huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

$oc_190x130MUXzBd.webp

pirinc süzgecım

$small_8699101102915_1.webp

evim.netten simdi aldıgım battanıyem cift kişilik gelmesını sabırsızlıkla beklıyorum

hepsi çok güzelcanım mutlu günlerde kullan. süzgecini nerden aldım tencere için nette görmüştüm yabancı bir markaydı mağazalarda bulabilirmiyim

hepsi çok güzelcanım mutlu günlerde kullan. süzgecini nerden aldım tencere için nette görmüştüm yabancı bir markaydı mağazalarda bulabilirmiyim

tesekkur ederım cnm. tencere suzgecımı ben jet net workıng urunlerı satıyorum onun katalogundan aldım 3 lıra gıbı bısıdı fakat dısarda bulabılırmısın bulamazmısın hıc bı fıkrım yok ınan.etrafında bunun satısını yapan bırılerı olabılır bı arastır ıstersen

tesekkur ederım cnm. tencere suzgecımı ben jet net workıng urunlerı satıyorum onun katalogundan aldım 3 lıra gıbı bısıdı fakat dısarda bulabılırmısın bulamazmısın hıc bı fıkrım yok ınan.etrafında bunun satısını yapan bırılerı olabılır bı arastır ıstersen

Benimde beğendiğim ürünler var orada ama bildiğim satıcı yok..

Benimde beğendiğim ürünler var orada ama bildiğim satıcı yok..

ee tatlım sen uye ol bende kendıme alısverıs yapmak ıcın uye oldum zaten uyelık ucretı yok aylık satıs yapmanı gerektıren bı kota yok. bende bırıktırıyorum 3 4 ayda bır kendıme camasır pıjama corap ev gerclerı vs sıparıs edıyorum ozellıkle camasırları cok kalıtelı ve gusel

çok teşekkür ederim canım ben 45-49tl ye gördüm çok pahalı gelmişti

$53222031532638477548.webp

........................................................

kızlar bir sürü tupperware aldım bende. hepsi çok güzel ve işe yarar şeyler, kek kalıbınıda almayı düşünüyorum biraz pahallı geldi bana aranızda kullanıp memnun olanlar var mı? tuperware kullananlardan yorum bekliyorum..

Back
X