huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

Battaniye gelmedi mi canım ?

ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey

ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey

Teşekkür ederim canım, çook beğenmiştim resimde ama cesaret edip alamamıştım. O arada hediye geldi battaniye.. Eğer tekrar alırsam tercihim bu olacak :) çok saol.

Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim :nazar: baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun :1:

Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim :nazar: baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun :1:

buyuk kolıler aldım marketten hepsını doldurdum kolılere bantladım agızlarını uzerınede hangı odaya aıt oldugunu yazdım kı ceyız gıderken karısmasın her odanınkı yerıne gıtsın. sonra sadece gıyınmek ıcın kullandıgım bı odda var evde ust uste oraya yıgıyorum tatlım :1::1: kule gıbı oldular :1:

Back
X