hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Canım sen şişli med'e gitmiycekmiydin.Bu doktor daha önce işlem yapmış mı hiç?Yani yapan yerleri tercih etmek daha doğru değil mi?İki gün sonra adam ben bilmem olmamışsa olmamış diyebilir.Yani sonuçta şişli med klinik.Birde yani zar yapısında yırtık yada zedelenme her ne ise olursa olsun artık kanama durumu olmuyor.O yüzden iyi araştır canım.Ben aklıma gelenleri bildiklerimi söyliyim dedim,paylaşmak adına.En doğru karar kendi verdiğin karardır.

Bir kere zedelenince bir daha kanama olmayabiliyo yani dimi cnm

Bir kere zedelenince bir daha kanama olmayabiliyo yani dimi cnm

Ben öyle biliyorum yani zedelense de daha kanama olmuyor diyebiliyorum.Sen nezaman gitcen canım şişli med'e.Bende oraya gitmeye karar verdim.Korkut Arslanı düşünüyordum ama muaynanesi olan tek bir doktor.Kaçsa gitse tatile gitse hasta olsa tek başına yani.Evleniceğim sırada ya onu bulamazsam.En azından Şişli Med klinik,tek bir doktor yoktur o branştan.
Birde benim durumum farklı,yani benim zar yapım esnek,birkez öyle yarım yamalak işin ucundan döndüm korkup doktora gittiğimde öğrenmiştim.Ogün bugündür stres içindeyim.Yapısı yarım ay şeklindeymiş ve doktor bana ancak doğumda kanar dedi.Ama ben bile bile bu durumda olmak istemiyorum.İlk gece o iki damla kan gelsin uğraşmayayım.
Dün erkek arkadaşımla konuşuyorduk.Bir arkadaşı ile ilgili bir durumdan bahsederken konu konuyu açtı.Sen böyle şeyleri bilmiyorsun.Kızlar diktiriyorlarmış 1 gün 3 gün 6 ay 1 yıl dayanan varmış dedi.Nasıl yani dedim Öyle işte,e anlaşılmıyor mu dedim,yok dedi anlamazsın ki nerden anlıycaksın onu,oldumu kan geldimi geldi bitti yani bilemezsin dedi.Sonra bunları konuşurken konu esneklik muhabbetine geldi,bir yakınımızın arkadaşının öyle olduğunu duyduğumdan bahsettim.Çocuğu var mı dedi.Var dedim,doğumda kan gelmemiş mi dedi.Nasıl dedim tabi yine Öyle olanların doğumda bozuluyor dedi.Hımm dedim.İşte böyle böyle konular ilerledi falan,esnek olsa doktora gitcen doktorun vicdanına kalmış falan yani dedi.Adam esnek değilse bile esnek diyip yollayacak yada adam güveniyor kıza,belki hiç bir hatası olmamış kızın ama insan işte aklına kurt düşebilir yani.Esnekse esnek olduğunu biliyorsa ya yaptıysa nasılsa esnek diye düşünebilir dedi.İnsan cesaret etmez bence bir daha dedim.Olur mu eden çok dedi,sen çekiniyorsun böyle şeylerden bilmiyorsun dedi.
Sonra neyse boşver bunları sen kafanı bulandırma böyle boş şeylerle dedi.Konu kapandı.
Allahım ya,ben bişey yapmadım ucundan döndüm,sonra korkudan doktora gittiğimde öğrendim.Keşke hiç o duruma düşmeyip doktora gitmek zorunda kalmasaydım.Hiç bilmeseydim durumu mu.Ozaman bilmediğimden dolayı normal davranırdım.Ama belkide şans ne biliyim.Böyle olduğumu bilip önlem alabilicem.Hiç bilmeyip de şüpheci bir insana düşseydim hayatı burnumdan getirseydi napardım.Bilemiyorum arada kendime umut yaratıyorum işte Bu arada diktirenleri bildiğine göre diktirip tutmayan yok demek ki:) Birazda böyle sevindim.Pufffffffffffffffffffffffffffff...

Son düzenleme:

İlk fırsatta gidicem cnm inş.. Ben de erkek ark konuştuğumda bu konuları kendimi çok kötü hissediyorum.. Napıcaz hiç bilmiyorum ((((((((((

İlk fırsatta gidicem cnm inş.. Ben de erkek ark konuştuğumda bu konuları kendimi çok kötü hissediyorum.. Napıcaz hiç bilmiyorum ((((((((((

İçimden bir his sanki atlatıcaz diyor ama sadece doktor konusu beni korkutuyor.Neyse en olmadı 3 gün kala gitmek var.Ya doktor tutmamışken tutmaz derse?Öyle birşey yapmazlar dimi?Atlatıcaz,sadece bir yere karar kılıp o doktor ile iyi bir şekilde konuşmak lazım.Allah aynı zor durumlara düşmek durumunda bırakmasın.Bir hata yaptık yada ucundan döndük acısını fazlasıyla günlerimizi zindan ederek geçiriyoruz.Allah güler yüzümüze inşallah.Benim erkek arkadaşım biliyormuş valla diktirmeleri falan.Şaşırdım.Yasak değil mi falan dedim,resmen salağa yattım
Yasaktır yada her yer yapmıyordur falan dedi.Bende pek konuşmadım,oralı olmadım.Zaten genelde pek sevmem öyle cinsellik muhabbetlerini.Oda kapattı zaten konuyu aman boşver,sen kafanı bulandırma böyle şeylerle dedi.
Demekki doktora gitsek kan gelmeyince doktor bişey yok dese yinede içinde şüphe kalcak.
Yanlışı varsa gizli kapaklı iş çeviriyorsa bir insan elbet çıkar ortaya ama birde çevirmiyorsa birşeyini bulamadığın halde kafanda şüphe kalırsa kötü yani.İnsanoğlu,biri ifitira atar araştırırsın peşine düşersin bulursan zaten gözden çıkarırsın ama birde ifitira atılır suçu yoktur zaten bişeyini bulamazsın ama bu kez için içini yer acaba mı diye o daha kötü falan dedi.Puffffff.Atlatıcaz dimi kızlar ya,ben hiç duymadım yaptırdımda olmadı diyen.Öyle yada böyle bir şekilde hallediyor herkes.Bir biz mi kötüyüz?

Atlatıcaz cnm doktora da bi şekilde gidicez son ana kalsak bile.. Başka çaremiz yok geleceğimiz için yapıcaz elimizden gelen herşeyi... Kanamadı diyen bir kişi okudum burdan o da hangi doktor olduğunu yazmamıştı.. Yalan mı doğru mu bilemem.. Bu aralar dönen arkadaşlar şükür ki olumlu dönüyo.. Biz de öyle dönücez inşallah.. Rabbim bizim de yüzümüze güler.. Benim erkek ark hiç bahsetmedi diktirme konusunda,bilmiyo olabilir,ya da bilipte bahsetmemiş olabilir.. İnş bilmiyodur :44:

Bilmiyorum ama birkaç gündür içimde biraz bir rahatlama var.Sorun yaşamadan halledicem atlatıcam.Hiçbir sorun olmayacak sanki gibi.Ama hala doktor konusunda gel git yaşıyorum.Korkut Beyi düşünüyordum ama muaynanesi olan doktorlar biraz ticarete dökmüş işi,öyle hissettim.En azından klinikte işlemi yapan doktor kontrollerde olmasa falan bile yada 3 gün kala gittiğimizde olmasa bile yerine bir doktoru vardır kliniğin.O yüzden Şişli Med yattı aklıma.Sen ne düşünüyorsun canım bu konuda?

Son düzenleme:

Ben de öyle düşünüyorum,ticari düşünüyolar... Doktora bişey olsa kime gideriz ne yaparız.. Benim de aklıma Şişli Med yatıyo cnm..

Ben de öyle düşünüyorum,ticari düşünüyolar... Doktora bişey olsa kime gideriz ne yaparız.. Benim de aklıma Şişli Med yatıyo cnm..

Şişli Med baya iyi bu konuda gibi geldi bana?Orda yaptırıp sorun yaşayanda duymadım canım,bana denk gelmedi yani.Hergün kendime ve herkese dua ediyorum.Hayırlısı ile atlatılsın diye.

Son düzenleme:
kızlar merhabalar bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum, doktorların bu durumu fırsat bilip olmayan yırtıklar içinde evet yırtılmış demeleri olaya sadece ticari yaklamaları ne acı.benim size sormak istediğim 18 yaş altı bir kız için bu muayene anne babası olmadan yapılamaz dime:S:S kuzenimin başından geçen bir olay var aslında kendiside emin değil herhangi birşey olup olmadından fakat çok panik bir durumda benden yardım istedi. erkek arkadaşıyla her ikisininde üstünde kot varken birşeyler yaşamışlar ve bu olaydan sonra wcye gittiğinde kan gelmiş ertesi günde kahverengi kokulu akıntı açıkça anlatıyorum kızlar kusura bakmayın ama bence böyle bir durumda bozulma olmaz.. adet döneminden 3 gün sonra olmuş bu olay . baskıyla belki ara kanaması olmuştur diye düşünüyorum, ben onunla muayeneye gitsem ailesinin olmadığını vs söylesem sizce olurmu yada başımıza belamı alırız:S:S bu durumdada o sürekli ağlıyor üzülüyor tek konuştuğu kişide benim napçağımı şaşırdım

Canım ben sana söyliyeyim,kuzeninin birşeyi yok.Yani üzerlerinde kıyafetler falan var nasıl birşey olsun.Ama birazda ders olsun bu korku ona.Adetten sonra gelen kanamalar oluyor.Kuzenin öyle olmuş.Zaten ertesi gün akıntı falan.Yani çokta dert ediyorsa,özel bir doktora gidip muayne olsun,adet sancım var falan gibi.O arada da sorar doktora.Düştüm falan akıntım oldu ama korktum desin.Sende çok kol kanat germe.Yani en azından seni kendine destek görmesin ki,başına gerçekten böyle birşey gelirse tek kalacağını bilsin.Eğer böyle birşey yaparsa nelerle uğraşmak zorunda kalacağını anlat ona,ama birşey yaparsa kimseye söyleyemeceğinide anlat.Ondan büyüksen kulağını çek ablalık et derim.

ben ilk duyduğumda baya bir bağırdım nasıl yaparsın vs diye:S:S ama sonra baktım ciddi ciddi düşünüyor korkmuş pişmanda olmuş, dediğin gibi canım bu ona ders oldu.

kızlar şişli med giden varsa bu iş için lutfen benıde aydınlatın..bende ılerkı zamanlarda gıtmeyı dusunuyorum.

Bu ayın 11 inde gidicek olan biri vardı sanırım ama bir süredir yazmıyor sanırım.Umarım haberdar eder bizleride.

Op. Dr. Mustafa Nuri Alihanoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum

Unutulmamalıdır ki kılcal damar genişlemesi yanlızca vajina ve kızlık zarı bölgesinde olmamakta hayatı tehlikeye sokabilecek beyin damarlarında genişleme yaparak beyin kanamalarına,göz damarlarında genişleme yaparak göz içi kanamalara neden olabileceği gibi daha test aşamasında olupta vücut üzerindeki olumsuz etkileri son derece fazla olan,sonuçları felçlik ve ölüme varabilecektir.

İlk cinsel ilişkide kanamanın olmaması, ağırlıklı Müslüman toplumda ve diğer bazı kültürlerde kadının bakire olmadığının bir kanıtı olarak kabul edilmektedir. Bekaret tabusunu aşamayan birçok toplumda, evlilik yapabilmek için "bakire" olmanın şart olduğu düşünülmektedir.

Oysa ki, çocukluğundan itibaren cinsellik üzerine ailesi tarafından bilgilendirilmeyen, aşırı baskıyla yetiştirilen birçok genç, ilk cinsel deneyimini evlenmeden önce yaşamaktadır. Bu durum sizin ve aileniz için önemliyse çok küçük ve güvenli bir operasyonla fleep kaldırma yöntemiyle dokular tekrar bir araya gelirilmekte ve daha önce kürtaj ,doğum bile yapmış olsanız vajina hiç ilişkiye girilmemiş gibi dar ve sıkı aynı zamanda bakirelik doğal kanaması olmaktadır.

Bunu saglamak için suni yöntemlere gerek kalmadan,saglığınıza zarar vermeden çok küçük bir operasyonla kızlık zarınıza ve kanamasına kavuşabilirsiniz.İnsan sağlığı ve can güvenliği birinci sırada tutulmalıdır. Vajina daraltılması ve kalıcı fleep kaldırma ile yapılacak kızlık zarı hymenoplastyle bu sorun aşılabilir.

Öylesine sitelerde gezerken bulduğum bir yazı.Bekaret hapımı ne varmış;ondan bahsederken doktorun yazdığı yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım istedim.

Son düzenleme:
Cumartesi evlendi Cloo.. Ben Akın Bey e muayeneye gidicem cnm inş Ağustos-Eylül gibi..

Cloo Akın Bey de mi yaptırmıştı canım işlemi?Umarım yazar bizede.Bende Akın Beye karar verdim.İçimde bir rahatlık var bir süredir.Kafama takıp içim içimi yemiyor nedense.Umarım hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…