hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

bu işi yapıp sorumsuzca evlenen erkekleri anlamyrm hic mi düşünmyolr aileleri ögrenr die ... yazıklar olsn hepsine ya!

onlara gore hıc bısey olmamıs gibi...bozup baskasına gıderler evlenecegi kızı da bakire olmasına özen gösterirler..dertleri bu

bizde ne yapıyorsak ne kaybedıyorsak hep sevdıgımızden kaybedıyoruz

mutlu olmak ıstıyorum.hatıraları canımı acıtıyor geldım gelelı buraya...memlekette de duramadım belki burda toparlanıp ıyı olmak ıcın ama pek ıyı degılım...yolda yurudugum zaman hep onu dusunuyorum hem nefret edıyorum hemde cok sevıyorum onu bilmiyorum aslında nasıl bır ruh halındeyım suan bende bılmıyrum bildigim tek sey onun evli olması.

çok haklısın erkek mılletı kendılerı bakıre ısterler ama evlenmedn once hıc dusunmezler bu kızlar ben ayrılcgm zman ne olcak buna dıyee

çok haklısın erkek mılletı kendılerı bakıre ısterler ama evlenmedn once hıc dusunmezler bu kızlar ben ayrılcgm zman ne olcak buna dıyee

öyle canım iştee...şimdi ne yapacam ne edecem derdi var bende hadi parayı buldum yaptrdım ya olmasa ya tutmasa o masaya yatmak kolaymı sanki o işlem olduktan sonra herseye yeniden baslamak kolay mı sankii işte anlamıyorlarki

mutlu olmak ıstıyorum.hatıraları canımı acıtıyor geldım gelelı buraya...memlekette de duramadım belki burda toparlanıp ıyı olmak ıcın ama pek ıyı degılım...yolda yurudugum zaman hep onu dusunuyorum hem nefret edıyorum hemde cok sevıyorum onu bilmiyorum aslında nasıl bır ruh halındeyım suan bende bılmıyrum bildigim tek sey onun evli olması.

Hayata karşı dimdik durmak zorundasın,bak o evlenmiş hayatını yaşıyo,aklına gelmiyorsundur bile,karısıyla hayatını yaşamaya bakıyo.. O unutmuştur evlenebildiğine göre.. Sen de unutursun elbet.. Öyleleri için üzülmeye değmez!!!!

kızlar bişey danışıcam size sizce ne yapmalıyım....ben kalıcı istiyorum ve bu yıl son senem tekrar buraya gelmem belli degil (ben okuyorum).evlilik nişan yok ortada hangi ay yapsam bilmiyorum

Hazır ailenden uzaktayken yaptır bence,ailenin yanında daha zor olur.. Evlenmene yakın da kontrole de gidersin. Ama ailenin yanında olacaksın o zaman yaptırdığın doktora gidebilir misin kontrol için o da var.Uzak mı Eskişehirle ailenin evi birbirine..

öyle canım iştee...şimdi ne yapacam ne edecem derdi var bende hadi parayı buldum yaptrdım ya olmasa ya tutmasa o masaya yatmak kolaymı sanki o işlem olduktan sonra herseye yeniden baslamak kolay mı sankii işte anlamıyorlarki

tabıkı kolay degıl canım ama sırf onlara ınat dımdık durmalıyız karamsar olma ya olmazsa tutmazsa dıye

canımm ankarada ebru zulfıkaroglu dusundum o aklıma yattı bırde burda kemal hukmen var..tek sorun para suan elımde olsa sımdı gıder yaparım...ailem bana cok uzak ben g.doguluyum...calısmak ıstıyorum ama oruc lu ıken nasıl olur bılmıyorum

tabıkı kolay degıl canım ama sırf onlara ınat dımdık durmalıyız karamsar olma ya olmazsa tutmazsa dıye

destegınız ıcın cok teskler kızlar...buraya yazıp rahatlıyorum...ona ınat zaten guclu olmak zorundayım...bana dıyordu parayı ben verecem yalnız maddi manevi sıkısıgım dıyordu belki de oyalıyordu beni bilmiyorum gunahı boynuna..bazende dusunuyrm verecek adam suana kadar verırdı dıyorum...bi yandan da parayı ondan almak ıstemıyorum oyle de gorunuyr kı ıstemeyecem de yalnız olur da bır gun ararsa para hazır gel al derse o parayı yuzune atmak ıstıyorum...biz birlikteyken dövdüğü de oldu beni..bi suru hakaret kufur annemden abimden yemedıgım lafı ondan yedimm..bazende cok sukur kurtuldum dıyorum

canımm ankarada ebru zulfıkaroglu dusundum o aklıma yattı bırde burda kemal hukmen var..tek sorun para suan elımde olsa sımdı gıder yaparım...ailem bana cok uzak ben g.doguluyum...calısmak ıstıyorum ama oruc lu ıken nasıl olur bılmıyorum

Çalışabilirsin tatlım varsa imkanın,para lazım başka türlü nasıl bulcaksın o parayı.. Bu sitede Ebru Hanımdan çok bahsediliyo ve çok memnun herkes. Kemal Hükmenden bahseden yok bilmiyorum nasıldır. İyi araştırman lazım

destegınız ıcın cok teskler kızlar...buraya yazıp rahatlıyorum...ona ınat zaten guclu olmak zorundayım...bana dıyordu parayı ben verecem yalnız maddi manevi sıkısıgım dıyordu belki de oyalıyordu beni bilmiyorum gunahı boynuna..bazende dusunuyrm verecek adam suana kadar verırdı dıyorum...bi yandan da parayı ondan almak ıstemıyorum oyle de gorunuyr kı ıstemeyecem de yalnız olur da bır gun ararsa para hazır gel al derse o parayı yuzune atmak ıstıyorum...biz birlikteyken dövdüğü de oldu beni..bi suru hakaret kufur annemden abimden yemedıgım lafı ondan yedimm..bazende cok sukur kurtuldum dıyorum

bırak canım bıde ondan paramı alıcaksın neler yapmıs sana baksana nebıcım ınsan bunlar yaa

ooohhoooo o zman iyiki de ayrılmışsın cnm yaa.. Küfür hakaret dayak ne demek.. Hala da düşünüyosun onu. Boşveeer zaten adam değilmiş o. Yazık edecektin kendine. Göz göre göre evlenilir mi?

zaten vicdan olsaydı ne bırakırdı ne de döver hakaret ederdi bana cok sukur yınede...ebru hanımlan bı kac kez gorustum ama hayrlısı tek sorun para zaten...

X