• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Bugun Pazartesi basliyorum.. Haftaya pazara kadar Lig'te yogurt her3 ogun ve yanında 7 hacı hurmasi.. Aralarda yesil cay , nescafe ve sarımsak cayı... Kesin 5 kilo hedefliyorum haber vercem pazara kadar tartilmiycagim ve sabah 45 dk yürürüz yapicam bakalım ne olucak::))))

merhaba hanımlar bir de bunu deneyeyim bakalım..
bugun başlıyorum fakat kahvaltı yapıp bunu dıger ıkı ogun yapıcam.
kahvaltım 100 calori..
öğle ve akşam yogurt ve hurmaya devam.. yogurdun ıcıne keten tohumu koyucam 1 yemek kaşığı..
boyum 1.68
kilom 66.8 kg.
hedefim 55 kg.

yanlış hesaplamadıysam 1 öğün yogurt ve hurma 280 kalori yapıyor. herkese bol şanslar nice incecik günlere ;)

merhaba hanımlar bir de bunu deneyeyim bakalım..
bugun başlıyorum fakat kahvaltı yapıp bunu dıger ıkı ogun yapıcam.
kahvaltım 100 calori..
öğle ve akşam yogurt ve hurmaya devam.. yogurdun ıcıne keten tohumu koyucam 1 yemek kaşığı..

yanlış hesaplamadıysam 1 öğün yogurt ve hurma 280 kalori yapıyor. herkese bol şanslar nice incecik günlere ;)

Evet uzun bir aradan sonra geldim. Karbonatlı suyu 3 gün yapabildim. çok fena midem bulandı ve bıraktım.
Bugün hurmalarım geldi ve başlıyorum. Hatta biraz sonra yiyecem :)
öğlen 1 saat yürüyüş yapıyorum zaten.
Ayın 17 sinde kaç kg verdiğimi yazacam. Mutlaka sabahları yeşil çayımı içiyorum. Fakat ben ekstradan sabah kahvaltımı yapacam yine diyetimde olduğu gibi. Onun dışında öğlen ve akşam sadece hurma+yoğurt yapacam.

irademe hakim olamadığım için arada kaçamak yaparak bozarak yaptım fakat 1 haftada 4 kiloyu çok güzel verdim ve sürekli yağlı vs yememe rağmen almadım hala, kalıcı veriliyor sanırım. Ayrıca dediğim gibi kolestrolüm çok yüksekti ciddi anlamda düşürdü.
Bu diyetle cevremde kilo veren çok kişi var.
Hacdan gelen hurmalar oluyor ya onlardan yeniliyor, medine hurması diye de geçiyor.
valla ben 3 kiloya da razıyım hem de lezzeti sevdiğim şeyler demek ki arada kaçamak yapsan da işe yarıyor süper en önemlisi de geri almamak teşekkürlerrrrrrrrr hurma alır almaz başlayacağım sonuçlarını da kesin paylaşırım herkese kolay gelsin

bugün bende başladım 61 kg ile ama 3 gün sonra regli olacağım ne kadar faydalı olur bilmiyorum 7 hurma yiyemedim patladım 5 yedim, şimdi spora gidiyorum 2 tanede spordan sonra atarım ağzıma artık, gelişmeleri paylaşacağım

benim yarın son günüm. % 70 bu diyete uydum. evet bazen 7 hurma fazla geldi. benim tek ekstralarım ara öğünlerde 1 meyve yedim. sbah çok çok az bir kahvaltı yaptım ekmek yemeden. akşam da bazen 1 kase çorba içtim. her gün öğlen 1 saat yürüdüm. ve sonuç sadece 2 kg vermişim. üzüldüm :2::2::2: normalde 7 günlük bu kür. ama 1 hafta daha uygulayacam.

diyeti yapan arkadaşlar nasıl gidiyor?
7-7-7 hurma çok değil mi ? kuru hurma yerken de mi 21 tane yiyorsunuz? ve bu ikisi dışında hiçbirşey yememek mi gerekiyor?

:6: kızlar siz bu diyet dediğiniz şeyi yapıyormusunuz gerçekten ?
düşünsenize her gün normalde mis gibi bir kahvaltı arkasından öğlen yemeği akşam yemeği atıştırma derken kaloriler gelsin

ee siz sadece yoğurt ve hurma yiyerek yaşıyabiliyorsanız neden o zaman o kadar şeyi yiyorsunuz
burda hurmanın zayıflama etkisi yok sadece tok tutabilir şeker ihtiyacını karşılayabilir ama bu tarz bi beslenme bana çok mantıklı gelmedi

siz bunu yapabilirseniz normal diyet yapsanız yine verirsiniz kilo bu zor değil ki

mesela 1500 kalori almanız gerekiyorsa günlük siz 1000 alın zayıflayın hurma yada salatalık yada et farketmez önemli olan aldığınız kalori miktarı :39:

unutmadan şunuda belirteyim bir haftada 10 kilo verseniz bile ki bu imkansız bu vucudunuzda belli olmaz çünkü yağlar o kadar kısa sürede yanmaz incelme olmaz su dışında ve kas dışında bi erime olmaz ...tecrübeyle sabittir :23:

Merhaba hanimlar kizlar ben yarin bu diäte basliyacagim ama sabah normal kahvalti edip (kalori asimina ugramadan) aksam vs. Hurma yogurt yiyerek bol bol da su tüketerek tam 7 gün sonra size sonuclari söyliyecegim viyanadan selamlar
Boyum : 1.65
Kilo: 55
Hedef: 51

heey destekçiniim :) bozarak yaptım 4 kilo verdim yinede. kolestrol hastasıydım kolestrolüm düşmüş doktor çok şaşırdı :) elime hurma geçsin yeniden yapcam ama takibindeyimm :)

canım nasıl yaptın uygulaman nasıldıu
bu diyeti ben araştırıyorum ama yorum yapanlar pek yok
aklıma takıldı

Son düzenleme:
Back