Yahu gerildiğim yok bana ne, kimsenin namusu beni ilgilendirmez, yazdıklarımı okuduysanız zaten bekarete önem vermiyorum, bakire kalmayı insan kendi için tercih etmeli toplum baskısından değil. Siz yaşadıklarınız arkasında durum "sevişmek suç değil" diyebilseniz zaten bu tip diktirmelere gerek kalmaz, oysa siz bakire maskesiyle evleniyorsunuz. Ben erkek olsam dürüst bir kadınla evlenmek isterim, eski erkek arkadaşıyla birlikte olmuş olması onu ahlaksız yapmaz ama olan bir durumu gizlemesi, eski olayların üstünü örtmesi kadını ahlaksız yapar. Bakire olmayan bir kadın iyi bir anne olabilir ama yalancı bir kadın olamaz. İki yüzlü toplumlardan nefret ediyorum, durumunuza dışardan bakabilseniz olayın sağlıklı olmadığını siz de görebilirsiniz.
Bu beyaz yalan değil, burun estetiği değil, siz kendinizi olmadığınız bir kişi gibi gösteriyorsunuz. Yarım ay ise zarın yarım ay, kan neden bu kadar önemli ki? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Hayır verilen 2000 lira kan görmek istediğin için mi? Yani git kızlık raporu al, bir erkeğe ispatla (ki bu da ne kadar aşağılayıcı bir hareket), ben bakireyim dediğinde seninle evlenecek adam sana inanmıyorsa sorun var zaten.
Ben inancım gereği bakire kaldım, o şekilde evlendim, ama kimseye demiyorum bakire olun. Bekaret ayrı dürüstlük ayrı. Ayrıca ben zarıma kafayı da takmadım, ne şekildi bilmiyorum bile, kanasın diye dua da etmedim çünkü eşim biliyordu ilk kez onunla birlikte olacağımı, ağzımdan çıkan sözüm yeterli kanıttı. Ki ilk kez eşiyle birlikte olup da kanama olmayan insanlar da biliyorum, eşleri bunu hiç sorun etmedi, bekaret=kan değil çünkü.
Keşke bu bana gösterdiğiniz sert duruşu eş adayınıza gösterseniz, ben buyum geçmişim de bu deseniz. Ahkam kesmek kolay falan deseniz adama. Ama siz ne diyorsunuz, bakire misin diye soruyor mu acaba(ki bunu soruyorsa adamın zihniyeti de tuhaf), evet aşkitom mu diyorsunuz gözünün içine bakarak. İlk gecede de korkmuş numarası yaparsınız artık.
Ayrıca evet size biri soruyorsa anneniz babanız, söyleyebilirsiniz isterseniz. Ben sevgilimle seviştim diye gezmek değil bu, bir ilişki yaşıyorsanız seks bir parçası, ister bekaretinizi söylersiniz ister söylemezsiniz ama gerçeği manipüle de etmezsiniz. Geçmişimden konuşmak istemiyorum diyebilmek elbette hak, ama zar diktirmek bunun yolu değil.