Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

bu arada evin süs perdelerini ve yatak örtülerini kendim diktim kızlar

bnde bunu sorcaktım ablacım
ellerıne sağlık sarıyı çok beğendım
aklımda çok şey var yapmak ıstediğim benimde ama yetenek yok senın gıbı malesef ancak düğme dıkerım:roflol:

eviniz gerçekten çok ferah ..ben mutfağa bayıldım özellikle...çok tatlı çok güzel ..
güle güle oturun

gerçekten söylenecek tek söz, harika bi evin var
allah ağzı tadıyla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
ayrıcana tertemiz heryer
tek bi nokta görünmüyo yerlerde
mtfağın banyon çok geniş ve ferah
zevkle döşenmiş bi ev kısacası
güle otur barçman ablam

bnde bunu sorcaktım ablacım
ellerıne sağlık sarıyı çok beğendım
aklımda çok şey var yapmak ıstediğim benimde ama yetenek yok senın gıbı malesef ancak düğme dıkerım:roflol:

aslında çokda zor değil onu yemeni ve terry kotonlarla yaptım yani uğraşsan sende yaparsın

Ay valla çok heveslendim bende koyiciyim evimin resimlerini. Ama günah benden gider, korkmazsanız iyi. Akşam eve gittiğimde evimin hali nasılsa öyle koyayımda görün sizsositososito

bu resmide ilona için ekliyorum bu aynanın yapıştırılmasında bana yardımcı olmuştu sağolsun
s5000460uh6.jpg

Ay valla çok heveslendim bende koyiciyim evimin resimlerini. Ama günah benden gider, korkmazsanız iyi. Akşam eve gittiğimde evimin hali nasılsa öyle koyayımda görün sizsositososito

pasakli kari barcman ablanin evini gördükten sonra nasil koycan sen evinin resmin :mymeka:

kızlar şu mutfağım için bana fazla büyük olmayan halı öneriniz ne olur bir türlü boyutları uyan birşey bulamadım yani mutfak masasının altına olacak küçük birşey arıyorum çarşı dolaşmayada üşeniyorum
aslında mimar kronick hanım buraya bir baksa ona soracaklarım var benim
s5000550qa9.jpg

çok beceriklisin barçman hepsi çok güzel olmuş

Barçman söke nin ne tarafinda oturyorsun

Ablacim eviniz muhtesem!!:1rolleyes:

Rabbim agiz tadinla oturmayi nasip etsin...:Saruboceq:

En güzel ev bile icinde huzur olmadiktan sonra hicbirseye yaramaz!!:delphin:

Evininizin her kösesi huzurla dolsun insallah:Saruboceq:

Ablacim eviniz muhtesem!!:1rolleyes:

Rabbim agiz tadinla oturmayi nasip etsin...:Saruboceq:

En güzel ev bile icinde huzur olmadiktan sonra hicbirseye yaramaz!!:delphin:

Evininizin her kösesi huzurla dolsun insallah:Saruboceq:

kesinlikle çok haklısın huzur olmadıktan sonra istersen sarayda otur ne işine yarar edimi tanıdığımdan beri çok huzurluyum çok şükür evimiz aslında pekde yeni değil 9.cu yıla girdik kötü ev sahipleri bizi ev sahibi yaptı dersem yanlış olmaz allah hepinize gönlünüze göre evler dahada önemlisi eşinizle huzurlu bir yaşam nasip etsin

Ablacığım evin şahane Allah mutlu etsin bir ömür boyu zevkine bayıldım.....

maşallah diyorum hem size hem evinize...Ağız tadınız hiç bozulmasın evinizde...zevkinizede bayıldım doğrusu..:nazar:

barçman ablacığım evini cok beğendim.benim cocukluğum söke bağarasında geçti sayılır.cok iyi komşuluk ve dostluk olduğunu söyler annem.hatırlıyorum biz ordan taşınırken tüm komşularımız ağlamıştı.aslen oralımısın?hayat telaşı hiçbiryere gidipte eski tanıdıklarımızı bile arayıp sormamıza izin vermiyor......................

Back
X