hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...

cok sukur tatlım haberını dort gozle beklıyoduk allah mutlulugunu daım etsın bızede nasıp eder ıns sen son kontrole gıtmısmıydın

arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...

Evet canım nasıl sevindim anlatamam.Çok şükür yüzün gülmüş.Bizimde senin gibi olur inşallah canım.Akın Beyde yaptırmıştın dimi sen?Kendim olsam bu kadar sevinirdim.Çok şükür aramızdan bir kişi daha mutlu sona erdi.

ya ne mutlu dream 88 rabbım bundan sonrada utandırmasın,bizleride utandırmasın ınşallah doktoru kımdı arkadaslar dream'In bılen var mı? bırde kac ay once yaptırmıstı.şimdi malum gıremez foruma..eger goruyorsan dream sen mutlaka cvp yaz lütfen ..

Olumlu şeyleri duyunca gidip biran önce yaptırmak istiyorum.Bir yanda da biraz düğün olaylarına yakın zamanda yaptırayım diyorum 5-6 ay kala gibi.1 ay iyileşme süreci.Sonra kalan 4 ayda birkez daha arada kontrole giderim.Zaten son çare hepimizin kabusu 3 gün kala gitmek.Öyle yada böyle işin altından kalkıcaz o belli oldu kızlar üzülmeyin.

Çok şükür olumsuz dönen yok gibi bişey.. Olumsuz yazanlarda kontrollerine gitmemiş olanlar.. Doktorunuza güvenin kızlar,son kontrolede gittik mi sorun yaşamayız Allahın izniyle..

Çok şükür olumsuz dönen yok gibi bişey.. Olumsuz yazanlarda kontrollerine gitmemiş olanlar.. Doktorunuza güvenin kızlar,son kontrolede gittik mi sorun yaşamayız Allahın izniyle..

İşlemi yaptırıpta evlenip kanamam olmadı diyen olmadı.Olanlarda sadece birkez yazıp kayboluyorlar.Fake gibi.Kötü düşünmemek lazım.Güzel haberler alıyoruz.Darısı başımıza.

dream_88 çok sevindim senin adına.bundan sonra arkana bakma ve inşallah çok mutlu olursun.sen akın beye yaptırmıştın dimi.bende akın beye kalıcı yaptırdım ama şuanda düğün durumu olmadığı için sonuç ne olacak bilmiyorum.bi arkadaş akın beyin düğünden 3 gün önce çağırıp dikiş attığını ve kanamanın gerçekleştiğini yazmış.senide çağırdımı son 3 gün.

Bunları yazarken titriyorum. Birbirinize destek olmanız bana güç verdi. 6 yıl önce zorla bekaretim gitti(adını söylemeyin kabullenemiyorum). Ben bununla yaşayamıyorum. 2,5 ay sonra düğünüm var. En güzel günlerim olması gerekirken ben ruh gibiyim. Sevdiğim adamla evlenicem ve o beni bırakırsa yaşayamam. Bu ameliyatı olmam şart. Ona gerçeği açıklayamam. Yeni bi hayata başlamak istiyorum artık. Geçmişi unutmak istiyorum. Doktoru aramaya bile çekiniyorum. Korkut aslana gitmeyi düşünüyorum ama işe yarar mı ya yaramazsa ne yaparım ben bana bir akıl verin. Ne yapacağımı bilmiyorum allah rızası için şu mübarek günde beni yalnız bırakmayın kafayı yicem yoksa dehşete düşmüş haldeyim ve gün geçtikçe daha çok boğuluyorum.

Canım istersen şişli med'e git.Orasıda çok iyi.Burada birkaç arkadaş var oraya giden.Şahsen bende korkut arslana gitmeyi düşünürken şişli medde karar kılanlardan biriyim.Hatta son günlerde yazan arkadaşlarımızdan biri evlendi ve problem oluşmadı.Günlerini kendine zehir etme lütfen.Eğer kalıcı düşünüyorsan şimdiden git.1 aya kadar iyileşir sonrada son kontrole gidersin.ücretide 1300 kalıcının.Geçici 1000 diyorlardı.Daraltmayla birlikte sanırım 2500-3000tl olması lazım.Ben daraltma düşünmüyorum.Daraltma genelde sürekli ilişkisi olanlara ve çocuk aldırma operasyonu geçirenlere uygulanıyor.Evli bir arkadaşım demişti.Kadınlar kendini sıktımmı bakire olmayı bırak kadın olsa giremez erkek diye.Artık napalım,başa gelen çekilir ama dermansız dert değil.Sevdiğin adam ile mutlu ol.

Kafam çok karışık hangisine neye göre gidicem, neden o kadar ucuz şişli medin fiyatı. Ben ölücem galiba ameliyata karar verene kadar. Sen gittin mi şişli mede, neden fikrin değişti.

Kafam çok karışık hangisine neye göre gidicem, neden o kadar ucuz şişli medin fiyatı. Ben ölücem galiba ameliyata karar verene kadar. Sen gittin mi şişli mede, neden fikrin değişti.

Kliniklerin fiyatları daha uygun oluyor.Forumda birisi Korkut Arslanda ameliyat yaptırmış tuttu demiş.Sonra şişlimed e gitmiş.Orasıda tutmadığını söylemiş.Korkut Arslanı arayıp söylemiş neden yalan söyledin diye.Oda sen çok stres yapıyordun üzülme diye söylemedim.Zaten 3 gün kala çağırcaktım demiş.Biraz o yüzden evhamlandım.Ayrıca muaynanesi olan doktor,mesela düğüne 3 gün kala gitmem gerektiğinde adam tatile gidebilir hasta olur bişey olur olmaz yerinde ama klinikte en azından yerine bir doktor bulunur.Böyle düşündüm.Birde şişli medden sonuç alanlar oldu.Korkut Arslan bana 1800 demişti ve 3 gün kala çağırıyor oda.Eğer hepsi 3 gün kala çağırıyorsa ne diye 500TL fazla vereyim.Benim fikrim böyle canım.Şişli Med'in 3 gün kala çağırmadıklarıda oldu.

PEki şimdi senin normal mi herşey. bana özelden numarasını falan verir misin. aramaya bile cesaretim yok Allahım

Canım ben daha hiç gitmedim.Nette Şişli Med diye aratırsan bulabilirsin.Forumda gidip sonuç alanları duyduğum için ben şişli med için karar verdim.Yönlendirmek istemem,fikrimi paylaştım sadece.

ne yapacagımı sasırmısı durumdayım bende...yarın kemal hukmene gidecegim bakalım ne kadar soylucek bana ve neler soyluyecek bana

sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

2-3 ay sonra falan gitmeyi düşünüyorum.Kızlar stres yapıp kendinizi strese sokmayın.Güzel haberlerini aldık arkadaşların.Bende çok üzülüyorum ama boş boş üzülmek sadece bize zarar.Günlerin kıymetini bilin.

üzülmüyorum diytorum olmuyor bı yerden bısey cıkıyor sureklı...ya tutmasa ya olmasa diye doktor yırtıklar cok fazla dedi ama yınde gel dei bana eylül ayında yapıcam parayı denklestrrsm tutmamasından korkuyrm ben flep yaptrcm kalıcı ların basarı yuzdesi %80 gecıcı %100 dedi bana..eger tutmasada gelırsın dugunden 3 gun once ben gelemem dedim gelirsin ınsan zorda olunca herseyı yapar sende yaparsın dei

Canım eğer düğünün aynı ilde olucaksa,bencede gidersin.Bende düşünüyorum mesela nasıl gitcem etcem diye ama doktor bana gelme dese bile ben giderim.Çünkü onca stres çekmişim,üzülmüşüm son 3 gün kala neden ömrümü riske atayım.Çalışıyorsan işten çağırdılar dersin,çalışmıyorsan arkadaşlarından dertleştiğin bilen varsa seni bahane ile çıkarsın.Zaten 3 gün kala ne olcak ki evlenen insan için.Artık kendi işlerini hallediyorsun son 3 gün kala hatta 1 hafta.Ağdaydı,boyaydı,eksiğin varsa oydu falan.Zaten artık herşey tamamlanmış oluyor o sürelerde.Erkenden alırsın randevunu öğlene kadar dönersin Allahın izniyle.Tabi bu eğer o duruma gerek kalırsa düşündüğümüz şey.Kendinizi sıkmayın.Yapamam demeyin,bir ömür için son stresler bunlar öyle düşünün.

inşallah ustesınden gelırım canım benım...inşallah hepimiz...ben bırlıkte oldugum erkek arkadasımdan parayı alacaktım vazgectım he m o evlendı bu saatten sonra vermezde bana erkeklık taslıyrdu verecem verecem diyordu ama hıc ses seda yok ondan bende ıse gırecem bu parayı bırıktrcem yoksa oluru yok....ve bu yıl son senem yaptım yaptım yoksa bittim demek tekrar eskısehıre gelırmıyım bılmıyorum

bu işi yapıp sorumsuzca evlenen erkekleri anlamyrm hic mi düşünmyolr aileleri ögrenr die ... yazıklar olsn hepsine ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…