Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gidemedim doktorun cenazesi varmış sabah tam evden çıkacakken asistanı aradı (( haftaya c.tesine tekrar randevu aldım aynı gün burcu hanıma da randevum vardı onu da mecburen saat 4 de kaydırdım bir hafta daha bekliycez ((
kızlar gidemedim doktorun cenazesi varmış sabah tam evden çıkacakken asistanı aradı (( haftaya c.tesine tekrar randevu aldım aynı gün burcu hanıma da randevum vardı onu da mecburen saat 4 de kaydırdım bir hafta daha bekliycez ((
minikperimm bursada yaşıyorum ve özel mesaj hakkım yok sana birkaç birşey sormak istiyorum msn eklemeyebilirsin inan saygı duyarım hotmailine mail atabilirmiyim sizin mesaj hakkınız varsa bana özelden yazarmısınız ekleyeyimsevgili deryacım çok teşekkürler....
ben hala bursada araştırmaya devam ediyorum. doktorlara problemimi anlatırken zaten zorzar kelime buluyorum...anlatacaklarım bittiğindede inan o kadar çok dolambaçlı yollardan anlatıyorlar ki çözümü...yapacaklar mı yapmayacaklar mı anlayamıyorum, açık açık birşey söyleyen yok....:85: zaten zor bi durum...ve zaten kendi derdim kendime yeterken..ağlama krizlerimle başa çıkmaya çalışırken bir de doktorlardan bir sürü şey duyuyorum.. iyice çıldırmama ramak kaldı zaten(((
Cumartesi evlendi Cloo.. Ben Akın Bey e muayeneye gidicem cnm inş Ağustos-Eylül gibi..
canım naptın evlendinmi inş sorunsuz gitmiştir
yok canım ben henüz evlenmedim ama flepim tuttu allaha şükür.
canım şişli med akın beye yapırmıştın değilmi çok geçmiş olsun kaça yaptırdın
cnm akin beyin soyismi neydi internetten arastiriyim dedim bulamadimSağol arkadaşım.. evet Şişli Med Akın Bey. 1500 e yaptırdım ben
Bilmiyorum bende canım soyadınıcnm akin beyin soyismi neydi internetten arastiriyim dedim bulamadim
Sağol arkadaşım.. evet Şişli Med Akın Bey. 1500 e yaptırdım ben
kızlar ben işlem yaptıralı 18 gün oldu.dikiş falan düşmedi yada düştüde ben görmedim.sizce bu çok kötü birşey mi?yani düşmemesi?
Canim panik olma zatn kotu bisey olsa kontrole gittiginde akin bey soyler yada tekrar mudale eder bnce kobtrole kadar kafana takma yakinda dugunde yoktu dimi senin kontrolu bekle bnce sikma caniniKızlar ben işlem yaptıralı 18 gün oldu.Dikiş falan düşmedi yada düştüde ben görmedim.Sizce bu çok kötü birşey mi?Yani düşmemesi?
canım kime kaça yaptırdın
Canim panik olma zatn kotu bisey olsa kontrole gittiginde akin bey soyler yada tekrar mudale eder bnce kobtrole kadar kafana takma yakinda dugunde yoktu dimi senin kontrolu bekle bnce sikma canini
haklisin cnm belkide dusmustur sen fark etmemissindir 1,5ayda cagirdigina gore akin hey herkese farkli yontem uyguluyo yanitim ist22 daha gec cagirmisti icini ferah tut canim ist korktugun gibi bisey yokturDüğünüm haziran,ağustos,eylül yada son ihtimal kasımda olucak.Ama ben iyi sonuç alırsam olsun bitsin istiyorum ve tekrar stres yaşamak hiç istemiyorum.Asistanına sordum işlemden 1 hafta sonra.Dikiş düşmedi dedim.Eriyen dikişleri görmeyebilirsiniz,çok normal herkeste aynı şeyler olmuyor bir sorun yok dedi ama ne diyecekti ki?Eyvah kötü bir durum hemen gelin demez herhalde:)))
canım akın bey'e yaptırdım.1.300'e.normal fiyatları 1500tl ama ben çok önceden sormuştum,1300dü yazın.söyledim kendimi bu kadar ayarlayabildim diye.sorun değil dediler.
çok geçmiş olsun demek fiyatta birşeyler yapabiliyorlar sevindim buna