Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardımcı olurmusunuz tekrardan regleme son 4 gun hala ovulasyom tesstii boyle cıkıyor acaba gebelıkmı var bu sekılde anlayan varmı aranızda sevınrım yazarsanız. ?
kızlar yardımcı olurmusunuz tekrardan regleme son 4 gun hala ovulasyom tesstii boyle cıkıyor acaba gebelıkmı var bu sekılde anlayan varmı aranızda sevınrım yazarsanız. ?
Evt ben gebe oldugumu bıldıgım halde ovülasyon testı yaptım cıft cızgı net çıktı hemde cok net ıhtımalı var hemde cok yakın zamanda yaptım kan verın en dogrusu