Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

barçman ablacığım evini cok beğendim.benim cocukluğum söke bağarasında geçti sayılır.cok iyi komşuluk ve dostluk olduğunu söyler annem.hatırlıyorum biz ordan taşınırken tüm komşularımız ağlamıştı.aslen oralımısın?hayat telaşı hiçbiryere gidipte eski tanıdıklarımızı bile arayıp sormamıza izin vermiyor......................

hayır canım ben aslen bursalıyım eşim istanbullu ama 19 yıldır buradayız burada öyle senin dediğin gibi sıkı komşuluk ilişkileri kalmamış ne yazıkki

ablacim evini cok begendim...
cok huzur veriyor...
ailenle huzurun hic bozulmadan güle güle otur ablacim...

Nekadar güzel bir ev..ondan ziyade derli toplu ferah,mutfağınıza bayıldım,ilerde evlenirsem duvarların beyaz olmasını çok istiyorm sizinki gibi..ağız tadıyla oturun inşallhh:nazar:

cok güzel eviniz var a.s.
hep böyle geniş evim olsun istemisimdir :Saruboceq:

mutfak hele bir harikaa

özeLLikLe mutfağına bayıLdım Allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin :)

senin gibi çok zarif bir ev....
bir buluşma fotolarında yaptığın cici mamaları görmüştüm şimdi ilham veren mutfağıda gördüm.... tek kelimeyle şahaanee... insanın o mutfaktan çıkası gelmez....
çok huzurlu bir ev...
ve inanılmaz düzenlii... çok hoşuma gitti.... allah daha nice seneler can sağlığıyla oturmak nasip etsin ablacım...

canım evin çok güzelmiş
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
ayrıca perdelerinde çok güsel olmuş ellerine sağlık

Ablacım evin .çok güzel mutfağına bayıldım....
Büyük ve ferah....
Hep huzurlu oturursun inşallah evinde...

Evin harika barcman ablam, bize resimlerden görmek degil, gezmek de kismet oldu.
güle güle saglik, mutluluk ve huzurla otur evinde,sehpandaki o kurdele masaörtüsünden istemistim.seneye yaparsin dimi.
ne yüzsüz oldum ben yav. seneye tekrar görüsmek dilegiyle.

Evin harika barcman ablam, bize resimlerden görmek degil, gezmek de kismet oldu.
güle güle saglik, mutluluk ve huzurla otur evinde,sehpandaki o kurdele masaörtüsünden istemistim.seneye yaparsin dimi.
ne yüzsüz oldum ben yav. seneye tekrar görüsmek dilegiyle.

inşallah ölmez sağ kalırsam yapacağım unutmadım merak etmeŞeniz

Ablacım tek kelimeyle muhteşem anılarım canlandı nedense ..Bu ev bana Sökede oturduğum evimi hatırlattı..Kuşadasından Sökeye girişteki ilk villalar(YeniKent) en üsttekinde oturuyorduk Ayşen ablamlarda Vilların en başındaki evde altta bir hacı amcamız vardı aynı düzende 4 oda salon kocaman bir mutfak bizde mutfakta daha çok zaman geçiriyorduk..

Birde yeni heves ozaman Doğa 2 yaşında bahçeyi düzenledik bir sürü meyva sebze diktik öyle güzel olmuşlardıki anlatamam...Ama yanlızdım ozamanlar komşularda fazla yoktu çok korkuyordum o evde ..Yıldırım bile düşmüştü bahçeye çok şükür bize birşey olmadı ama hala hatırımızdadır hepimiz annem ben delireceğim diye çok korkmuştu:)

Huzurun şu güzel yuvandan hiç eksik olmasın ablacım ŞenizŞeniz

Barçman çok sıcak ve tatlı bir eviniz var.
Sağlıkla ve mutlulukla oturmak dileğiyle
Sevgier iyi akşamlar

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizlerde yuvanızda sağlıkla , huzurla oturun inşallah

Şahaneeeeeee Allah huzurla oturmak nasip etsin sağlıkla inşallah
Bende yani geldim tatilden ne otel odası nede babamın evi yerini tutmuyor evimin ama senin evin çok geniş ve ferah benimkisi çok küçük Allah herkese evinde huzurla oturmak nasip etsin

evin cok güzel barcman canim allah agiz tadiyla otursun birde benim yerime bahcede kahve icerken resmini koyarsan ben icmis gibi olacak öpüldün canimmm

Canım ablacım inan yeni gördüm bu açtığın konuyu ve öyle bir heyecanla yazıyorumki bu mesajımı.Resimlerde bile bakarken öyle büyük huzur buldumki anlatamam.Rabbim nasip ederde bir gün gelirsem seni ziyarete umarım o güzel bahçende bir acı kahve içmeyide nasip eder bizlere Şeniz
Allh'ım ağzınızın tadı hiç ama hiç bozulmasın,yüzünüzden gülümseme hiç ama hiç eksik olmasın.

eviniz harika sanırım 2 katlı allah ağız tadınızla oturmayı nasip etsin en beğendiğim yer mutfak açıkcası harika tek kelimeyle

Back
X