c.tesine tekrar randevu aldım aynı gün burcu hanıma da randevum vardı onu da mecburen saat 4 de kaydırdım bir hafta daha bekliycez :KK43:((

kızlar gidemedim doktorun cenazesi varmış sabah tam evden çıkacakken asistanı aradı :KK43:(( haftaya c.tesine tekrar randevu aldım aynı gün burcu hanıma da randevum vardı onu da mecburen saat 4 de kaydırdım bir hafta daha bekliycez :KK43:((

hadi hayırlısı bakalım

hadi yaaa gün boyu düşündüm durdum naptın acaba diye olsun geç olsun temiz olsun demişler :)

sevgili deryacım çok teşekkürler....

ben hala bursada araştırmaya devam ediyorum. doktorlara problemimi anlatırken zaten zorzar kelime buluyorum...anlatacaklarım bittiğindede inan o kadar çok dolambaçlı yollardan anlatıyorlar ki çözümü...yapacaklar mı yapmayacaklar mı anlayamıyorum, açık açık birşey söyleyen yok....:85: zaten zor bi durum...ve zaten kendi derdim kendime yeterken..ağlama krizlerimle başa çıkmaya çalışırken bir de doktorlardan bir sürü şey duyuyorum.. iyice çıldırmama ramak kaldı zaten:KK43:(((
minikperimm bursada yaşıyorum ve özel mesaj hakkım yok sana birkaç birşey sormak istiyorum msn eklemeyebilirsin inan saygı duyarım hotmailine mail atabilirmiyim sizin mesaj hakkınız varsa bana özelden yazarmısınız ekleyeyim

Sağol arkadaşım.. evet Şişli Med Akın Bey. 1500 e yaptırdım ben

canım çok çok sevindim kendim kurtulmuşum gibi sürekli bu konuyu sizleri takip ediyorumdum.senden bir ricam var ben bursada yaşıyorum forumdan okuduğum kadarıyla minikperimde bursada yaşıyordu burda yaptırdı özel mesaj hakkım yok arkadaşlık gönderdim ama kabul etmedi ona ulaşabilirsen söylermisin o na bu konuda bi kaç birşey soracağım ona

canım naptın herşey yolundamı

Kızlar ben işlem yaptıralı 18 gün oldu.Dikiş falan düşmedi yada düştüde ben görmedim.Sizce bu çok kötü birşey mi?Yani düşmemesi?

Kızlar ben işlem yaptıralı 18 gün oldu.Dikiş falan düşmedi yada düştüde ben görmedim.Sizce bu çok kötü birşey mi?Yani düşmemesi?
Canim panik olma zatn kotu bisey olsa kontrole gittiginde akin bey soyler yada tekrar mudale eder bnce kobtrole kadar kafana takma yakinda dugunde yoktu dimi senin kontrolu bekle bnce sikma canini

Canim panik olma zatn kotu bisey olsa kontrole gittiginde akin bey soyler yada tekrar mudale eder bnce kobtrole kadar kafana takma yakinda dugunde yoktu dimi senin kontrolu bekle bnce sikma canini

Düğünüm haziran,ağustos,eylül yada son ihtimal kasımda olucak.Ama ben iyi sonuç alırsam olsun bitsin istiyorum ve tekrar stres yaşamak hiç istemiyorum.Asistanına sordum işlemden 1 hafta sonra.Dikiş düşmedi dedim.Eriyen dikişleri görmeyebilirsiniz,çok normal herkeste aynı şeyler olmuyor bir sorun yok dedi ama ne diyecekti ki?Eyvah kötü bir durum hemen gelin demez herhalde:)))

Düğünüm haziran,ağustos,eylül yada son ihtimal kasımda olucak.Ama ben iyi sonuç alırsam olsun bitsin istiyorum ve tekrar stres yaşamak hiç istemiyorum.Asistanına sordum işlemden 1 hafta sonra.Dikiş düşmedi dedim.Eriyen dikişleri görmeyebilirsiniz,çok normal herkeste aynı şeyler olmuyor bir sorun yok dedi ama ne diyecekti ki?Eyvah kötü bir durum hemen gelin demez herhalde:)))
haklisin cnm belkide dusmustur sen fark etmemissindir 1,5ayda cagirdigina gore akin hey herkese farkli yontem uyguluyo yanitim ist22 daha gec cagirmisti icini ferah tut canim ist korktugun gibi bisey yoktur

X