• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

waawwwww :1shok:
ablacım evin çok güzel bayıldım :asigim:
tabiki senin gibin bir afete de öyle bir ev yakışır Şeniz

ablacımm oo tam sana yakışır bi ev
bende yeni gördüm
Allah huzurunuzunu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah

ablacım evin çok güzel :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ALLAH'ım huzurla mutlulukla çoçuklarının başarılarıyla doldursun evinizi :Saruboceq: :Saruboceq:

abla, senin herşeyin harika olmak zorunda mı ya :asigim:
ferah geniş çok guzel bir evin var...
ozellikle mutfagına bayıldım...
Allahım edi eniştecigimle ve cocuklarınla huzurlu yaşamak nasip etsin ömür boyu Şeniz

agız tadıyla oturun inş..
ALLAHım olmayan herkese nasip etsin ...
banada inşallah yaa(kaynanamla oturuyorum)
amin inşallah benimde olur kendime ait bir evim....evin çok güzel maşallah...a.s.

Ev büyük olunca kilolarda böyle muhafaza edilir değil mi Barçmancığım........

Güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah.........

Barçman ım süper bir zevkin var..Ev süper, eşyalar süper bayıldım..

Özellikle mutfağına bittim..:asigim:
Allah huzurunuzu bozmasın..Sevgiler.........a.s.

ay çok beğendim bende evini ablacım.

renkleri çok iç açıcı ferah duruyo.
bana bu göz zevkini yaşattığın için saol :))

maşşallah allah nazarlardan saklasın
eviniz çok güzel iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah

eviniz çok güzel maaşallah özellikle mutfak,sarılı oda,banyoya bayıldım..ya birde benim sayabildiğim 4 televizyon oldu dahası varmı:))

Evinizi çok beğendim. Oldukça geniş ferah. Alah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Bide merak ettim bu koca evi nasıl temizleyebiliyosunuz yardımcı filan varmı?
Gerçi önceki yazılarınızdan sizi tanıdığım kadarıyla becerikli birine benziyosunuz. Evinizi de görünce çok şaşırmadım.Harika gerçekten.

ay kızlar güzel yorumlarınızı ve dileklerinizi okuyunca çok mutlu olduma.s.
evim hakkındaki soruları cevaplamaya çalışayım ev amerikan tarzı en alt katta garaj, depo, teshin merkezi, ve kombi merkezi var sadece 6 basamakla giriş katına çıkılıyor burada saol, mutfak ve küçük bir tuvalet var
8 basamakla orta kata çıkılıyor burada küçücük bir ebeveyn banyosu olan oda ve iki oda daha var ayrıca büyük banyoda bu katta
6 basamakla çıkılan 3.cü katta 1 misafir odası ve çamaşırhane var
evin bütün işlerini ben yapıyorum bahçeyede sadece çimleri biçmeye yardımcı geliyor
diğer bahçe işleride eşimle bana ait
özellikle bitkilşerin şekillendirilmesi tamamiyle benim işim
inanılmaz enerjik bir insanımdır ve elimde çok çabuktur işlerimi biriktirmeden düzenli yaptığım için çok zor olmuyor

ay kızlar güzel yorumlarınızı ve dileklerinizi okuyunca çok mutlu olduma.s.
evim hakkındaki soruları cevaplamaya çalışayım ev amerikan tarzı en alt katta garaj, depo, teshin merkezi, ve kombi merkezi var sadece 6 basamakla giriş katına çıkılıyor burada saol, mutfak ve küçük bir tuvalet var
8 basamakla orta kata çıkılıyor burada küçücük bir ebeveyn banyosu olan oda ve iki oda daha var ayrıca büyük banyoda bu katta
6 basamakla çıkılan 3.cü katta 1 misafir odası ve çamaşırhane var
evin bütün işlerini ben yapıyorum bahçeyede sadece çimleri biçmeye yardımcı geliyor
diğer bahçe işleride eşimle bana ait
özellikle bitkilşerin şekillendirilmesi tamamiyle benim işim
inanılmaz enerjik bir insanımdır ve elimde çok çabuktur işlerimi biriktirmeden düzenli yaptığım için çok zor olmuyor

Sizin kadar hoş eviniz de ablacım...

Allah ağız tadıyla uzun yıllar oturmayı nasip etsin inşallah...Şeniz

Buara ev kaç metre kare :uhm:

Toplam kaç odası var fisfisfis

Bir de o duvardaki aynadan ben de alacam da nası yapıştırdınız onu oraya,arkasında asma yeri var dimi mirmirmirmir ikeadan mı aldınız,fiyatı ne kdr mirmirmirmir

Nerde yaşıyon ablacım sen gamyoncuiremsu

of ne çok soru sordum ya...
bunalttıysam kusuruma bakma abla meraklıyım işte nörüyüm -tatlicadiarzu-

Sizin kadar hoş eviniz de ablacım...

Allah ağız tadıyla uzun yıllar oturmayı nasip etsin inşallah...Şeniz

Buara ev kaç metre kare :uhm:

Toplam kaç odası var fisfisfis

Bir de o duvardaki aynadan ben de alacam da nası yapıştırdınız onu oraya,arkasında asma yeri var dimi mirmirmirmir ikeadan mı aldınız,fiyatı ne kdr mirmirmirmir

Nerde yaşıyon ablacım sen gamyoncuiremsu

of ne çok soru sordum ya...
bunalttıysam kusuruma bakma abla meraklıyım işte nörüyüm -tatlicadiarzu-

220 metrekare depoyu saymazsak 4 oda aynayı ikeadan aldık yanlış hatırlamıyorsam 20 milyondu duvarı delmek istemediğimiz için ilonacığımdan yardım istedim daha önce onların bir aynayı silikonla yapıştırdıklarını okumuştum ayna silikonuyla hiç delmeden direkt duvara yapıştırdık sökede yaşıyorum

Eviniz gerçekten harika.....çok zevkli ve hoş döşenmiş...
Mutfak dolaplarınıza bayıldım, salonla olan renk uyumuda bir harikaa
Güle güle oturun, enerjiniz hiç eksilmesin.:nazar::nazar::nazar:

benn buu güzell evee gelipp çayy içmee sohbett etmee şansınaa eriştiğimm içinn çokk mutluyumm
yüreğii gibii evidee güzelll

her oda ayrı güzel, imkanlarımız olsaydı ben de aynen böyle döşerdim evimi, gerçi şimdi de evimi çok seviyorum, güle güle oturun :)

Back
X