• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzur Bulduğum Tek Yer....Evim...

şekerim salonuna bayıldım ama 1-2 tavsiyede bulunmak istiyorum alınmazsan;
salondaki bar muhteşem ama o kahve fincanlarının ne işi var orda :1shok:ben senin yerinde olsam ne kadar kahve fincanı varsa hepsini kaldırırdım ordan ve armut koltuğuda mümkünse başka bir odaya koyardım
oturma odasında devamı olan(bence onuda antrende yada yatak odanda yer varsa oraya koy) mutfak koltuklarında çoook güzel ama bütün mutfağı kaplamış, büyük bir mutfakta beyaz bir masayla harika olurdu
canım kısacası eşyaların çok hoş ama ev küçük gelmiş
Allah sağlıkla huzurla yaşamak nasip etsin:nazar:
inşallah kızmazsın...

canımcım alınmak ne demek,eleştirilere her zaman açığım...kahve fincanları konusunda haksız değilsin,tekrar elden geçireyim orayı,bana da komik geliyor onlar kimi zaman...
armutlar koltuk takımının devamı,iki adet var orda onlardan,resimde belli olmuyor,aşağı ekliyim başka bi resim..başka odaya almak mümkün olmaz hem yer yok hem de siyah-beyaz sırıtırlar.
mutfak koltuklarımı çok beğenerek aldım ama devasal oldular biraz :) hatta koltuğun biri oturma odamda dikkat ettiyseniz...evim gerçekten küçük yada eşyalarım büyük..kendi evime geçtiğimde mutfaktaki iki büyük koltuğu yatak odama koymayı planlıyorum,ortaya da güzel bi sehpa..yatak odasında oturma grubu yani..mutfağa da amerikan tipi yüksek tabureli masa düşünüyorum..bu evin mutfak dolapları da hoş değil zaten,ev sahibi masraftan kaçmış biraz :)

resim1382zc6.jpg

canım salonun çok özgün, çok değişik.
koltukların çok tatlı, ama en çok vitrinine bayıldım ben.
çok güzel görünüyor gerçekten de.
onun ışıkları kendinden mi çok farklı.. çok hoş

mutfağın da çok güzel.

ama sana bir tavsiyem olacak özellikle oturma odandaki o yapma çiçekleri kaldır bence.
en başta odanın renklerine ve konseptine uymamış ve artık onlar biraz demode oldu sanki.
vazolar al..
içine bir şey koyma..
ya da bambu al, çok şık dururlar satılıyor her yerde ikeada, bahaus'ta..
ama bence o çiçekler cidden olmamış.
tabi zevk senin canım, ben kendimce bir tavsiyede bulundum.yerimseniben

evin çok orijinal cidden.
çok sevdim bu nedenle..

mutluluklar...a.s.

teşekkür ederim önerilerin için,evime geçtiğim zaman değerlendiricem mutlaka..
barın içinde yıldız şeklinde ışıklar var ,konsol da ışıklı ayrıca,üst kısmı mavi cam,içinde birkaçtane florasan var.. hepsini yakıp, müziği de açınca bara gitmemize gerek kalmıyo sositososito:sm_cool:

eviniz çok değişik bir zevkle dekore edilmiş diğer evlere göre ama çok cafcaflı gözünüz yorulmuyormu..şahsen ben miyopum fazla renkli şeylere bakamam hele kırmızı mor lazivert ve siyah gördümmü başım ağrıyor..keşke daha huzur veren renkler seçseymişiniz..naçizane düşüncem:utangac:

eviniz çok değişik bir zevkle dekore edilmiş diğer evlere göre ama çok cafcaflı gözünüz yorulmuyormu..şahsen ben miyopum fazla renkli şeylere bakamam hele kırmızı mor lazivert ve siyah gördümmü başım ağrıyor..keşke daha huzur veren renkler seçseymişiniz..naçizane düşüncem:utangac:

naçizane düşünceniz için çok sağolun..fakat göz problemim olmadığından yorulmak yerine büyük haz duyuyorum renklerden..siyah-beyaz ve kırmızı vazgeçilmezim..sonradan 'keşke' diyeceğim bir eşyayı asla almadım bugüne kadar almam da..

ilginç ve güsel bir ev.herkesin kendine has bır zevkı vardır...sağlıkla,huzurla güle güle oturun canım....a.s.

ne değişik bi ev yahu :uhm:
çok orjinal ama bi o kadar da şık
güle güle oturun a.s.

keşke odaların büyük olsaydı. o eşyalar orada daha şık dururdu. gerçekten ilginç eşyalar. zevkle döşemişsin. güle güle ağız tadıyla otur canım.

ılk gozume carpan cok degısık bır ev oldugu cok sıradısı.evın her yerınde cok cesur renkler kullanmıssın.hıc alısık oladıgım mobılyalar ama hos olmus.hatta fantastık:)ıyı gunlerde oturun

Pardon canım ya, yeni farkettim senin ruhun zevkliymiş.. Güzellik gören gözde dedikleri doğru ne de olsa.. Bakarsan görüyorsun.. :))

ne güzel kendi tarzınızı yaratmışsınız. salon çok farklı we bir o kadarda iddialı olmuş.
mavi rengi ilk başta garipsemiştim ama farklı bi şekilde uyumlu olmuşlar. Aslında perdelerinizde de biraz mavilik olsaydı dahada güzel olurdu belki.
yatak odası takımı , mutfak keza güzellerdi.
Allah mutluluğunuzu bozmasın..

salonda uzay konsepti hakim sanırım.fillere bayıldım çok şekerrrr.değişik bi salon. güzel hoşuma gitti.

Vaaay çok otantiik bir eeev.süper valla değişik evlerii çok severiiiim..güle gülee oturun.allah ağız tadınızı bozmasıın..

ne kadar marjinal bi ev siyah beyaz hastasıyım süper olmuş komsept Allah iyi günlerde ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

ben japon isi salon takimina bayildim. siyah beyazin asaleti. ayrica tarzi da güzel yani

ying yang koltuklarınız ve oturma odasındaki kırmızı deri koltuk harika bana yatak odam için güsel fikirler verdi cnm iyi günlerde oturun işallah

Çok enteresan döşenmiş. Uç noktalarda ama güzel. Siyah beyaz olan takım da çok güzel. Huzurla oturun inşallah.a.s.

salondaki koltuklarınızı, filleri , kırmızı koltukları ve vitrini ayrı ayrı çok beğendim.
hepsi orijnal ürünler bu da hoşluk katıyor.
sizin de farkında olduğunuz gibi tek sorununuz mekanın darlığı.
kendi evinize geçtiğinizde rahat rahat istediğiniz konsepti uygular ve güzel bir sonuç alırsınız.
farklılığınızdan ötürü tebrik ederim.

Back
X