arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...
arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...
Çok şükür olumsuz dönen yok gibi bişey.. Olumsuz yazanlarda kontrollerine gitmemiş olanlar.. Doktorunuza güvenin kızlar,son kontrolede gittik mi sorun yaşamayız Allahın izniyle..
Bunları yazarken titriyorum. Birbirinize destek olmanız bana güç verdi. 6 yıl önce zorla bekaretim gitti(adını söylemeyin kabullenemiyorum). Ben bununla yaşayamıyorum. 2,5 ay sonra düğünüm var. En güzel günlerim olması gerekirken ben ruh gibiyim. Sevdiğim adamla evlenicem ve o beni bırakırsa yaşayamam. Bu ameliyatı olmam şart. Ona gerçeği açıklayamam. Yeni bi hayata başlamak istiyorum artık. Geçmişi unutmak istiyorum. Doktoru aramaya bile çekiniyorum. Korkut aslana gitmeyi düşünüyorum ama işe yarar mı ya yaramazsa ne yaparım ben bana bir akıl verin. Ne yapacağımı bilmiyorum allah rızası için şu mübarek günde beni yalnız bırakmayın kafayı yicem yoksadehşete düşmüş haldeyim ve gün geçtikçe daha çok boğuluyorum.
Canım istersen şişli med'e git.Orasıda çok iyi.Burada birkaç arkadaş var oraya giden.Şahsen bende korkut arslana gitmeyi düşünürken şişli medde karar kılanlardan biriyim.Hatta son günlerde yazan arkadaşlarımızdan biri evlendi ve problem oluşmadı.Günlerini kendine zehir etme lütfen.Eğer kalıcı düşünüyorsan şimdiden git.1 aya kadar iyileşir sonrada son kontrole gidersin.ücretide 1300 kalıcının.Geçici 1000 diyorlardı.Daraltmayla birlikte sanırım 2500-3000tl olması lazım.Ben daraltma düşünmüyorum.Daraltma genelde sürekli ilişkisi olanlara ve çocuk aldırma operasyonu geçirenlere uygulanıyor.Evli bir arkadaşım demişti.Kadınlar kendini sıktımmı bakire olmayı bırak kadın olsa giremez erkek diye.Artık napalım,başa gelen çekilir ama dermansız dert değil.Sevdiğin adam ile mutlu ol.
Kafam çok karışık hangisine neye göre gidicem, neden o kadar ucuz şişli medin fiyatı. Ben ölücem galiba ameliyata karar verene kadar. Sen gittin mi şişli mede, neden fikrin değişti.
PEki şimdi senin normal mi herşey. bana özelden numarasını falan verir misin. aramaya bile cesaretim yok Allahım
Canım ben daha hiç gitmedim.Nette Şişli Med diye aratırsan bulabilirsin.Forumda gidip sonuç alanları duyduğum için ben şişli med için karar verdim.Yönlendirmek istemem,fikrimi paylaştım sadece.
sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
üzülmüyorum diytorum olmuyor bı yerden bısey cıkıyor sureklı...ya tutmasa ya olmasa diye doktor yırtıklar cok fazla dedi ama yınde gel dei bana eylül ayında yapıcam parayı denklestrrsm tutmamasından korkuyrm ben flep yaptrcm kalıcı ların basarı yuzdesi %80 gecıcı %100 dedi bana..eger tutmasada gelırsın dugunden 3 gun once ben gelemem dedim gelirsin ınsan zorda olunca herseyı yapar sende yaparsın dei
Canım eğer düğünün aynı ilde olucaksa,bencede gidersin.Bende düşünüyorum mesela nasıl gitcem etcem diye ama doktor bana gelme dese bile ben giderim.Çünkü onca stres çekmişim,üzülmüşüm son 3 gün kala neden ömrümü riske atayım.Çalışıyorsan işten çağırdılar dersin,çalışmıyorsan arkadaşlarından dertleştiğin bilen varsa seni bahane ile çıkarsın.Zaten 3 gün kala ne olcak ki evlenen insan için.Artık kendi işlerini hallediyorsun son 3 gün kala hatta 1 hafta.Ağdaydı,boyaydı,eksiğin varsa oydu falan.Zaten artık herşey tamamlanmış oluyor o sürelerde.Erkenden alırsın randevunu öğlene kadar dönersin Allahın izniyle.Tabi bu eğer o duruma gerek kalırsa düşündüğümüz şey.Kendinizi sıkmayın.Yapamam demeyin,bir ömür için son stresler bunlar öyle düşünün.