Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amelıyatın ne kadar surdu peki..genel anestezimi lokal anestezimi uyguladı
amelıyatın ne kadar surdu peki..genel anestezimi lokal anestezimi uyguladı
tatlım mail attım haln donmedi bana cok merak edıyrumözelden mesaj atmışsın ama cevap yazamıyorum ( sadece tüm merak ettiklerini kendin sor doktora tüm bilgilerini verdim daha sağlıklı karar verirsin tatlım ...
yine de dr. tercihi size kalmış ben yaptırdım 4. haftadayım h.sonu kontrolüm var. Japonya da geliştirilen bir teknik yara iyileştirme yöntemi diye hatta kontrolde öncesi ve sonrasını gösteriyor dr. size fotoğraflarla :)) hatta ben gittiğim de başka bir kız da vardı ablası da Harun beye yaptırmıştı 2 çocuğu varmış benden önceydi randevusu çıkarken bana korkma her şey güzel olacak demişti.Umarım sizin için de her şey güzel olur....
diğer doktorların aksine ne kadar önce yaptırılırsa o kadar iyi diyo adam bikaç kişinin sorusunu cevaplamış çok kesin konuşuyo operasyondan 1 ay sonra müsait olursanız gelin kontrole falan çağırmıyorum diyo.araştırdığım doktorların içinden bu kadar kendinden emin olanını görmedim gerçektende hep son kontrol hep son kontrol deniyo :SSSS
bakacaz artık canım ben az bıraz yarısına geldım bakayım artık durum ne olacak bı yandan gıdıp ebru hanıma kontrol olayım dıyorum ve olumsuz bırsey soylerse bır ıhtımal gıderım harun beye yoksa ben bıraz maddı avıdan sıkınbtılıyım..oncesınden bırlıkte oldugum erkek ark..yardım edecegını soyluyordu ve hala da dıyordu ben reddettım ıstemedım yanı tek basımayım tek basıma gıdıp halletcem hayırlısı
ben de okudum ve kafam çok karıştı, k. aslan ı düşünüyordum.. rapor alabilirsiniz demesi kafamı karıştırdı, nasıl anlaşılmaz ki hiç i kalmıyor, bi de bahsettiğimiz doktor hastanın isteği dışında ayak serçe parmak törpülemek yerine parmağı kesmekle suçlanmış. insan emin olamıyor, ne yapıcaz biz yaa.
sen ist'da mısın?
peki ya tutmasa tekrar gıtsek ucret talep edermı bılgınız var mı
ben istta diilim ama yakınım canım düğünüme 11 ay var ve kafam çok karışık çok stresliyim herkes başka bişey sölüyo artık neye inansak bilemiyoruz ve bu durumu istismar etmek isteyen doktorların da varlığı insanı korkutuyo ((((((((
ben şişli medin sayfasından yapılan ameliyatların resimlerini gördüm iki ucu birleştirip köprü gibi yapmışlar Harun bey böyle yapmıyor adam anadan doğma garanti veriyor. doktor sitesinden araştırabilirsiniz şişli de muayenehanesi var benim ameliyatımı kadıköyde özel bir hastanede yaptı. hastane masrafları dahil 2500 tl. çok ilgililer hatta. dediğim siteden kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplardan da fikir sahibi olabilirsiniz. siteye üye olun ve istediklerinizi sorun bende öyle yaptım ilk başlarda çünkü tüm soruları sordum öyle ikna oldum ayrıca doktorun başarısı ve ünü de karar vermem de etkili oldu. Kendisi Türkiye'nin asker madalyalı tek doktoru öyleki kıbrıs barış harekatın da gösterdiği üstün başarıdan dolayı almış Harun özkan doktor sitesinden ulaşabilirsiniz ayrıca hürriyetportta köşe yazarlığı yapıyor. :))))
akın bey ve k. aslan tutmazsa düğünden önce dikiş atıyorlar, harun bey garanti veriyormuş.