- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
burda herkez bi ümit bişey bekliyo işinize yararmı bilmem ama ben pazartesi günü dayanamadım evli bi arkadaşıma bahsettim bu olayı o da özel muayene yerlerini tavsiye etmedi araştırmaya başladı bi yerde tıp merkezi buldu kadın hastalıkları ve uzmanı aradı durumu anlattı sskya bağlı olduğu için normalde bakmıyoruz ama gelin bakalım dedi neyse durumu anlattım buarada ssk olduğu için muayene ücreti sadece 20 tl verdim neyse girdim odaya içerde hazırlandım yine oturdum o catala doktor geldi orayı iyice gerdi içine bastırdı 2 3 dk uzun bi şekilde baktı çıktı odadan arkadaşıma çok küçük bi yerden zedelenme olmuş demiş bende girdim odaya iyiki ileri gitmemişsin işlem bile gerekmeyebilir dedi. Ve ben bundan önce özel muayene gitmiştim 150 tl para verdim bana 2 yönden yırtık olduğunu hemen sölemişti hemen dikeriz falan dedi size tavsiyem çok güvendiğiniz yere gidin lütfen.
Canım sen şişli med'e gitmiycekmiydin.Bu doktor daha önce işlem yapmış mı hiç?Yani yapan yerleri tercih etmek daha doğru değil mi?İki gün sonra adam ben bilmem olmamışsa olmamış diyebilir.Yani sonuçta şişli med klinik.Birde yani zar yapısında yırtık yada zedelenme her ne ise olursa olsun artık kanama durumu olmuyor.O yüzden iyi araştır canım.Ben aklıma gelenleri bildiklerimi söyliyim dedim,paylaşmak adına.En doğru karar kendi verdiğin karardır.