hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Akın Beye gitmedi o Ankarada yaptırdı cnm.. Akın Beye giden Dream vardı o da evlendi ama sonucu yazmadı.. Onu da çok merak ediyorum..

Akın Beye gitmedi o Ankarada yaptırdı cnm.. Akın Beye giden Dream vardı o da evlendi ama sonucu yazmadı.. Onu da çok merak ediyorum..

Dream nezaman evlendi.Sorun yok sanırım.Yazmadıklarına göre.Öyle tahmin ediyorum.Korkut Beyde yaptıran twochee vardı.O yazmıştı.Kanaması olmuştu.Uff darısı başımıza demekten usandım vallahi ama darısı başımıza.

kızlar gıttım akın beye malesef bu doktorda 3 yonunde hafıf bı yırtılma var dedı

Bende sabırsızlıkla senden haberler bekliyordum canım?Daha önce gittiğin doktorda böyle demişti sanırım.Yani 2 doktor aynı bilgiyi verdi dimi?Peki çözüm olarak ne iletti?

Nasıl davrandı,tam olarak nasıl geçti muayene anlatır mısın? Burdaki arkadaşlar da aydınlanmış olur ben de cnm..

tatlım gırdım odaya cok heyecanlıydım ellerım ayaklarım resmen tıtrıyodu doktor gel otur bıraz dınlen daha sonra muayene ederım dedı asıstanı vardı cok tatlı cok yardımcı oldu cok tıtrıyosun falan dedı su verdı daha sonra o koltuga yıne oturdum temızledı ıyıce gerdı bastırdı 2 yada 3 dk baktı tamamdır dıyıp asıstanının yardımıyla kalktım cızerek anlattı ıste 3 yonunde hafıf bır yırtılma meydana gelmıs dedı ben yıne aglamaya basladım ben sormadan herseyı anlattı basıt bı ıslem gerekır ama dersen ıslem yaptırmadan ılk ılıskımde kanarmı dıye %20 kanayabılır dedı cunku vajına gırısı oldukca dar ama ıslemı onerırım 10 dkka halledebılırız dedı ıste boyle kkızlar aklıma gelenı yazdım sıze allah hepımızın yardımcısı olsun

Burcu hanımın bana söylediklerinin aynısını söylemiş canım ya, işlemsiz %20 kanar demişti bana da,ama biz riske atamayız ki ya kanamazsa diye düşünmek bile istemiyorum tatlım.. Allah yardımcımız olsun gerçekten, NAPICAZ BİZ NAPICAZ..

Dream Temmuzun ilk haftalarında evlenmişti,sonucu yazsa da bizde rahatlasak

sıze yemn edıyorum kızlar coktum artık dusunmekten ne yapıcaz ınan bende bılmıyorum

sıze yemn edıyorum kızlar coktum artık dusunmekten ne yapıcaz ınan bende bılmıyorum
Bi şekilde atlatıcaz ama nasıl? Ölüp ölüp dirilcez resmen o geceyi geçirene kadar.. Düğünden şu kadar zaman önce yapılması daha uygun gibi bi zaman dilimi söyledi mi cnm

Bi şekilde atlatıcaz ama nasıl? Ölüp ölüp dirilcez resmen o geceyi geçirene kadar.. Düğünden şu kadar zaman önce yapılması daha uygun gibi bi zaman dilimi söyledi mi cnm

kalıcı ıstersen ıstedıgın zaman gel yapalım dedı dıkıs tutarsa bıdaha gelmene gerek yok eger olurda tutmazsa dugunune yakın yıne gelırsın dıyo ben ılerde evlılık oldugunda gıdıcem o rıskı gozumun onune alamam ıkıncı bı ıslemı kaldıramam

Canım doktor umutsuz konuşmamış anladığım kadarıyla ve sanada güven verdiyse en güzeli yaptır ve kontrollerine git.Biz bu grup fazlamı evhamlıyız sizce:)
Hadi bozmayın moralinizi,şimdiye kadar olmadı tutmadı diye dönen olmadı kızlar.Ama kendimizi olmazsa diye şartlarsak olacağı varsa da olmaz.Psikolojik böyle şeyler birazda biliyorsunuz.İçinizi rahat tutmayı deneyin ve böyle birşey yokmuş gibi düşünün.Ben artık böyle yapıyorum.En azından ne olcağını bilmediğim bir gece hatta 1dk için bugünlerimi heba etmiyorum.Allah yardıcımız olsun,dua edeni kendinden aman dileneni görür diyorum ve hepimize dua ediyorum.Üzülmeyin kızlar dermansız dert değil başımızdaki.Sakin olun ve stres yapmayın.

Çok şükür umutsuz konuşmuyolar.. Kontrollere gittiğimiz sürece sorun yaşamayız inş.. Doktorlar son anda bakcaklar kanar kanamaz diye anlıyolar ona görede müdahalede bulunuyolar son anda.. İnş gerek kalmaz ama yeterki o gecemiz kabusa dönmesin.. Bi de son anda gidebilir miyim ondan korkuyorum ya gidemezsem bişey çıkarsa diye..

Gidilir canım merak etme.Çalışıyorsan işten çağırdılar diye gidersin.Zaten kaç dk sürüyor ki.Olmadı yakın bir arkadaşını ayarla,sana süpriz yapmış olsunlar.Yada ne bilim ağdaya gitcem,epilasyona gitcem.Kaş aldırcam,bir yerde bi randevum vardı falan diye uydurcan.Sabahtan halledip dönücen.Ben şahsen öyle düşünüyorum.İzne zaten düğünden sonra çıkarım.Düğünden en fazla 3 gün önce izne ayrılcam ama 2 gün önce ayrılcam diycem.O 3.günü eğer gerek varsa bu durum için değerlendircem.Sabahtan işe gider gibi giderim.Öğlene kadar eve dönerim izne çıktım diye.2günde evde dinlenirim,hastayım strese girdim diye.Yapcak bişey yok.Forumda bir arkadaş yaptırmıştı.Hiç dikkat bile etmemiş kendine.Hatta yeni evini temizlemiş kendi başına eğilip kalkmış temizlik yapmış.Hiç haberim yoktu dikkat edilceğinden demişti ama kanamış.Sakınan göze çöp batar,biraz akışına bırakmalı.

O an durum neyi gerektiriyosa bi şekilde olcak artık,bulcaz birşeyler.. Doğru söylüyosun akışına bırakmak lazım.. Evham yapsakta hiçbişeyin düzeldiği yok. Psikolojimiz çöküyo sadece hayattan soguyoruz. ama elimizde değil ki

ya da şöyle derim eve çok sıkıldı içim, heyecanlandım kendimi dışarı attım erkenden, sabaha kadar uyuyamadım zaten diyebilirim belki.. Bu şekilde kimseye bişey söylemeden çıkarım belki toplamda 2 saat yeterli olabilir benim için,yol uzak çünkü

Nerde oturuyorsun canım?Evlenmene 3 gün kala kimse sana hesap sormaz merak etme.Zaten evleneceğin kişide sabahın 9unda 10unda senin yanında olacak değil ya:)
O yüzden diyorum ya canım,en güzeli evlenmeden 6-7ay önce bu operasyonu yaptırmak ve kontrollere gitmek.Ondan sonrada ikinci işlem gerekirse eğer son 3 gün kalaya kalsın iş.Yeter ki başarılı olsun,birşey bulunur o en küçük sorun olmalı bence.

Bi şekilde bulunur birşeyler, hayırlısı hakkımızda.. Başka evlenenler ne derdinde biz ne derdindeyiz şu hale bakın yaa..

arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...

arkadaşlar merhaba düğünüm oldugu için sonucu yazamadım sizlere.Allahıma binlerceşükür ilk gece kanamam oldu..kurtuldumm darısı sizlerin başına inşalhh...

ohhhhhhh şükür cnm içim rahatladı valla... :)))) Rabbim mutluluğunu daim etsin. Haberini bekliyodum merakla.. Allah razı olsun Akın beyden bir genç kızın daha hayatını kurtardı amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…