şekerim salonuna bayıldım ama 1-2 tavsiyede bulunmak istiyorum alınmazsan;
salondaki bar muhteşem ama o kahve fincanlarının ne işi var orda :1shok:ben senin yerinde olsam ne kadar kahve fincanı varsa hepsini kaldırırdım ordan ve armut koltuğuda mümkünse başka bir odaya koyardım
oturma odasında devamı olan(bence onuda antrende yada yatak odanda yer varsa oraya koy) mutfak koltuklarında çoook güzel ama bütün mutfağı kaplamış, büyük bir mutfakta beyaz bir masayla harika olurdu
canım kısacası eşyaların çok hoş ama ev küçük gelmiş
Allah sağlıkla huzurla yaşamak nasip etsin
inşallah kızmazsın...
canımcım alınmak ne demek,eleştirilere her zaman açığım...kahve fincanları konusunda haksız değilsin,tekrar elden geçireyim orayı,bana da komik geliyor onlar kimi zaman...
armutlar koltuk takımının devamı,iki adet var orda onlardan,resimde belli olmuyor,aşağı ekliyim başka bi resim..başka odaya almak mümkün olmaz hem yer yok hem de siyah-beyaz sırıtırlar.
mutfak koltuklarımı çok beğenerek aldım ama devasal oldular biraz :) hatta koltuğun biri oturma odamda dikkat ettiyseniz...evim gerçekten küçük yada eşyalarım büyük..kendi evime geçtiğimde mutfaktaki iki büyük koltuğu yatak odama koymayı planlıyorum,ortaya da güzel bi sehpa..yatak odasında oturma grubu yani..mutfağa da amerikan tipi yüksek tabureli masa düşünüyorum..bu evin mutfak dolapları da hoş değil zaten,ev sahibi masraftan kaçmış biraz :)