hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

ve işin ilginci kontrol için illa bana gelin de demiyo herhangi bir dr a gidebilirsiniz kesinlikle anlamaz diyo bilmiyorum ya şuana kadar araştırdıklarım içinde bana en çok güven veren harun özkan oldu.gerçekten dürüstse 15 yıldır bu işlemi yapıyomuş.oldukça tecrübeli yani.canım sen kontrole falan gideceksen lütfen sonucunu burda paylaş karar vermek için buna ihtiyacımız var

bu haftasonu nişan olduğu için gidemiyorum gelecek haftasonu c.tesi gidicem fotoğrafları da görücem :)) artık anlarım hangi tür yaptığını malum konuyu araştırırken artık ihtisas yapmış gibi oldum. tabiri caizse bir erkekten daha tecrübeliyim bile diyebilrim :)))) bakalım anlatırım gördüklerimi :))

Son düzenleme:
(doktora sunu yazdım)......mrb doktor bey... ben kızlık zarı mı diktirmek istiyorum lakin bıraz tedırgınım bu konu hakkında benım ıkı bucuk yıllık bır cınsel ılıskım vardı ve bıttı...suan ıcın okuoyrm son sınıfım bu yıl okul bıtecek ve 22 yasındayım(suan ıcın bır evlılık,nısan soz konusu degıl)psikolojı desenız hıc yok artık bazı seylerı kaldıramıyrum kendımı eksık goruyorum bu durumu yapıp rahatlamak ıstıyorum...ınt ten arastrdm ve baktımkı herkes sızden cok memnun..kalıcı yaptırmak ıstıyorum bayramdan sonra gelme ıhtımalım var...sayfada okumustum uclu flep dıye konudan bahsedılmıs hıc anlamadım (japonya unıv)...kalıcı ıcın sızde ucret ne kadar suan ıcın sadece yarısını toparlayabıldım odeme konusunda kolaylık saglıyormusunuz....sımdıden tesekkur ederim ıyı gunler dılıyorum verdıgı cvp şu....Bizim kendimize ait bir teknik olan 3 flep ile kalıcı kızlık zarı yapma olayı kızlık zarını yeniden yapma işidir. Yaptığımız zarın anadan doğma ile hiç bir farkı yoktur.

Kürtaj olmuş olanlara ve çocuk doğurmuş olanlara da başarı ile yeniden zar yapabiliyoruz.

Fiyatımız 2.500 TL dir.

Randevu için bize 053221433 28 den ulaşabilirsiniz.

İyi günler

kendinden cok emın ve guvenıyor bızede sadece parayı ayarlamak dusuyor....

bu haftasonu nişan olduğu için gidemiyorum gelecek haftasonu c.tesi gidicem fotoğrafları da görücem :)) artık anlarım hangi tür yaptığını malum konuyu araştırırken artık ihtisas yapmış gibi oldum. tabiri caizse bir erkekten daha tecrübeliyim bile diyebilrim :)))) bakalım anlatırım gördüklerimi :))

mutlaka anlat canım ya haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar bu da benim sorduğum soru:
mrb flep yöntemi düğüne en az ve en fazla ne kadar süre varken yaptırılmalıdır?flebin tutmaması gibi durumlarda ne gibi yöntemler izliyosunuz?düğünden bikaç gün önce kontrole çağırıyomusunuz?eğer tutmuşsa kanama garantisi veriyomusunuz?

bu da cevabı:
bizim kendimize ait olan 3 flep ile yeniden kızlık zarı yapma tekniğimizde başarısızlık yoktur. Kanama olmaması mümkün değildir. Ameliyattan 1 ay sonra konturala gelirseniz size zarınızın durumunu gösteririşz. Bundan sonra kotrola gelmenize gerek yoktıur. Ama siz isterseniz evlenmeden önce de gelip kontrol ettirebilirsiniz. Ameliyatı düğünden en az 45 gün önceden yaptırırsanız daha iyidir. Bir ay geçmeden ilişkiye girerseniz hem ağrı fazla olur hem de kanama fazla olur. Bir ay geçtikten sonra şişlikler ve sertlikler kaybolur ve zar anadan doğma ile aynı duruma gelir..Yani düğünden ne kadar erken zamanda yaptırırsanız o kadar iyi olur.Ameliyattan sonra 10 gün adet görmeyecek şekilde ameliyat gününüzü ayarlamanız iyi olur. Randevu için bize 0532 214 33 28 den ulaşabilirsiniz .İyi günler.

demek ki ben reklam yapmıyormusum :))))

reklam degıl tatlım...sadece kendı adıma konusuyum ben sadece uc ısmı bılıyorum harun ozkanıda ılk defa duydugum ıcın bıraz sasrdım mail de attım..yuzdeyuz garanti verıyor...ama ya tutmasa olasılıgını dusundugum ıcın mesela bu ıslemı harun ozkana yaptırdım ve tutmadı tekrar gıdersem ucret odermıyım bıraz da bu yonden dusunuyorum doktor gercı garantı verıyor ama işte yine kıvımkıvım kıvranıyorum bu durumdan nasıl kurtulacaz???bilem,iyorum tek cozum en ıy ı doktoru bulabılmek ve para sadece

Kizlarbu doktorun hasta sonucu var mi forumda... Hemen nasil guveniyosunuz anlamadim?

inanmak senden başlar tatlım diğer doktorlara yazılan cevaplara nasıl inanacaksın o yazılanların garanti olduğuna inanmıyorum ben. bence herkes işini bitirdikten sonra hiç olmamış gibi ilgilenmez bu konuyla unutmak ister hemen. Ben inandım güvendim yaptırdım. ayrıca değişikliği farkedebiliyorum ama şöyle ; mesela 14 gün sonra adet gördüm daha önceden çok afedersiniz hepimizde vardır parça şeklinde gelen kanamam parça parça düşerdi ama şimdi kanamanın geçişi bile zor küçük çişe çıktığım da mesela daha önceden hiç bu kadar uzun sürmezdi çünkü alan açıktı ama şimdi geçisi zor :)) bunu bana dr. söyledi zaten eskisi gibi foşş diye yapamazsın artık :)))) alan dar oluğu için süre uzayacak diye espri şeklinde söyledi tabi bunları.... hani vücudunu bilmek anlamak gibi....

bakın ben de farklı bir isimle soru sordum okuyun ;
s
hocam merhaba ben kızlık zarlarının bir kaç çeşit olduğunu biliyorum ameliyatla yapılan zar bu zarlardan herhangi birine benziyor mu ? çünkü bir hastanenin web sayfasın da gördüğüm kadarıyla iki dokunun birleştirilmesiyle ortada köprü gibi bir sonuç çıkmış ortaya o haliyle ben bile anlıyorum işlem yapıldığını :)) sizin tekniğinizle doğal zarların hangisi uygulanıyor ya da yapılan zarın hangi biçimi ? teşekkürler.
26/09/2012

c
Biz vaginal akıntıların ve adet kanının dışarı çıkması için alt kısımda 7-8 mm çapında bir yol bırakıyoruz Diğer kısımları tamamen kapatıyoruz. Sizin gördüğünüz anuler ( Yarım ay şeklinde) ya da çok delikli zarları yapmak mümkün değildir. Biz kompakt zar dediğimiz vaginal boşluğu alt kısmında ufak bir delik dışında tamamen kapatan zar yapıyoruz. Bu zar şekli en sık görülen zar çeşididir. İyi günler.
27/09/2012

dikkatinizi çekerim 7-8 mm diyor bu alandan geçecek penisle kanama gerçekleşir yok yırtamayacakza zaten kaleme ihtiyacımız yok deriz :))) inceck o ne be :)))))

Son düzenleme:
inanmak senden başlar tatlım diğer doktorlara yazılan cevaplara nasıl inanacaksın o yazılanların garanti olduğuna inanmıyorum ben. bence herkes işini bitirdikten sonra hiç olmamış gibi ilgilenmez bu konuyla unutmak ister hemen. Ben inandım güvendim yaptırdım. ayrıca değişikliği farkedebiliyorum ama şöyle ; mesela 14 gün sonra adet gördüm daha önceden çok afedersiniz hepimizde vardır parça şeklinde gelen kanamam parça parça düşerdi ama şimdi kanamanın geçişi bile zor küçük çişe çıktığım da mesela daha önceden hiç bu kadar uzun sürmezdi çünkü alan açıktı ama şimdi geçisi zor :)) bunu bana dr. söyledi zaten eskisi gibi foşş diye yapamazsın artık :)))) alan dar oluğu için süre uzayacak diye espri şeklinde söyledi tabi bunları.... hani vücudunu bilmek anlamak gibi....

Diktiği yerle idrarın çıktığı yer aynı değil ki niye zor yapasın ne alaka

Diktiği yerle idrarın çıktığı yer aynı değil ki niye zor yapasın ne alaka

bende biliyorum dikilen yerle idrarın çıktığı yerin farklı olduğunu o kadar anatomi bilgim var yolları ayrı olsa da dışarı çıkmalarını sağlayan tek bir yol var kızlık zarın çepeçevre yapıldığı için haliyle o yolda bir daralma meydana gelir . Sence ?

bende biliyorum dikilen yerle idrarın çıktığı yerin farklı olduğunu o kadar anatomi bilgim var yolları ayrı olsa da dışarı çıkmalarını sağlayan tek bir yol var kızlık zarın çepeçevre yapıldığı için haliyle o yolda bir daralma meydana gelir . Sence ?

Bence tamamen alakasız

sizce tamamen alakasız olması nedense beni şaşırtmadı ! alakasız olan nedir ben de onu anlayamadım.

Szin gibi daha sonuç almadan doktorunu bu kadar övenini ilk kez görüyorum.. Önce bi evlenin kanamanız olsun,sonra buradaki arkadaşlara tavsiye edin bu kadar ISRARLA!!

X